Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οτι γράφει και ο τίτλος , υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος με τα windows 10 που να μην χρειαστεί νεα εγκατάσταση ; 

Στο παρελθόν που είχα δοκιμάσει με άλλα λειτουργικά πάντα κατέληγα στο οτι πρέπει να γίνει εγκατάσταση εκ νεου διότι chipset και λοιπά software άφηναν κατάλοιπα και δεν λειτουργούσε οπως θα έπρεπε το λειτουργικό .

Αν λοιπών υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση θα χαρώ να την διαβάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Δε γνωρίζω αν υπάρχει-

Η παλιά και η νέα μητρική ποιες είναι;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Παλιά γινόταν με acronis , επαιρνες image τον σκληρό σου, τίκαρες καπου που έλεγε universal. το ξαναέκανες restore και δούλευε.

Δεν ξέρω αν γίνεται πια, αλλά εγώ για παν ενδεχόμενο θα έκανα fresh install.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσωπικά έχω ακολουθήσει οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό το thread και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αναβαθμίζοντας M/B, CPU & RAM από Z97, Intel, DDR3 σε AM4, RYZEN 5 3600 & DDR4, εκτός από το ότι χρειάστηκαν εκ νέου ενεργοποίηση τα Windows 10. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καλησπέρα. Προσωπικά έχω ακολουθήσει οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό το thread και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αναβαθμίζοντας M/B, CPU & RAM από Z97, Intel, DDR3 σε AM4, RYZEN 5 3600 & DDR4, εκτός από το ότι χρειάστηκαν εκ νέου ενεργοποίηση τα Windows 10. 

Οκ θα το τσεκάρω ..

Ευχαριστώ για την προταση .

Απο AMD σε intel θα παω για οσους ρωτάνε οπότε είναι ριζική αλλαγη σαν του @prototypegr

Δημοσ.

Κοίτα σε εμένα δούλεψε μια χαρά, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δουλέψει και σε σένα. Το κυριότερο από ότι κατάλαβα όμως είναι στην πρώτη εκκίνηση να μπεις σε safe mode και να σβήσεις drivers από το παλιά κομμάτια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό αναβάθμισα τρία PC, σε όλα έκανα πολύ μεγάλες αλλαγές και σε όλα απλά πρίζωσα επάνω τον παλιό σκληρό όπως ακριβώς ήταν. Και τα τρία δούλεψαν μια χαρά, απλά τους πήρε λίγη ώρα παραπάνω για να σβήσουν τους παλιούς drivers και να βάλουν τους καινούργιους.

Αφού τα δούλεψα μερικές ημέρες και βεβαιώθηκα ότι από θέμα hardware δούλευαν κανονικά, έκανα και στα τρία φορμάτ, δεν άντεχε ο ψυχισμός μου να μην κάνω καθαρή εγκατάσταση...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Πήγατε σε διαφορετικό socket;

Πήγα σε διαφορετική εταιρία,  socket, CPU, mobo, μνήμες...Μόνο PSU, κουτί, GPU και σκληρό κράτησα!..

Επεξ/σία από Voodooman
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...