leonidas_fs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Με αφορμή το εν λόγω (αλλα και πολλά παρόμοια άρθα), ακομα δεν εχω καταλάβει γιατι τόσος ντόρος με αυτή την απόφαση. Ποιος αγόραζε πχ χαλιά, κιλίμια και επενδύσεις δαπέδου και τοίχου ή βιβλία ή παπούτσια απο σούπερ; Και επίσης ποια σούπερ ήταν αυτά που πουλούσαν τετοια πράματα; π.χ Μασούτης και Σκλαβενίτης δεν είχαν (αντε τα πολύ μεγάλα να είχαν μια γωνία έτσι για να έχουν κάτι..) 6
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει ένα τεράστιο σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης νομίζω είναι) κοντά στη Φιλαδέλφεια που έχει τα πάντα μέσα (φαντάζομαι υπάρχουν και άλλα, αλλά εμένα αυτό μου έρχεται στο μυαλό). Ότι μπορείς να φανταστείς. Από τηλεοράσεις μέχρι έπιπλα. Πιστεύω πως είναι σωστή η απαγόρευση, αλλά δεν είμαι και νομικός. Το θέμα είναι, θα μπορείς να τα παραγγείλεις on line από το σούπερ μάρκετ (όπως μπορείς από τα άλλα καταστήματα) η το έχουν απαγορεύσει τελείως; Πχ έχω μαζί με τις ντομάτες θέλω και μια θερμάστρα. Θα μπορώ να την πάρω από το σούπερ μάρκετ;
papoys1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Όλα τα μεγάλα του Σκλαβενίτη (πρώην Μαρινόπουλο) είναι μισά μισά. Πρόκειται για αυτά που είχε κατασκευάσει το careffour 5-6 στην Αθήνα και αρκετά στην υπόλοιπη Ελλάδα τώρα δε τα έχει νοικιάσει και τα λειτουργεί ο Σκλαβενίτης και είναι άγνωστος ο ιδιοκτήτης τους. Δηλαδή στο μισό κατάστημα τρόφιμα στο υπόλοιπο τα πάντα από ηλεκτρικά ηλεκτρονικά ρούχα παπούτσια και ότι μπορείς να φανταστείς. Σίγουρα αδικούνται τα καταστήματα με παρόμοια είδη που έχουν κλείσει. Τώρα πως μπορεί να γίνει για να μην πωλούνται αυτά τα είδη θα το δούμε στην πράξη. Αυτό κάπου το είχα διαβάσει νομίζω χτες ότι έγινε και σε άλλα κράτη της ΕΕ άρα ήταν σίγουρο ότι θα εφαρμοστεί και εδώ.
kinq1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Κι εγώ έχω αγοράσει παπούτσια απ τα λιντλ και παντόφλες από τον αβ, κι ίσως πετσέτες, ανεμιστήρες, θερμάστρες. 1
giorgos04 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Με αφορμή το εν λόγω (αλλα και πολλά παρόμοια άρθα), ακομα δεν εχω καταλάβει γιατι τόσος ντόρος με αυτή την απόφαση. Ποιος αγόραζε πχ χαλιά, κιλίμια και επενδύσεις δαπέδου και τοίχου ή βιβλία ή παπούτσια απο σούπερ; Και επίσης ποια σούπερ ήταν αυτά που πουλούσαν τετοια πράματα; π.χ Μασούτης και Σκλαβενίτης δεν είχαν (αντε τα πολύ μεγάλα να είχαν μια γωνία έτσι για να έχουν κάτι..) Έχεις μπει σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, πχ Σκλαβενίτης; όχι στα μικρά, συνοικιακά των 300 τετραγωνικών. Ο Σκλαβενίτης στο Σχιστό, ας πούμε, εκτός του οτι εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, πάνω πάνω έχει και παιδότοπο/cafe. 1
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και στον Άλιμο ο Σκλαβενίτης έχει και είδη σπιτιού, αυτοκινήτου, ολόκληρο τμήμα με παιχνίδια κ.λπ.. Το Σάββατο ήθελα να πάρω αεροστόπ για την πόρτα και πήγα στο εν λόγω κατάστημα γιατί ήξερα ότι λογικά θα έβρισκα. Ήθελα να ρωτήσω όμως, αν είχαν απαγορεύσει την πώληση τέτοιων ειδών, πού θα το έβρισκα; Ή έστω άλλα είδη, όχι απαραίτητα αεροστόπ. Δεν υποτίθεται ότι έχουν κλείσει τέτοια καταστήματα λιανικής, π.χ. Praktiker, Jumbo κ.λπ.; Μη μου πει κανείς ότι μπορώ να τα παραγγείλω online, το να μπω στη διαδικασία να παραγγείλω ηλεκτρονικά ένα τεμάχιο αεροστόπ των 6€, να πληρώσω άλλα 5€ μεταφορικά και να έρθει μετά από 5 μέρες (που δε θα έρθει, ξέρουμε τις τακτικές των εταιρειών courier που σε αναγκάζουν να πας σε κατάστημα να τα παραλάβεις με μεγάλη ταλαιπωρία) και βάλε ειδικά τώρα που γίνεται μάχη με τις παραγγελίες, για μένα ΔΕΝ είναι επιλογή. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από phanispal 4
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Με αφορμή το εν λόγω (αλλα και πολλά παρόμοια άρθα), ακομα δεν εχω καταλάβει γιατι τόσος ντόρος με αυτή την απόφαση. Ποιος αγόραζε πχ χαλιά, κιλίμια και επενδύσεις δαπέδου και τοίχου ή βιβλία ή παπούτσια απο σούπερ; Και επίσης ποια σούπερ ήταν αυτά που πουλούσαν τετοια πράματα; π.χ Μασούτης και Σκλαβενίτης δεν είχαν (αντε τα πολύ μεγάλα να είχαν μια γωνία έτσι για να έχουν κάτι..) Ti λες τωρα εκατομμύρια τζιρους κανει ο σκλαβενητης αυτην την στιγμή απο αυτα τα ήδη, πολυ σωστη αποφαση, άργησαν βέβαια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Ήθελα να πάρω ένα πατητήρι για το μπαλκόνι και το μπάνιο, κρίμα..
adi32 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδη αν θελω να παρω ενα στυλο ενα τετραδιο πχ πρεπει αν παω να κανω παραγγελια στο πλαισιο και να πληρωσω και μεταφορικα Ενας παππους που θελει ενα σωβρακο μια παντοφλα θα παει να κανει online παραγγελια για να το παρει? Στην προηγουμενη καραντινα μου ειχαν καει λαμπες και δεν ειχα απο που να παρω. Θα εμπαινα στο skroutz να παραγγειλω online ? Δε γινονται αυτα Μεγα λαθος που εκλεισαν τα μικρα μαγαζια Αν εμεναν ανοικτα τι προβλημα θα υπηρχε ? Ας ηταν 10-6 ανοικτα ωστε να μην υπαρχει κινηση το πρωι και ας μπορουσες να πας μονο με 1 sms τη μερα για 2 ωρες το πολυ ωστε να μην εχουν τη δικαιολογια να γυριζουν ολοι ολη μερα εξω Ετσι κι αλλιως εξω γινεται χαμος απο κοσμο. Καμια σχεση με την πρωτη καραντινα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από adi32 4 2 1
AristidisZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Το θέμα είναι ότι με τα σούπερ μάρκετ ήξερες ότι αν σου χαλάσει το μηχανάκι που κάνεις φραπέ, αύριο θα σου έφερναν καινούριο, μαζί με τα ψώνια σου Τώρα παίζεις τζόκερ ποτε και αν θα έρθει η παραγγελία που κάνεις από το Χ Υ Ζ e shop..
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Σε εμάς δεν θα δημιουργήσει κανένα θέμα καθώς σπάνια θα προτιμήσουμε τέτοια προϊόντα από σούπερ μάρκετ. Από ότι άκουσα, διαμαρτυρηθηκαν οι έμποροι με τα συνοικιακά μαγαζιά στην κυβέρνηση για αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο θάνατος του εμποράκου βέβαια έχει επέλθει πολύ πιο πριν. 2
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Σε εμάς δεν θα δημιουργήσει κανένα θέμα καθώς σπάνια θα προτιμήσουμε τέτοια προϊόντα από σούπερ μάρκετ. Από ότι άκουσα, διαμαρτυρηθηκαν οι έμποροι με τα συνοικιακά μαγαζιά στην κυβέρνηση για αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο θάνατος του εμποράκου βέβαια έχει επέλθει πολύ πιο πριν. Σαφώς και με τέτοιες πολιτικές θα επέλθει και ο θάνατος του εμπορακου, και του υπαλληλακου, και του δανειοληπτάκου και πολλών άλλων που τελειώνουν σε "ακου"
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, adi32 είπε Δηλαδη αν θελω να παρω ενα στυλο ενα τετραδιο πχ πρεπει αν παω να κανω παραγγελια στο πλαισιο και να πληρωσω και μεταφορικα Ενας παππους που θελει ενα σωβρακο μια παντοφλα θα παει να κανει online παραγγελια για να το παρει? Στην προηγουμενη καραντινα μου ειχαν καει λαμπες και δεν ειχα απο που να παρω. -βιβλιοπωλειο γειτονιας -καταστημα ρουχων γειτονιας -εξαιρούνται ανταλλακτικά (π.χ. λαμπτήρες) 1
Alxnks Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε -βιβλιοπωλειο γειτονιας -καταστημα ρουχων γειτονιας -εξαιρούνται ανταλλακτικά (π.χ. λαμπτήρες) Είναι κλειστά
adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε -βιβλιοπωλειο γειτονιας -καταστημα ρουχων γειτονιας -εξαιρούνται ανταλλακτικά (π.χ. λαμπτήρες) Είναι ανοικτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις