7nisiotis Δημοσ. χθες στις 02:26 πμ Δημοσ. χθες στις 02:26 πμ 10 hours ago, music_lover said: Το 16 Οκτώβρη από πού προκύπτει; Σε αρκετά από τα καταστήματα θα το δεις στην περιγραφή τους. 13 - 16. 1
thanosAIAS Δημοσ. χθες στις 12:55 μμ Δημοσ. χθες στις 12:55 μμ 17 ώρες πριν, Tambas91 είπε Ναι προφανώς αναφέρομαι σε αυτή την κατηγορία… βέβαια και εγώ σε ένα κανονικό γραφείο έχω βάλει 48αρα που είναι λίγο overkill , 42 κουμπώνει άνετα σχεδόν παντού εκτός άμα σε περιορίζει το ύψος Οι τραγικά χαμηλές τιμές φωτεινότητας σε game mode των 42 inch OLED tvs τις καθιστούν μη επιλογή καν, κατά τη γνώμη μου.
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 01:30 μμ Δημοσ. χθες στις 01:30 μμ 27 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Οι τραγικά χαμηλές τιμές φωτεινότητας σε game mode των 42 inch OLED tvs τις καθιστούν μη επιλογή καν, κατά τη γνώμη μου. Αν και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω 42, σε σχέση με ένα monitor 27αρι ας πούμε οι 42 θα σου φανούν πολλή πιο φωτεινές... είχε τεστάρει ένας γνωστός με κάποιες οθόνες και μια c3 42άρα νομίζω και μου έλεγε δεν υπάρχει σύγκριση εγώ στη δικά μου πάντως παίζω με filmmaker mode
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 03:02 μμ Δημοσ. χθες στις 03:02 μμ Αφού οι OLED έχουν ήδη χαμηλo latency σε σχέση με IPS panels τι παραπάνω προσφέρει το game mode? +1 για filmmaker mode
ICE-T Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Αφού οι OLED έχουν ήδη χαμηλo latency σε σχέση με IPS panels τι παραπάνω προσφέρει το game mode? +1 για filmmaker mode χαμηλότερο latency κοντά στα 6ms στο game mode ,σε διαφορετικό picture mode ανεβαίνει κοντά στα 30+ .
akoinonitos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αφού οι OLED έχουν ήδη χαμηλo latency σε σχέση με IPS panels τι παραπάνω προσφέρει το game mode? +1 για filmmaker mode καποιες περισσοτερα hz
Tambas91 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καποιες περισσοτερα hz Πάνω από 120 δε βλέπει το ανθρώπινο μάτι 2
music_lover Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Βλέπει δεν βλέπει το θέμα είναι κατά πόσο τα χρειάζεται ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Έχουμε σημείο αναφοράς για το HDR απ' ότι φαίνεται με το Dying Light The Beast. 2
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 4 λεπτά Δημοσ. πριν από 4 λεπτά Στις 28/9/2025 στις 1:30 ΜΜ, Tambas91 είπε Αν και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω 42, σε σχέση με ένα monitor 27αρι ας πούμε οι 42 θα σου φανούν πολλή πιο φωτεινές... είχε τεστάρει ένας γνωστός με κάποιες οθόνες και μια c3 42άρα νομίζω και μου έλεγε δεν υπάρχει σύγκριση εγώ στη δικά μου πάντως παίζω με filmmaker mode Έχει latency εκει, γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και το game mode. Σε κάποια παιχνιδια μπορει να ειναι ανεκτο σε πολλά όμως όχι. 20 ώρες πριν, akoinonitos είπε καποιες περισσοτερα hz Δε μεσολαβει ο επεξεργαστής της τηλεόρασης στο game mode οπότε μειώνεται δραματικά το latency.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα