lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σόρρυ, αλλά δεν βρήκα κάποια αντίστοιχη κατηγορία και το 'βαλα εδώ το ποστ... Ψάχνω για ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ, ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ κάθισμα/πολυθρόνα για το σπίτι μου. Είχα πάρει κάτι που φαινόταν "της προκοπής" αλλά δεν νομίζω ότι κάνει δουλειά. Θέλω μια πολυθρόνα για πάρα πολλές ώρες μπρος στον υπολογιστή, για gaming ΚΑΙ δουλειά (εργάζομαι ως graphic designer) και να ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ την μέση / πλάτη. Έχετε προτάσεις να δω γιατί έκανα μια μικρο-έρευνα και ψιλο-"χάθηκα";;; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από lupus_Hegemonia
headbanger Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και 3 περίπου χρόνια την Secret Lab TITAN . με έχει βολέψει πολύ. ανάλογα το ύψος και το βάρος μπορεί να σε βολέψει και η OMEGA.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Kι εμένα αυτή μου λένε, αλλά... έτσι θα την παραγγείλεις δίχως να κάτσεις πάνω της;
pirmen56 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Χωρίς γυμναστική για ραχιαίους-κοιλιακούς δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Ό,τι και να πάρεις. Η καθιστική ζωή προκαλεί όλων των ειδών τις ενοχλήσεις σε μέση και πόδια, ακόμα και σε κάτω των 30 ετών. Μια καλή άσκηση στα διαλείμματα από τη δουλειά είναι τα βυθίσματα*(προς τα πίσω και χωρίς να λυγίζεις γόνατα προς τα εμπρός) για τους ραχιαίους. Δεν θέλει καθόλου προετοιμασία αν ξεκινάς ήρεμα και χωρίς βάρη και ανακουφίζει σχετικά γρήγορα. Καλό είναι και το έντονο βάδισμα για 45 λεπτά σε μικρή ανηφόρα(κάτω ραχιαίοι). *https://totalfitness-christos.blogspot.com/2015/09/good-mornings-2.html 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Βρε καλά όλα αυτά,... για καρέκλα υπολογιστή μιλάω. Το ξέρω περί γυμναστικής και κάνω. Στο δια ταύτα θέλω να πάμε, τί καρέκλα προτείνετε. 1
pok0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 On 09/11/2020 at 21:24, lupus_Hegemonia said: Βρε καλά όλα αυτά,... για καρέκλα υπολογιστή μιλάω. Το ξέρω περί γυμναστικής και κάνω. Στο δια ταύτα θέλω να πάμε, τί καρέκλα προτείνετε. Σιγουρα κατι που να μην εχει την λεξη gaming. Πηγαινε σε ενα καταστημα επιπλων ισως και με ειδικευση στα επιπλα γραφειου και κατσε σε μερικα καθισματα για να αποφασισεις.
tsofras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Εγώ πήγα στο stock house στη Sato και αγόρασα στα 250€ αυτή της φωτογραφίας γιατί καλές οι gaming εγώ που έχω θέμα σε μέση και αυχένα δεν βρήκα κάποια σε αυτά τα λεφτά που να μου κάνει. Επίσης ήθελα και after sale support για όλα τα ανταλλακτικά Κάθομαι 10-12 ώρες την μέρα και μέση δεν με πιάνει ποτέ https://imgur.com/gallery/nhVl9Q7
lupus_Hegemonia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Έχω μια τέτοια παρόμοια, δεν με εξηπηρετεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα