Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, @ngelos είπε

Ποια η άποψη σας για την Samsung QN90F 43'' ; Λέω να την πάρω για να αντικαταστήσω την LG C2 που έπαθε burn-in .
Την θέλω για monitor στον υπολογιστή. 

Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν 

• Like 2
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν 

Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα.

Δημοσ.
Just now, @ngelos said:

Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα.

Πάρε τηλέφωνο ισως εκπλαγείς και στην αλλάξουν 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, @ngelos είπε

Εγώ είχα βάλει επέκταση εγγύησης, αλλά δε χάνεις και κάτι να τους πάρεις ένα τηλ και να τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση… έχω διαβάσει ότι και για μοντέλα εκτός εγγύησης μπορεί να γίνει αντικατάσταση, δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις.. κρίμα γιατί είναι και σχετικά καινούργιο μοντέλο το δικό σου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...