Donalhioy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Εδω και λιγο καιρο δεν δουλευει το shift... Παρατηρω ομως, οτι σε καποιες φασεις "απο μονο του" αμα εχω κανα ανοικτο παιχνιδι τοτε δουλευει... σπανια μεν... αναγκαστηκα σε παιχνιδι να αλλαξω τα settings διοτι δεν δουλευε δεν μπορω να αλλαξω την γλωσσα και να βαλω σημεια στιξης... το πληκτολογιο ειναι ενα razer 2013 blackwidow ultimate εχω ψαξει ενα σωρο πραγματα στα settings αλλα τιποτα να κανω update, downrade μεσα απο το synapse, αλλα τιποτα εχει τυχει σε κανεναν τιποτα τετοιο? υπαρχει καποια λυση ήνα ετοιμαζω κανα φορματ?
greekfragma Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 κάποια στιγμή όλα χαλάνε. κάνε ένα τεστ με αυτό http://en.key-test.ru/ και αν δεν ανταποκρίνεται μόνο στο shift πάς για άλλο πληκτρολόγιο.
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Πριν αλλάξεις kb κάνε και μια δοκιμή με ένα live cd με κάποια διανομή linux..
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Donalhioy είπε Εδω και λιγο καιρο δεν δουλευει το shift... Κανένα από τα δύο;
Donalhioy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 κανενα... οπως ειπα που και που το πιανει και δουλευει κανονικα.. το πληκτρο δεν εχει κανενα θεμα... 20 λεπτά πριν, greekfragma είπε κάποια στιγμή όλα χαλάνε. κάνε ένα τεστ με αυτό http://en.key-test.ru/ και αν δεν ανταποκρίνεται μόνο στο shift πάς για άλλο πληκτρολόγιο. δουλευει τωρα κανονικα το shift.. οταν εγραφα πριν δεν δουλευε 13 λεπτά πριν, filip123go είπε Πριν αλλάξεις kb κάνε και μια δοκιμή με ένα live cd με κάποια διανομή linux.. δεν εχω dvd player... με κανα flash?
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, greekfragma είπε http://en.key-test.ru/ Ενδιαφέρουσα εφαρμογή, μόνο που εκτός από τα δύο πλήκτρα που δεν δουλεύουν, δε δουλεύουν και τα σημειωμένα Shift και Enter, τα οποία όμως τα σημαδεύει σαν λειτουργικά από τα άλλα πλήκτρα που δουλεύουν (δοκίμασα κι άλλα τεστ με το ίδιο αποτέλεσμα) 5 λεπτά πριν, Donalhioy είπε δεν εχω dvd player... με κανα flash? Με flash το κάνουμε.
Donalhioy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δοκιμασα το πληκρολογιο σε αλλα pc και δεν δουλευε... αλλα πληκτρολογια σε μενα δουλευαν μια χαρα λογικα το πληκτρολογιο τα εφτυσε... παμε για αλλο.. μετα το blackwidow ultimate 2013...το οποιο εφαγε πολυ ξυλο... τωρα ποιο παιρνουμε? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από Donalhioy
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 10/11/2020 στις 2:31 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Ενδιαφέρουσα εφαρμογή, μόνο που εκτός από τα δύο πλήκτρα που δεν δουλεύουν, δε δουλεύουν και τα σημειωμένα Shift και Enter, τα οποία όμως τα σημαδεύει σαν λειτουργικά από τα άλλα πλήκτρα που δουλεύουν (δοκίμασα κι άλλα τεστ με το ίδιο αποτέλεσμα) Το έλυσα πριν λίγο και καθάρισα τις επαφές με γόμα και τώρα είναι όπως το 2003!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα