Tambas91 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 ώρες πριν, @ngelos είπε Ποια η άποψη σας για την Samsung QN90F 43'' ; Λέω να την πάρω για να αντικαταστήσω την LG C2 που έπαθε burn-in . Την θέλω για monitor στον υπολογιστή. Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν 2
@ngelos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα.
prefuse Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Just now, @ngelos said: Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα. Πάρε τηλέφωνο ισως εκπλαγείς και στην αλλάξουν 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, @ngelos είπε Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα. Εγώ είχα βάλει επέκταση εγγύησης, αλλά δε χάνεις και κάτι να τους πάρεις ένα τηλ και να τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση… έχω διαβάσει ότι και για μοντέλα εκτός εγγύησης μπορεί να γίνει αντικατάσταση, δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις.. κρίμα γιατί είναι και σχετικά καινούργιο μοντέλο το δικό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα