Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω βοήθεια! Δεν ξέρω τι να πάρω από τα δυο στην τιμη τον 350 το 8 plus μεταχειρισμένο και το SE καινούργιο από κατάστημα (ας μην συζητήσουμε τώρα το θέμα πόσο το βρήκα και .....)

Με προβληματίζει το θέμα ότι το ένα είναι σημαντικά πιο γρήγορα (SE) Αλλά το άλλο έχει 2 κάμερες και πιο μεγάλη οθόνη,  πιο μεγάλη μπαταρία!

Θέλω την βοήθεια ή χρηστών ή γνωστών των κινητών!

Ευχαριστώ πολύ όλους σας !

Δημοσ.

;Πας σε iphone xs η max ...Σολομώντειος επιλογή - κατ΄εμέ

Φυσικά κι  εξυπακούεται μτχ από κάποιον καλό πωλητή από τις αγγελίες του insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες μεγαλύτερη οθονη και φυσικά μεγαλύτερη ανάλυση πας στο 8 plus αν θες λίγο καλύτερες επιδόσεις πας στο se.Εγω προσωπικά θα πήγαινα σε 8 plus.Και εννοειται με το plus θα έχεις σημαντικά καλύτερη μπαταρία.

Επεξ/σία από evan35
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Koumaki24 είπε

Παιδιά θέλω βοήθεια! Δεν ξέρω τι να πάρω από τα δυο στην τιμη τον 350 το 8 plus μεταχειρισμένο και το SE καινούργιο από κατάστημα (ας μην συζητήσουμε τώρα το θέμα πόσο το βρήκα και .....)

Με προβληματίζει το θέμα ότι το ένα είναι σημαντικά πιο γρήγορα (SE) Αλλά το άλλο έχει 2 κάμερες και πιο μεγάλη οθόνη,  πιο μεγάλη μπαταρία!

Θέλω την βοήθεια ή χρηστών ή γνωστών των κινητών!

Ευχαριστώ πολύ όλους σας !

Αν σε ενδιαφέρει πολύ η μεγαλύτερη οθόνη σίγουρα πας σε 8 plus! Ειναι θέμα τι θέλεις καθαρά...

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι και τώρα το 11 αξίζει λέτε για 650 τα 128 και αν μπορώ να το βρω πιο κάτω μπορείτε να μου στείλετε λινκ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Koumaki24 είπε

Σκέφτομαι και τώρα το 11 αξίζει λέτε για 650 τα 128 και αν μπορώ να το βρω πιο κάτω μπορείτε να μου στείλετε λινκ

Θα σου έλεγα αν το βρεις σε καλή τιμή να πας στο xr. Είναι το πιο value for money κινητό της Apple κατά τη γνώμη μου και αρκετά πιο φτηνό από το 11.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Θα σου έλεγα αν το βρεις σε καλή τιμή να πας στο xr. Είναι το πιο value for money κινητό της Apple κατά τη γνώμη μου και αρκετά πιο φτηνό από το 11.

Το 11 μιλάμε για 500 ευρώ για το xr Δεν έχω ψάξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε προσωπική άποψη πάρε καινούργιο. Πάρε ένα καλό. Έφαγες το γάιδαρο μην κολλήσεις στην ουρά. Έκανες υπομονή τόσο καιρό. Μάζεψε τον παρά και άργησε να το πάρεις ένα δίμηνο τρίμηνο  και πήγαινε σε κανένα 12αρη ή και στο 11αρη που θα πέσει η τιμή του και είναι κομψοτέχνημα.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χίλιες φορές το 11 γύρω στα 500 μεταχειρισμένο απ΄ ότι το 8 plus στην ίδια κατάσταση στα 350.

2 χρόνια νεότερο με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επεξεργαστή, κάμερα (+ το night mode) και μελλοντική υποστήριξη. Και αρκετά καλύτερη αυτονομία.

ΥΓ. Προσωπικά γούστα αλλά αυτό το SE 2020 δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Μικρή οθόνη για 2020, bezels και κακή μπαταρία. Ναι, έχει τούμπανο επεξεργαστή και την καλύτερη μονή κάμερα αλλά προσωπικά βλέπω τρανταχτά μειονεκτήματα.

Επεξ/σία από paris_chav
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Φίλε προσωπική άποψη πάρε καινούργιο. Πάρε ένα καλό. Έφαγες το γάιδαρο μην κολλήσεις στην ουρά. Έκανες υπομονή τόσο καιρό. Μάζεψε τον παρά και άργησε να το πάρεις ένα δίμηνο τρίμηνο  και πήγαινε σε κανένα 12αρη ή και στο 11αρη που θα πέσει η τιμή του και είναι κομψοτέχνημα.

Αυτό ακριβός σκέφτομαι να πάω στο 11 128γιγα στα 500 καινούργιο από κατάστημα αλλά........αν θες περισσότερα προσωπικό μήνυμα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Koumaki24 είπε

Αυτό ακριβός σκέφτομαι να πάω στο 11 128γιγα στα 500 καινούργιο από κατάστημα αλλά........αν θες περισσότερα προσωπικό μήνυμα 

Φίλε έχω το 11 pro. Καλός μου φίλος είχε το 11αρη. Το 11αρη με κατουρούσε στο σφράγισμα.

• Confused 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Φίλε έχω το 11 pro. Καλός μου φίλος είχε το 11αρη. Το 11αρη με κατουρούσε στο σφράγισμα.

Δηλαδή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SE καινούριο (και με καλύτερο επεξεργαστή του 8 plus). go for it.

Στα μεταχειρισμένα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι χρήση έχει κάνει ο προηγούμενος.

Επεξ/σία από onelonelystar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...