Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με την ασφάλιση κοσμημάτων και ρολογιών ? Υπάρχει κάποια ασφαλιστική που να ασφαλίζει συγκεκριμένα αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ασφαλιστεί ολόκληρο σπίτι?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, spooker είπε

Καλησπέρα. Έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με την ασφάλιση κοσμημάτων και ρολογιών ? Υπάρχει κάποια ασφαλιστική που να ασφαλίζει συγκεκριμένα αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ασφαλιστεί ολόκληρο σπίτι?

Οι θυρίδες γιατί είναι ?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οι θυρίδες γιατί είναι ?

και εγώ για θυρίδα θα έλεγα. Άσχετα με την ασφάλεια , μπορείς να τα κρύψεις σε σημεία που δεν ψάχνουν ποτέ οι κλέφτες. Άμα έχεις μπουτονιέρα πάνω στην τουαλέτα , χαίρω πολύ , εκεί θα πάνε όλοι. Υπάρχουν πράκτορες για ασφάλειες , εκεί θα ρωτήσεις.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, spooker είπε

Υπάρχει ασφαλιστική που ασφαλίζει κοσμήματα, ρολόγια έργα τέχνης με ειδικό συμβόλαιο.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, WireFire είπε

Σου περασε απο το μυαλο οτι και οι διαρρηκτες μπορουν να δουν youtube και να διαβαζουν insomnia ε?

Φυσικά, ωστόσο σε μια hit 'n' run επιχείρησή δε θα κάτσουν να ξεβιδώσουν την πλάτη του ψυγείου ούτε να ανοίξουν το αλουμινένιο κούφωμα του παραθύρου. Όσο πιο κρυμμένα είναι, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να βρεθούν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mvpgr είπε

ωστόσο σε μια hit 'n' run επιχείρησή

Δεν υπάρχει αυτο σε σοβαρη διαρρηξη με διαρρηκτες που γνωριζουν τη δουλεια τους. Ρωτα οποιον διαρρηκτη θελεις για το ποια ειναι η καλυτερη κρυψωνα. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θα σου δωσουν την ιδια απαντηση. Η τραπεζα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, WireFire είπε

Σου περασε απο το μυαλο οτι και οι διαρρηκτες μπορουν να δουν youtube και να διαβαζουν insomnia ε?

Ρώτησες , πήρες απάντηση , εγώ τα κρύβω μέσα στον HP Photosmart C4680

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SchinasN είπε

Ρώτησες , πήρες απάντηση , εγώ τα κρύβω μέσα στον HP Photosmart C4680

Ποια περιοχη μενεις? διευθυνση?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, WireFire είπε

Δεν υπάρχει αυτο σε σοβαρη διαρρηξη με διαρρηκτες που γνωριζουν τη δουλεια τους. Ρωτα οποιον διαρρηκτη θελεις για το ποια ειναι η καλυτερη κρυψωνα. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θα σου δωσουν την ιδια απαντηση. Η τραπεζα.

Hatton Garden !

2 λεπτά πριν, WireFire είπε

Ποια περιοχη μενεις? διευθυνση?

πολλά θες

Δημοσ.

αναλαμβανω εγω παιδια τη φυλαξη τους δωρεαν κιολας...

αμα σας πνιγει το αγχος απο την κτηση τους τοτε φερτε τα μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...