Προς το περιεχόμενο

Wind 100 mbps, αξίζει;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρουμ. Ήρθε η ώρα είτε να κάνω ανανέωση με Vodafone (50mbps απεριόριστα σταθερά 360 κινητά  ) στα 32 είτε να πάω στην wind με την προσφορά που έχει (100mbps 300 κινητά απεριόριστα σταθερά). Στα 35 ευρώ και ρωτώ, αξίζει να πάω wind?  Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Vodafone 🤔

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίζει ρόλο σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι και μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει στη γειτονιά σου. πρήζουν αρκετά μπ@λες μέχρι να συνδεθεί, μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή, ο ΟΤΕ επίσης κάνει τα δικά του και πέρασα πολλούς μήνες στα τηλέφωνα μέχρι να σταθεροποιηθεί η γραμμή. 10άρι upload ακατέβατο έχω, το download είναι ανάλογα τα κέφια του αλλά επίσης δεν πέφτει από 35. Επίσης, με wifi μην ελπίζεις να πιάσεις ποτέ πάνω απο 75, εκτός κ αν πάρεις 5G router. Σε γενικές γραμμές δεν αξιζει για μένα. Μόνο για τις ώρες που πέρασα στα τηλέφωνα όταν αποσυνδέονταν και για τις ώρες που θα περάσω και μελλοντικά.

Επεξ/σία από panaras23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν παίζει ρόλο σε ποια εταιρία είσαι. η σύνδεση σου μάλλον είναι vpu Light.ρωτα να σου πουν στο 13840. εάν είναι vpu Light είναι του ΟΤΕ και δεν παίζει ρόλο αν είσαι στην wind vf η ΟΤΕ.. Αυτό που μετράει είναι η γραμμή σου να μην σηκώνει errors. crc fec hec κτλ. ρώτα το πάλι να σου πούνε. εάν δεν έχεις τωτε πήγαινε στα 100 σε οποιαδήποτε εταιρία. αν έχεις h300s πήγαινε στο μενου- κατάσταση και υποστήριξη-κατάσταση xdsl και μέγιστος ρυθμός να δεις πόσο φτάνει. αν γράφει κάτω από; 125mbps μην πας σε 100αρα. στο WiFi στα 2.4g για να βγάλεις ταχύτητα βάζεις απλά 802.11n απλά πολύ παλιές συσκευές τις ξεχνάς δεν θα παίζουν καν. για 5g είσαι οκ. αν έχεις zre ρουτερ για μένα κράτα το γαμαει στον συν χρονισμό του. το h300s καμία φορά είναι να το πετάς από το παράθυρο και το το λινκ που έχουν τώρα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...