Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Σου εκαναν ρυθμιση ακουστικων με REMs; Βοηθαει πολυ στο να φτασεις γρηγορα σε ενα καλο αποτελεσμα

Ναι μου έκαναν και όταν τα φόρεσα εκεί τα άκουγα όλα φυσικά μέσα στο χώρο κ την ομιλία μου, μόλις βγήκαμε στο δρόμο ήταν οι ήχοι φυσικοί αλλά η φωνή μου όχι και το χειρότερο είναι ότι όταν φωνάζω δυνατά (δουλεύω σε παιδικό σταθμό) τρίζουν... 

Δημοσ.

Ισως τα ακουστικα ή/και το μεγαφωνο που εχουν να μην επαρκουν για τον βαθμο βαρηκοιας σου (ή το μεγαφωνο να ειναι καταπονημενο) και αυτο να εχει ως αποτελεσμα το "τριξιμο" (προσπαθει να φτασει σε μια ενταση που δεν μπορει).Η ευκολη λυση :Δοκιμασε και σε αλλο μαγαζι αν δεν μεινεις ικανοποιημενη.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ισως τα ακουστικα ή/και το μεγαφωνο που εχουν να μην επαρκουν για τον βαθμο βαρηκοιας σου (ή το μεγαφωνο να ειναι καταπονημενο) και αυτο να εχει ως αποτελεσμα το "τριξιμο" (προσπαθει να φτασει σε μια ενταση που δεν μπορει).Η ευκολη λυση :Δοκιμασε και σε αλλο μαγαζι αν δεν μεινεις ικανοποιημενη.

Ναι θα δοκιμάσω και Signia κ oticon. Απλά ήθελα να δω αν γενικά ακούγεται από τα ακουστικά ξένος ο ήχος... Αν δλδ το αντιμετωπίζει κ κανένας άλλος εκτός από εμένα!! Ευχαριστώ! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/6/2024 στις 9:57 ΜΜ, Olgaki85 είπε

Παιδιά πάλι εγώ 🙃 Άλλη μια απορία, να προτιμήσω τα μέσα ή έξω από το αυτί; 

Εψαχνα τυχαια για κατι αλλο και επεσε το ματι μου σε αυτο το forum, απο περιεργια και μονο μπηκα να δω και κατεληξα να διαβαζω, επισης τυγχανει να ειμαι του επαγγεματος, με πολυ αγαπη λοιπον, θα ηθελα να δωσω λιγο απο τα φωτα μου, δυστηχως η ευτηχως ειναι ενας κλαδος οπου περιλαμβανει πολλες παραμετρους για να βγει το τελικο αποτελεσμα και ειναι κατι φοβερα δυσκολο, αρχικα ειναι τελειως λαθος λοιπον να μπαινει καποιος που ειτε εχει βαρηκοια ειτε πρεσβυακοια, στην ολη διαδικασια επιλογης ακουστικου, ειναι ενα κακο που το  εφαρμοζουν στις πρακτικες τους καποιες εταιρειες ακουστικων.

Εσυ θα πας με το ακοογραμμα σου και θα πεταξεις το μπαλακι στον ειδικο, αυτος θα πει τι θα βαλεις και αν θα ειναι μεσα η εξω, μην μπαινεις στη διαδικασια να διαλεξεις ΕΣΥ, θα γυρισει μπουμερανγκ.

Για να απαντησω ομως στην ερωτηση σου θα πω τα εξης, εχουμε τα

Α. Ενδοκαναλικα ακουστικα τα οποια μπαινουν μεσα στο αυτι

Hearing Aid at Rs 6000/piece | BHU, Lanka | Varanasi | ID: 19358492130

Τα συγκεκριμενα ειναι κουφια και εχουν τον ηλεκτρονικο μηχανισμο εμφωλευμενο στο εσωτερικο τους οπως ενα αυγο τον κροκο, με περιορισμενες δυνατοτητες λογου χωρου.

Β. Οπισθοτιαια ακουστικα τα οποια τα φοραει καποιος πανω απο το αυτι (εξω και κρεμονται απο πισω)

Types of Hearing Aids: Styles & How They WorkTypes of hearing aids: What's best for you?

Αυτα εχουν τον μηχανισμο με στο πλαστικο καλυμα και εχουν συναμα και περισσοτερο χωρο για μεγαλυτερο κυκλωμα με περισσοτερα πλεονεκτηματα, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, τα ενδοκαναλικα ουτε που τα πλησιαζουν σε δυνατοτητες, περασαν και δεν ακουμπησαν βασικα, για μενα και σαν ειδικος αν με ρωτας οτι και να φορεσεις, εξω απο το αυτι.

Πρωτα απο ολα δεν ειναι εκτεθειμενα στο υγρο περιβαλλον εσωτερικα του αυτιου, 2ον μπορεις να αλλαζεις εσυ τα προγραμματα που θα σε ρυθμισει ο ειδικος στο ακοολογικο κεντρο που θα πας, πχ ησυχια, μουσικη, ηρεμια κλπ διαφορα προγραμματα με διαφορετικες ρυθμισεις αναλογα για το περιβαλλον που θα βρισκεσε, ταβερνα, σχολειο, δρομος κλαμπ, κλπ κλπ.

Θα μπαινω τακτικα να διαβαζω αν ανεβει κατι νεο, ειστε ολοι ελευθεροι να με βομβαρδισετε με ερωτησεις μεχρι αηδιας σας δινω το ελευθερο :) .

ΥΓ: Ηθελα να πω πολλα περισσοτερα αλλα δεν θελω να ζαλισω ουτε να μπερδεψω, σας πεταω λοιπον το μπαλακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...