Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος παει πισω τα προιοντα στο Πλαισιο και καθε Πλαισιο περαν των 7 ημερων που ειναι το DOA.
Εφοσον η οθονη ειναι Samsung,  πας στη Samsung απ'ευθειας, το να πας στο Πλαισιο απλα βαζει μερικες μερες αργοποριας παραπανω

Ακριβώς αυτό. 

Πρόσφατα είχα μια περιπέτεια με ένα χαλασμένο μόνιτορ στο 6μηνο πάνω. Επειδή διαβάζοντας το Site του καταστήματος που το αγόρασα, έφριξε με τις ανοησίες που έγραφαν, ότι θα πρέπει να το κοιτάξουν πρώτα οι ίδιοι μήπως και το φτιάξουν, ότι αυτό μπορεί να τράβαγε και κανά μηνα το λιγότερο κτλ. 

Αποφάσισα λοιπόn να παρακάμψω το κατάστημα και να μιλήσω μόνος μου με την αντιπροσωπεία. Σε 1 εβδομάδα είχε λήξει το πράγμα, πήρα αντικατάσταση και έστειλα πίσω το ελαττωματικό. 

Πάντως θεωρώ τουλάχιστον γελοίο, ότι προτίμησες να στείλεις ένα κουτί με πέτρες αντί για την ίδια την οθόνη επειδή ¨δεν ήθελες να δεις την φάτσα τους ξανά¨. Ελπίζω να μην σε βάλει σε μπελάδες στο μέλλον.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια συγγνωμη. Καλα ολα αυτα και χαρα στο κουραγιο σου, αλλα:

1. Η παραγγελια σου ηταν οθονη+κατι αλλα. Εσυ επειδη δεν ηθελες να τους ξαναδεις(!) εστειλες πετρες(!!) πισω αντι τις οθονης και

2. τα αλλα τα "πουλησες"(!!!) επειδη σε εκνευρισαν και

3. πιστευεις οτι θα τη βγαλεις καθαρη μετα απο αυτο?

Ή φιδια μας λες ή σε λιγο καιρο θα επιστρεψεις να ξαναγραψεις οτι το Πλαισιο σου κρατησε και τα λεφτα και σε ετρεξε και στα δικαστηρια...Παμε καλα βραδιατικο??

Δηλαδη αμα ειναι ετσι, να παραγγειλουμε ολοι το καινουριο Huawei laptop που εχει δωρο κινητο και την επομενη μερα να πουμε, κοιταξτε κρατηστε το, δωστε μου και τα λεφτα μου και γω θα μεινω με το δωρο κινητο. Το πουλαω και 250 και εχω απο το πουθενα 250. Χαχα σας την εφερα!

Επεξ/σία από sexymwro7
  • Like 7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...