Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, music_lover said:

Το 16 Οκτώβρη από πού προκύπτει;

Σε αρκετά από τα καταστήματα θα το δεις στην περιγραφή τους. 13 - 16.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Ναι προφανώς αναφέρομαι σε αυτή την κατηγορία… βέβαια και εγώ σε ένα κανονικό γραφείο έχω βάλει 48αρα που είναι λίγο overkill , 42 κουμπώνει άνετα σχεδόν παντού εκτός άμα σε περιορίζει το ύψος 

Οι τραγικά χαμηλές τιμές φωτεινότητας σε game mode των 42 inch OLED tvs τις καθιστούν μη επιλογή καν, κατά τη γνώμη μου. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Οι τραγικά χαμηλές τιμές φωτεινότητας σε game mode των 42 inch OLED tvs τις καθιστούν μη επιλογή καν, κατά τη γνώμη μου. 

Αν και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω 42, σε σχέση με ένα monitor 27αρι ας πούμε οι 42 θα σου φανούν πολλή πιο φωτεινές... είχε τεστάρει ένας γνωστός με κάποιες οθόνες και μια c3 42άρα νομίζω και μου έλεγε δεν υπάρχει σύγκριση

εγώ στη δικά μου πάντως παίζω με filmmaker mode

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Αφού οι OLED έχουν ήδη χαμηλo latency σε σχέση με IPS panels τι παραπάνω προσφέρει το game mode?

+1 για filmmaker mode

χαμηλότερο latency κοντά στα 6ms στο game mode ,σε διαφορετικό picture mode ανεβαίνει κοντά στα 30+ .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Αφού οι OLED έχουν ήδη χαμηλo latency σε σχέση με IPS panels τι παραπάνω προσφέρει το game mode?

+1 για filmmaker mode

καποιες περισσοτερα hz 

Δημοσ.

Βλέπει δεν βλέπει το θέμα είναι κατά πόσο τα χρειάζεται ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 1:30 ΜΜ, Tambas91 είπε

Αν και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω 42, σε σχέση με ένα monitor 27αρι ας πούμε οι 42 θα σου φανούν πολλή πιο φωτεινές... είχε τεστάρει ένας γνωστός με κάποιες οθόνες και μια c3 42άρα νομίζω και μου έλεγε δεν υπάρχει σύγκριση

εγώ στη δικά μου πάντως παίζω με filmmaker mode

Έχει latency εκει, γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και το game mode. Σε κάποια παιχνιδια μπορει να ειναι ανεκτο σε πολλά όμως όχι.

20 ώρες πριν, akoinonitos είπε

καποιες περισσοτερα hz 

Δε μεσολαβει ο επεξεργαστής της τηλεόρασης στο game mode οπότε μειώνεται δραματικά το latency.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...