Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα μου επεσε 5-6 φορες ο ρελες ρευματος στον πινακα,μπορει να οφειλεται απο υπερφορτωση δικτυου;

μια φιλη μου παλι παραπονιεται οτι μουγγριζε το ψυγειο της

Δημοσ.

Για το πρωτο λογικα ειχες φορτωσει πολυ τα ρευματα που τραβαγες και δεν αντεχε ο πινακας να σηκωσει πιο πολυ φορτιο και επεφτε για λογους ασφαλειας .Για το ψυγειο όλα σε τελείως ησυχία στο σπίτι ακούς ένα σχετικό μικρό θόρυβο που κανουνε

• Confused 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, soteras said:

Για το πρωτο λογικα ειχες φορτωσει πολυ τα ρευματα που τραβαγες και δεν αντεχε ο πινακας να σηκωσει πιο πολυ φορτιο και επεφτε για λογους ασφαλειας

Σε αυτο δεν πέφτει η ασφάλεια κανονικά? Ο ts μίλησε για ρελέ διαφυγής.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αναλογως πως ειναι η διαταξη ριχνει και το ρελε. Εκτος και αμα εχει συσκευη που τραβαγε πολυ ρευμα αποτομα και ειχε και κανα θεμα η συσκευη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, soteras είπε

Αναλογως πως ειναι η διαταξη ριχνει και το ρελε. Εκτος και αμα εχει συσκευη που τραβαγε πολυ ρευμα αποτομα και ειχε και κανα θεμα η συσκευη

Η ασφαλεια δεν επεσε καθολου ,μονο ο ρελες επεσε,το φορτιο ηταν το συνηθες που καταναλωνω στο 24ωρο απλα δουλευε και ενα ματι της κουζινας αλλα τον υπολοιπο καιρο αυτο δεν ειχε δημιουργησει προβλημα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Η ασφαλεια δεν επεσε καθολου ,μονο ο ρελες επεσε,το φορτιο ηταν το συνηθες που καταναλωνω στο 24ωρο απλα δουλευε και ενα ματι της κουζινας αλλα τον υπολοιπο καιρο αυτο δεν ειχε δημιουργησει προβλημα

Εβρεχε εκεινη την μερα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, soteras είπε

Απορια το εχω να δω την διαταξη που ριχνει το ρελε οταν "τραβαει πολυ ρευμα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κατι που εχεις σε καποια πρίζα του σπιτιου σου εχει διαρροή

Δοκιμασα και αποσυνδεσα τις περισσοτερες συσκευες που ειχα και το προβλημα σταματησε,οταν εκλεισε η ηλεκτρικη κουζινα ξαναεβαλα ολες τις συσκευες στην πριζα και απο κεινη την ωρα δεν εχω προβλημα

μετρησα την ταση του δικτυου ηταν στα 230v ,ειδα και κατι peak 238-239 αλλα δεν ξερω αν ηταν σωστα γιατι κουνιοντουσαν και τα καλωδια του πολυμετρου την ωρα που μετραγα

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Ο ts επίσης μίλησε για υπερφόρτωση δικτύου.

1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Να κάτι που πιθανότατα έφταιγε, προφανώς τον υπόλοιπο καιρό δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα επειδή δούλευε σωστά και χάλασε τώρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ο ts επίσης μίλησε για υπερφόρτωση δικτύου.

Να κάτι που πιθανότατα έφταιγε, προφανώς τον υπόλοιπο καιρό δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα επειδή δούλευε σωστά και χάλασε τώρα.

και το δευτερο ματι που αναψα τα ιδια μου εκανε οποτε αποκλειω να ειναι θεμα οτι χαλασε το ματι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, czarjuly είπε

και το δευτερο ματι που αναψα τα ιδια μου εκανε οποτε αποκλειω να ειναι θεμα οτι χαλασε το ματι

Πάρτο αλλιώς τότε, κάτι άλλο βραχυκυκλώνει στην κουζίνα και όχι το μάτι.

Είναι λίγο απίθανο να πέφτει το ρελέ μόνο όταν λειτουργεί η κουζίνα αλλά να φταίει κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...