NinjaMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση: Πρόσφατα έφτιαξα ένα channel στο youtube. Αλλά επειδή άλλαξα διεύθυνση email, θέλω να κλείσω τις παλιές τόσο στο hotmail όσο και στο gmail, και να λειτουργεί το κανάλι με την καινούρια διεύθυνση. Υπάρχει ο εύκολος τρόπος; Να κατεβάσω δηλαδή τα δεδομένα του καναλιού μου σε κάποια μορφή αρχείου ώστε να μην χρειαστεί να το κάνω με τον δύσκολο τρόπο και να το ξαναστήσω όλο από την αρχή; Και αν ναι, σε ποια μορφή; Το ίδιο θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται και με τα δεδομένα του google account μου ώστε να μην χρειάζεται να φτιάχνω τα settings από την αρχή, αν αυτό είναι εφικτό; Τέλος, θα ήθελα να μου αναφέρετε σε ποιες υπηρεσίες στο δημόσιο (π.χ. taxisnet κλπ.), μαζί με την τράπεζα και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, θα χρειαστεί να μεταβώ για να ενημερώσω για την αλλαγή της νέας μου ηλεκτρονικής διεύθυνσης; Α, και για να μην το ξεχάσω χρειάζομαι και καθοδήγηση για το πως την αλλάζω στα windows 10. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και εύχομαι να έχετε ένα ζεστό μεσημέρι και να σας πάνε όλα καλά με τον καινούριο μήνα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από NinjaMan
SilentVoice Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μπορείς να συνδέσεις το παλιό σου email στο νέο. Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις τις προωθήσεις στο νέο email. Όταν στέλνει κάποιος κάτι στο παλιό email, θα σου έρχεται απευθείας στο νέο. Μπορείς να απαντάς ή από το νέο ή από το παλιό.
NinjaMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Μπορείς να συνδέσεις το παλιό σου email στο νέο. Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις τις προωθήσεις στο νέο email. Όταν στέλνει κάποιος κάτι στο παλιό email, θα σου έρχεται απευθείας στο νέο. Μπορείς να απαντάς ή από το νέο ή από το παλιό. Δεν θα επιθυμούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω να υπάρχει μόνο ένα email και αυτό να είναι το καινούριο μου και τίποτα άλλο. Τίποτα που να θυμίζει το παρελθόν γενικότερα, για όσους με καταλαβαίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα