skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Μια ερώτηση για ηλεκτρολόγους. Πως ξέρω τι ρεύμα ac/dc παίρνουν κάτι g4 σποτάκια που έχω στην κουζίνα; Ευχαριστώ! Τα 450 lumen που αναφέρονται εδώ λέτε να είναι πραγματικά; https://www.ledison.gr/led-lampes/led-lampes-g4/g4-12-smd-5630-side-pin-8-32-volt-4-5-watt-dc-psyxro-leyko.html
nvel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το γράφει στο τίτλο 8-32Vdc, για τα lumen πρέπει κάποιος να τα μετρήσει για να πει αν είναι πραγματικά Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από nvel
liakjim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, skiabox είπε Καλησπέρα. Μια ερώτηση για ηλεκτρολόγους. Πως ξέρω τι ρεύμα ac/dc παίρνουν κάτι g4 σποτάκια που έχω στην κουζίνα; Ευχαριστώ! Τα 450 lumen που αναφέρονται εδώ λέτε να είναι πραγματικά; https://www.ledison.gr/led-lampes/led-lampes-g4/g4-12-smd-5630-side-pin-8-32-volt-4-5-watt-dc-psyxro-leyko.html Το διάβασες μήπως από κάπου ή κάποιος θα στο είπε.
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, liakjim είπε Το διάβασες μήπως από κάπου ή κάποιος θα στο είπε. Βλέπω ότι το συγκεκριμένο led δέχεται μόνο ένα τύπο ρεύματος για αυτό ρωτάω. Φαντάζομαι το DC θα είναι αυτό που έρχεται κατευθείαν από το δίκτυο ενώ το ac θα θέλει και μετασχηματιστή σωστά;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, skiabox είπε Βλέπω ότι το συγκεκριμένο led δέχεται μόνο ένα τύπο ρεύματος για αυτό ρωτάω. Φαντάζομαι το DC θα είναι αυτό που έρχεται κατευθείαν από το δίκτυο ενώ το ac θα θέλει και μετασχηματιστή σωστά; Aνάποδα.,DC είναι το συνεχές.Το δίκτυο είναι εναλλασσόμενο .Δεν είναι δύσκολο να βρεις στο internet αν δεν ξέρεις .
DrLo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, skiabox είπε Βλέπω ότι το συγκεκριμένο led δέχεται μόνο ένα τύπο ρεύματος για αυτό ρωτάω. Φαντάζομαι το DC θα είναι αυτό που έρχεται κατευθείαν από το δίκτυο ενώ το ac θα θέλει και μετασχηματιστή σωστά; Το DC είναι το "συνεχές" που λέγαμε στο σχολείο. Είναι το ρεύμα που θα πάρεις να το βάλεις σε μια μπαταρια. Το AC είναι τι εναλλασσόμενο , όπως πχ το ρεύμα από τη πρίζα. Αυτό που λέει δηλαδή από κάτω στο λινκ είναι "μη το συνδέσετε ποτέ σε πρίζα" Αν δεν ξέρεις τέτοιες διαφορές μη μπλέξεις με ρευματα. Η πάρε μια έτοιμη λύση ή περιέγραψε σε κάποιον που ξέρει τι θες να κάνει και άσε να στα φτιάξει κάποιος άλλος 1
hp8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, skiabox είπε Πως ξέρω τι ρεύμα ac/dc παίρνουν κάτι g4 σποτάκια που έχω στην κουζίνα; θα πρέπει να δεις το ρευμα τροφοδοσιας που παει στο σποτ Αν υπαχει μετασχηματιστης απλός η τροφοδοτικό για dc https://www.skroutz.gr/s/12522673/Adeleq-G4-1-5W-Ψυχρό-Λευκό-13-915009.html η απ ευθείας σε 220 ac https://www.bestprice.gr/cat/7057/lampes-led.html?q=g4+220v αυτο της φωτο που εχω αλογονου ειναι 220 ac
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το συγκεκριμένο γιατί λέει στο site μην το βάλετε με τίποτα σε ac? Γίνεται έκρηξη ή καίγεται αμέσως;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, skiabox είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το συγκεκριμένο γιατί λέει στο site μην το βάλετε με τίποτα σε ac? Γίνεται έκρηξη ή καίγεται αμέσως; Καίγεται.Μην κάνεις πειράματα και μην είσαι περίεργος με πράγματα που είναι επικίνδυνα. Γιατί είναι επικίνδυνο το καταλαβαίνεις.
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Καίγεται.Μην κάνεις πειράματα και μην είσαι περίεργος με πράγματα που είναι επικίνδυνα. Γιατί είναι επικίνδυνο το καταλαβαίνεις. Θα ψάξω για την πιθανότατη ύπαρξη μετασχηματιστή (μάλλον σε κανένα ντουλάπι της κουζίνας) να δω αν υποστηρίζει τα volts που ζητάει η λάμπα που δίνει 450 lumens.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Θα ψάξω για την πιθανότατη ύπαρξη μετασχηματιστή (μάλλον σε κανένα ντουλάπι της κουζίνας) να δω αν υποστηρίζει τα volts που ζητάει η λάμπα που δίνει 450 lumens. Τωρα τι σποτάκια έχεις;Αυτά γράφουν επάνω.
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τωρα τι σποτάκια έχεις;Αυτά γράφουν επάνω. Τα μανήσια ήταν αλογόνου αλλά μετά έβαλα αυτά τα δυσεύρετα στρογγυλά g4 led. Από 20 watt πας στα 2, και το κυριότερο δεν παράγουν ζέστη. Θα κοιτάξω να βρω και που είναι ο μετασχηματιστής μιας και παίζει αυτά που έχω να είναι ac/dc δηλαδή να παίζουν και με τα 2 ρεύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα