Jim.Panag. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα....εχω κανει 2 αγορες απο ali express. απο διαφορετικο πωλητη βεβαια.! Το ενα ηρθε κανονικα....περασε και τελωνειο....και ηρθε κ στα χερια μ.! Το αλλο ειναι ενα μικρο δεματακι και αριθμο αποστολης LP00408670921181(UV284551589UZ) Το ωραιο ειναι οτι στην αναζητηση λεει οτι το δεμα ειναι ελλαδα απο 5/10/20 ...αλλα δεν ξερω σε ποια μεταφορικη βρισκεται.!! ΕΛΤΑ δεν ειναι σιγουρα καθως ρωτησα..! Στελνω στον πωλητη αλλα δεν μ απανταει.! Μπορει καποιος να με βοηθησει?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Σας στελνω και το url με το tracking number: https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=LP00408670921181&spm=a3708.7860688.0.d01
aromeo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ΕΛΤΑ θα έρθει απλά το tracking είναι για πέταμα. Νομίζω αυτού του τύπου τα tracking μόλις φτάσουν Ελλάδα χάνονται. Περίμενε μέχρι το 60ήμερο που δίνει το Aliexpress και μετά ζήτα refund. Κατά μεγάλη πιθανότητα θα έρθει, κάποια στιγμή. Αν θες πιο αξιόπιστο tracking στο Ali ePacket & China Post Registered. Προσωπικά δεν ασχολούμαι όταν πρόκεται για μικροπράγματα, απλά στο λέω. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από aromeo 1
Jim.Panag. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, aromeo είπε Με ΕΛΤΑ θα έρθει απλά το tracking είναι για πέταμα. Νομίζω αυτού του τύπου τα tracking μόλις φτάσουν Ελλάδα χάνονται. Περίμενε μέχρι το 60ήμερο που δίνει το Aliexpress και μετά ζήτα refund. Κατά μεγάλη πιθανότητα θα έρθει, κάποια στιγμή. Αν θες πιο αξιόπιστο tracking στο Ali ePacket & China Post Registered. Προσωπικά δεν ασχολούμαι όταν πρόκεται για μικροπράγματα, απλά στο λέω. καπου ειδα οτι ερψεται με μια εταιρια Yanwen post.....αλλα δεν εχω ιδεα με ποια εταιρια συνεργαζεται εδω στην Ελλαδα....!!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Jim.Panag. είπε καπου ειδα οτι ερψεται με μια εταιρια Yanwen post.....αλλα δεν εχω ιδεα με ποια εταιρια συνεργαζεται εδω στην Ελλαδα....!! Ελτα, η εταιρία που είδες είναι το τοπικό ταχυδρομείο της πόλης που το έστειλαν, τα tracking τους ισχύουν μόνο για εντοπισμό πακέτου εντός Κίνας 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 5/10 έφτασε στο Ουζμπεκιστάν . Αυτο ειναι το destination country. Μετα για Ελλαδα αναμενε ..... Ψυχραιμία 1
Salvation81 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, aromeo είπε Με ΕΛΤΑ θα έρθει απλά το tracking είναι για πέταμα. Νομίζω αυτού του τύπου τα tracking μόλις φτάσουν Ελλάδα χάνονται. Περίμενε μέχρι το 60ήμερο που δίνει το Aliexpress και μετά ζήτα refund. Κατά μεγάλη πιθανότητα θα έρθει, κάποια στιγμή. Αν θες πιο αξιόπιστο tracking στο Ali ePacket & China Post Registered. Προσωπικά δεν ασχολούμαι όταν πρόκεται για μικροπράγματα, απλά στο λέω. Το 60ημερο πλεον εχει γινει 90ημερο λογο του Covid. Αλλα ναι με ΕΛΤΑ θα ερθει, οταν ερθει. 1
andreas1gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Jim.Panag. είπε καπου ειδα οτι ερψεται με μια εταιρια Yanwen post.....αλλα δεν εχω ιδεα με ποια εταιρια συνεργαζεται εδω στην Ελλαδα ΕΛΤΑ 1
Jim.Panag. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 12:44 ΠΜ, NeCrOmAnCeR19 είπε 5/10 έφτασε στο Ουζμπεκιστάν . Αυτο ειναι το destination country. Μετα για Ελλαδα αναμενε ..... Δλδ δεν υποτίθεται ότι χώρα προορισμού ει αι η Ελλάδα? Πώς γίνεται να είναι το Ουζμπεκιστάν. Ευχαριστώ για την πληροφορία και την Α νταποκριση!
Salvation81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Jim.Panag. είπε Δλδ δεν υποτίθεται ότι χώρα προορισμού ει αι η Ελλάδα? Πώς γίνεται να είναι το Ουζμπεκιστάν. Ευχαριστώ για την πληροφορία και την Α νταποκριση! Αν δεν το βγαλουν απο τον σακο να το σκαναρουν δεν θα φανει οτι εφτασε εδω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα