Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostiger είπε

Καλος μου φιλος ο οποιος ειχε  το 27αρι και τωρα εχει το 32αρι πινει νερο στο ονομα του παντως..

, τώρα για 32αρη δεν ξέρω γιατί εμένα με ενοχλεί στα μάτια όσο και  μακριά να κάτσω, οπότε θα μείνω σε 27αρι 

• Like 2
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ICE-T είπε

, τώρα για 32αρη δεν ξέρω γιατί εμένα με ενοχλεί στα μάτια όσο και  μακριά να κάτσω, οπότε θα μείνω σε 27αρι 

Συμφωνώ απόλυτα, πιο ξεκούραστη και πιο κοφτερη η εικονα στις 27 ίντσες (λογω του χαμηλότερου ppi) σε απόσταση γραφειου.

Ο φίλος μου έκανε τη μετάβαση για καλύτερο immersion. (παίζει κυρίως racing)

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kostiger είπε

Συμφωνώ απόλυτα, πιο ξεκούραστη και πιο κοφτερη η εικονα στις 27 ίντσες (λογω του χαμηλότερου ppi) σε απόσταση γραφειου.

Ο φίλος μου έκανε τη μετάβαση για καλύτερο immersion. (παίζει κυρίως racing)

Όντως υπάρχει καλύτερη αίσθηση σε racing games η σε παιχνίδια Assassin's Creed ας πούμε  σε μεγαλύτερο πάνελ .

• Like 1
Δημοσ.

[...] 

LG's first 27-inch OLED gaming monitor will cost more than the company's 42-inch C2 OLED TV. The monitor in question is the LG UltraGear 27GR95QE, which will cost $1000 (about £820, AU$1500) when it launches in the US on 28th December. 

.. has also priced up its 45-inch OLED monitor, the 45GR95QE. This will set you back $1700 (about £1400, AU$2500), and will also launch in the US on 28th December. Again, a pre-order deal will be unveiled on 12th December.

via https://www.whathifi.com/news/lgs-27-inch-oled-monitor-will-cost-more-than-its-42-inch-c2-tv

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Armoral είπε

Πλημμύρα από OLED και QD OLED σε όλες τις διαστάσεις.

εγώ με βλέπω να περιοριστω πιθανότητα σε 1440p/280hz Dell η στο 32αρι 4κ/144hz της ίδιας εταιρείας , ποίο πολύ γιατί έρχονται το παίρνουν χωρίς κουβέντα .650 και 750 ευρώ, πιο πάνω δεν πρόκειται να δώσω,καλά και τα OLED monitor  αλλά πολύ ακριβά μέχρι στιγμής.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
Στις 7/12/2022 στις 3:41 ΜΜ, ma3stros είπε

Παιδια αξιζει η παρακάτω στα χρηματα αυτα

https://www.skroutz.gr/s/24585846/LG-34GN850-B-Ultrawide-IPS-HDR-Curved-Gaming-Monitor-34-QHD-3440x1440-144Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html

Χρηση λιγο απ ολα (δουλεια γραφειου, κανα παιχνιδι και σειρα ταινια)

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/34gn850-b

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Armoral είπε

Καλα λογια λενε. Και σε utube τα ιδια οτι ειναι αρκετα καλη (ιδια με την 950 απλα χωρις native gsync) κ σε αυτα τα χρηματα δε νομιζω οτι εχει καποια αλλη π θα μπορουσα να προτιμησω.

Εκτος αν καποιο αλλο παιδι εχει να μ προτεινει εναλλακτικη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...