spooker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με την ασφάλιση κοσμημάτων και ρολογιών ? Υπάρχει κάποια ασφαλιστική που να ασφαλίζει συγκεκριμένα αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ασφαλιστεί ολόκληρο σπίτι?
james01gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 δε νομίζω να σε συμφέρει να ασφαλίσεις μόνο τα κοσμήματα και όχι το σπίτι...
GREGORYMO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, spooker είπε Καλησπέρα. Έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με την ασφάλιση κοσμημάτων και ρολογιών ? Υπάρχει κάποια ασφαλιστική που να ασφαλίζει συγκεκριμένα αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ασφαλιστεί ολόκληρο σπίτι? Οι θυρίδες γιατί είναι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οι θυρίδες γιατί είναι ? και εγώ για θυρίδα θα έλεγα. Άσχετα με την ασφάλεια , μπορείς να τα κρύψεις σε σημεία που δεν ψάχνουν ποτέ οι κλέφτες. Άμα έχεις μπουτονιέρα πάνω στην τουαλέτα , χαίρω πολύ , εκεί θα πάνε όλοι. Υπάρχουν πράκτορες για ασφάλειες , εκεί θα ρωτήσεις.
WireFire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, SchinasN είπε μπορείς να τα κρύψεις σε σημεία που δεν ψάχνουν ποτέ οι κλέφτες. όπως?
WireFire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Σου περασε απο το μυαλο οτι και οι διαρρηκτες μπορουν να δουν youtube και να διαβαζουν insomnia ε?
TiMoRiS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, spooker είπε Καλησπέρα. Έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με την ασφάλιση κοσμημάτων και ρολογιών ? Υπάρχει κάποια ασφαλιστική που να ασφαλίζει συγκεκριμένα αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ασφαλιστεί ολόκληρο σπίτι? Υπάρχει ασφαλιστική που ασφαλίζει κοσμήματα, ρολόγια έργα τέχνης με ειδικό συμβόλαιο.
Mvpgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, WireFire είπε Σου περασε απο το μυαλο οτι και οι διαρρηκτες μπορουν να δουν youtube και να διαβαζουν insomnia ε? Φυσικά, ωστόσο σε μια hit 'n' run επιχείρησή δε θα κάτσουν να ξεβιδώσουν την πλάτη του ψυγείου ούτε να ανοίξουν το αλουμινένιο κούφωμα του παραθύρου. Όσο πιο κρυμμένα είναι, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να βρεθούν.
WireFire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Mvpgr είπε ωστόσο σε μια hit 'n' run επιχείρησή Δεν υπάρχει αυτο σε σοβαρη διαρρηξη με διαρρηκτες που γνωριζουν τη δουλεια τους. Ρωτα οποιον διαρρηκτη θελεις για το ποια ειναι η καλυτερη κρυψωνα. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θα σου δωσουν την ιδια απαντηση. Η τραπεζα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, WireFire είπε Σου περασε απο το μυαλο οτι και οι διαρρηκτες μπορουν να δουν youtube και να διαβαζουν insomnia ε? Ρώτησες , πήρες απάντηση , εγώ τα κρύβω μέσα στον HP Photosmart C4680
WireFire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, SchinasN είπε Ρώτησες , πήρες απάντηση , εγώ τα κρύβω μέσα στον HP Photosmart C4680 Ποια περιοχη μενεις? διευθυνση?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, WireFire είπε Δεν υπάρχει αυτο σε σοβαρη διαρρηξη με διαρρηκτες που γνωριζουν τη δουλεια τους. Ρωτα οποιον διαρρηκτη θελεις για το ποια ειναι η καλυτερη κρυψωνα. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θα σου δωσουν την ιδια απαντηση. Η τραπεζα. Hatton Garden ! 2 λεπτά πριν, WireFire είπε Ποια περιοχη μενεις? διευθυνση? πολλά θες
3DJIN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 αναλαμβανω εγω παιδια τη φυλαξη τους δωρεαν κιολας... αμα σας πνιγει το αγχος απο την κτηση τους τοτε φερτε τα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα