IreneKara Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς στρογγυλό φουρνάκι; Αξίζει;
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Αν εισαι ενα ατομο αξιζει 100%. Βασικα μπορεις να κανεις διαφορα εκει, απο κρεας μεχρι πιτες, συν οτι ξεπαγωνεις και τα τροφιμα αν θελεις, ή απλα ζεσταινεις φαγητο που ειχες στο ψυγειο.
papoys1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Αν μιλάς για τέτοιο νομίζω ότι σπάνια και από ελάχιστους χρησιμοποιείται πια πρώτον γιατί είναι ασύμφορο επειδή καίει πολύ ρεύμα και δεύτερο δεν κάνει και το καλύτερο ψήσιμο. Νομίζω πιο πρακτικό εύκολο και γρήγορο είναι ένα αντικολητικό τέτοιου τύπου ή ακόμη και μία καλή τοστιέρα γκριλιέρα.
Dynamics Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=τεπανγιακι&from=autocomplete αυτο που ειπα εγω σιγουρα θελει...
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Τελικά κανείς δεν έχει καταλαβει τι ακριβως εννοεί ο TS ?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Εγω απαντησα καταλαβαινοντας πως εννοει ρομποτακι 😛
thant Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν μιλάς για τέτοιο νομίζω ότι σπάνια και από ελάχιστους χρησιμοποιείται πια πρώτον γιατί είναι ασύμφορο επειδή καίει πολύ ρεύμα και δεύτερο δεν κάνει και το καλύτερο ψήσιμο. Νομίζω πιο πρακτικό εύκολο και γρήγορο είναι ένα αντικολητικό τέτοιου τύπου ή ακόμη και μία καλή τοστιέρα γκριλιέρα. Το φουρνάκι αυτό το χρησιμοποιεί κάποιες φορές η μάνα μου και σε πληροφορώ ότι κάνει τα καλύτερα ψησίματα. Το σκεύος στο δεύτερο λινκ, όπως και η τοστιέρα γκριλιερα μπορούν να κάνουν ένα φουρνιστό κοτόπουλο με πατάτες; Δεν νομίζω. ΥΓ: Πάντως έχω την εντύπωση οτι ο T.S. εννοεί το φουρνακι που δείχνει ο παππούς στο πρώτο λινκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα