Προς το περιεχόμενο

Οθόνη iPhone x/xs


Tsds

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυθεντική οθόνη στην ελλάδα θα σου βάλουν μόνο στα εξουσιοδοτημένα. Οτιδήποτε άλλο βρεις στο σκρουτς είτε θα είναι καλής ποιότητας aftermarket είτε κακής ποιότητας. Κυκλοφορούν και tft και oled οθόνες με τις δεύτερες να είναι σαφώς πιο ακριβές. Ότι πιο κοντά σε ΟΕΜ οθόνη υπάρχει έχω βρει μόνο στο etradesupply https://www.etradesupply.com/apple-iphone-x-oled-screen-and-digitizer-assembly-with-frame-black-grade-s.html αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό.

Εναλλακτικά μπορείς να δεις στο aliexpress για OLED οθόνες αλλά η αναμονή μπορεί και να φτάσει τις 30 μέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα! Στο aliexpres κοιτάω και μάλλον θα πάρω από κει καμία αλλά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη πιο ποιοτική δλδ.. Αυθεντική δεν θα είναι αλλά κάτι που να είναι πιο κοντά στην αυθεντική 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω να έρθει μια σε κανα 2 βδομάδες οπότε και θα γράψω εντυπώσεις. Δες τις κριτικές που αφήνει ο κόσμος και κοίτα τουλάχιστον για αρχή να είναι OLED. True tone ενδεχομένως να μην έχεις αν και κάποιοι πωλητες ισχυρίζονται ότι οι οθόνες τους υποστηρίζουν. Σκεφτόμουν να πάρω έναν programmer που κάνει αντιγραφή απ την αυθεντική οθόνη τα data για true tone και μεταφορά στην aftermarket αλλά 50αρικο κι αυτό πάει.

 

https://groupvertical.com/blog/soft-oled-vs-hard-oled-comparing-aftermarket-iphone-x-screens/

Επεξ/σία από Finn
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν ολίγεις, σύμφωνα με τη σελίδα που παρέθεσα παραπάνω έχεις ΟΕΜ οθόνες που λογικά θα έπρεπε να είναι 1:1 με την αυθεντική, έχεις soft OLED οι οποίες έχουν ίδια ποιότητα με την αυθεντική, έχεις hard OLED οι οποίες υστερούν ελαφρώς σε απεικόνιση σε σχέση με τις soft OLED αλλά έχουν υψηλότερη φωτεινότητα και τέλος τις TFT όπου είναι η κατώτερη διαθέσιμη ποιότητα.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος κι εγώ iPhone X με αλλαγμένη οθόνη από Aliexpress στα 122€ τότε (Νοέμβριο 2019, και τότε η αλλαγή έκανε 300-400) και μέχρι τώρα είναι ακόμη ζωντανή :) 

Είναι πραγματική OLED, και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν αρχικά με το τελωνείο  που ευτυχώς το γλύτωσα και ένα ακόμη πρόβλημα (που δε ξέρω αν είναι όντως) είναι ότι σε βίντεο με διαφορετικά μαύρα τα δείχνει κάπως πιξελοποιημένα σε ομάδες γκρι (είναι δύσκολο να το περιγράψω) αλλά δεν σε ενοχλεί καθόλου!

Επίσης η φωτεινότητα κατεβαίνει σα να έχει διαβαθμίσεις (πχ 1,2,3,4,5)) δεν είναι δηλαδή αναλογική αλλά όχι σε φάση ακαριαίες αλλαγές τύπου 1,2,3 αλλά 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10  (ομαλές)

Γενικά μπορώ να πω είναι VFM !!! (έχει φάει και 2-3 σφαλιάρες και 2 πεσίματα με θήκη ΠΑΝΤΑ) 

Αυτά! Ελπίζω να σας βοήθησα ή και να σας καθησύχασα για την αγορά σας 😛 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...