monotis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οπως γραφει και ο τίτλος,ο λόγος γινετε για ενα mail το οποιο μου εσταλει το οποιο ηταν ενα αρχειο (του word ) με καταληξη .doc Κατα καιρους μου ερχοντε διαφορα τετοια mail τα οποια υποψιασμένος...αλλα και μη γνωριζοντας το mail του αποστολέα ,τα σβήνω επιτοπου. Αυτη τη φορα ομως ο αποστολεας ηταν ενα όνομα γνωστό μου και ψάρωσα!Ποσο μαλλον γιατι αυτο το προσωπο ηταν σημαντικό για εμενα και περίμενα ή μαλλον θα ηθελα να έχω ένα mail του. (ο μεγάλος αδερφός όλα τα ξέρει......) Δουλεύω σε mac osx ,ομως παρόλα αυτο ειχα την περιεργεια να το ανοίξω να δω ,αλλα και παλι ειχα και τις επιφυλαξεις μου... Ετσι το εκανα ανοίγοντας μια απο τις εικονικες μηχανες στο mac,(τις οποιες ειναι κ disconnect το internet)μπαινω σε περιβαλλον windows ανοίγω το word και κάνω άνοιγμα το αρχείο. Και ηταν μια βλακεια!κατι γραμμες που δεν καταλαβαινες τιποτα. Επειτα και καθυστερημένα... πηγαίνω στη "ετικετα"του αποστολεα σε περιβαλλον mac δεξί κλικ να δω τη διευθυνστη αποστολέα και ηταν αυτή... [email protected] "καμουφλαρισμένη"με ετικετα ονομα το οποιο εγώ ξέρω... Πολυ περίεργο δεν ειναι ολο αυτό? Εκλεισα την εικονικη μηχανή,διαγραφη στο καδο το mail,και Θεος βοηθός. Γνωριζει κανει τίποτα?καμια ιδεα για το τι περί τεινος πρόκειται...? Ευχαριστω, Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από monotis
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 H Εσμεράλντα ήταν. Τι ψάχνεις να βρεις ;Της/του την έχουν πέσει ιοί και βακτήρια.
Greektrooper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Και γω το έλαβα..... και μάλιστα δύο. Ένα στο spam και ένα στα εισερχόμενα. Το ένα άνοιξα και είδα ακριβώς το ίδιο αρχείο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Εχει μπει ιος ηδη σε 2 πελάτες μας στην εταιρία και λάβαμε χτες 2 Mail τα οποία αφορουσαν παρελθοντικές παραγγελίες. Η μια από το 2017 και η αλλη από πέρσι Και τα 2 με συνημμένο *.doc Ειναι γενικό το θέμα Επιπλέον χτες στο Mywind πήγαινα να πληρώσω και μου έβγαζε οτι ο λογαριασμός ειναι πληρωμένος. Σήμερα δεν μπορώ να μπω με τους κωδικούς μου.Με πετάει στην ίδια σελίδα.
marva Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Το έγραψα σε θέμα που άνοιξα πρόσφατα για "εξαφάνιση" των mail μου. Το πρόβλημα με αυτά τα mail είναι ακριβώς ότι εμφανίζονται με ετικέτες πραγματικών επαφών και σε ξεγελάνε. Πώς όμως εντοπίζουν και επιλέγουν τις επαγγελματικού χαρακτήρα επαφές μέσα στις πολλές άλλες; Επειδή κι εγώ περίμενα πολύ σημαντική ειδοποίηση από πελάτη, ξεγελάστηκα για μια ακόμη φορά και προσπάθησα να το ανοίξω μέσω κινητού, ευτυχώς όμως μπλοκαρίστηκε. Επίσης, αν και τα μάρκαρα ως ανεπιθύμητα, ξαναεμφανίζονταν με άλλη σειρά στοιχείων λ.χ. Info@ship, info info@ship κ.ο.κ. Εταιρείες που γνωρίζω έχουν ενημερώσει σχετικά προσωπικό και συνεργάτες, αλλά κανείς, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν ανέφερε κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία του.
kallonos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Εγώ κάθε μέρα λαμβάνω mail από iCloud που δεν έχω, από Netflix που δεν έχω, paypal που έχω. Πάντα να πατάς πάνω στον αποστολέα να βλέπεις το κανονικό mail και όχι το όνομα που έχουν ορίσει!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, kallonos είπε Εγώ κάθε μέρα λαμβάνω mail από iCloud που δεν έχω, από Netflix που δεν έχω, paypal που έχω. Πάντα να πατάς πάνω στον αποστολέα να βλέπεις το κανονικό mail και όχι το όνομα που έχουν ορίσει! Αυτά που έρχονται τουλάχιστον σε εμάς αναφέρουν ένα όνομα επαφών και δίπλα ένα άσχετο mail. Επιπλέον όλα έχουν ένα συνημμένο doc.εχουν χτυπήσει ήδη 2 πελάτες μας ( τους πήρα και μου το είπαν) . Σε εμάς δεν εχει μπει κάτι γιατί θα είχε βγάλει μήνυμα και το endpoint και το firewall. Σίγουρος βέβαια δεν μπορείς να είσαι ποτέ. Είμαι και σε άδεια τώρα και αγχώνομαι λίγο...
vagstef Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Το "netflix" είναι στάνταρ, κάθε βδομάδα στέλνει. Μην ξεχνάτε να κάνετε report κάθε φορά, έτσι βοηθάμε να καθαρίσουν λίγο τα σκουπίδια...
kallonos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Αυτά που έρχονται τουλάχιστον σε εμάς αναφέρουν ένα όνομα επαφών και δίπλα ένα άσχετο mail. Επιπλέον όλα έχουν ένα συνημμένο doc.εχουν χτυπήσει ήδη 2 πελάτες μας ( τους πήρα και μου το είπαν) . Σε εμάς δεν εχει μπει κάτι γιατί θα είχε βγάλει μήνυμα και το endpoint και το firewall. Σίγουρος βέβαια δεν μπορείς να είσαι ποτέ. Είμαι και σε άδεια τώρα και αγχώνομαι λίγο... Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και κλέβουν επαφές. Εδώ έχουμε γίνει βουλευτές!!!
Menelaos83 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Γινεται χαμος με τετοια μειλ την τελευταια βδομαδα.Προσοχη.
k_w_t Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Ειναι καποιος ιος ο οποιος οταν τον κολλησεις ξαναστελνει οτι βρει στα απεσταλμενα μαζι με ενα μολυσμενο αρχειο .doc. Ηρθε και σε εμας στην δουλεια και μαλιστα αποστολεας ηταν δημοσια υπηρεσια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα