syfiltzo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, την Πέμπτη επισκέφθηκα ένα κατάστημα που αγοράζω αναλώσιμα και υγρό για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Παίρνω το IVG Gold με 3 booster νικοτίνης. Συμπληρώνει κ μηδενικη και παίρνω το μπουκαλάκι. Πάντοτε είναι ανοιχτόχρωμο και σκουραινει όσο περνανε οι μέρες. Ζύμωση δλδ.. Την Πέμπτη μου ετοίμασε το μπουκάλι και ήταν από την αρχή σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο. Το είδα όταν έφτασα σπίτι, όταν του έστειλα τις φωτό..δεν μου απάντησε καν. Δειτε σας παρακαλώ τις φωτό και πείτε μου αν είναι ασφαλές να το ατμισω. Το αριστερά είναι το χρωμα που πήρε μετά από ένα μήνα ανάμειξης. Το δεξιά αμέσως μετά την ανάμιξη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
asemnos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Φιλε αυτο το μαυρο και κακο πραμα θα φοβομουν και στο νεροχυτη να το ριξω, οχι να το ατμισω. 5 χρονια ασχολουμαι με diy υγρα, αυτο το αποτελεσμα δεν το ειχα ποτε, ο,τι αρωμα κι αν εχω φτιαξει. 1 2
syfiltzo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, asemnos είπε Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από syfiltzo
syfiltzo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, asemnos είπε Φιλε αυτο το μαυρο και κακο πραμα θα φοβομουν και στο νεροχυτη να το ριξω, οχι να το ατμισω. 5 χρονια ασχολουμαι με diy υγρα, αυτο το αποτελεσμα δεν το ειχα ποτε, ο,τι αρωμα κι αν εχω φτιαξει. Λένε οξείδωση νικοτίνης ή παράθεση σε ήλιο/ζέστη. Θα συμφωνήσω με το σχόλιο σου...
xristos152 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Φίλε 5 χρόνια κι εγώ κοντά στο ατμισμα τέτοιο χρώμα δεν έχω δει ούτε σε ξεχασμένο υγρό χρόνου. Γνώμη μου μη το ατμισεις . Ακόμα και ασφαλες να είναι στην 1 τζούρα η αντίσταση θα είναι για πέταμα. 2
syfiltzo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, xristos152 είπε Φίλε 5 χρόνια κι εγώ κοντά στο ατμισμα τέτοιο χρώμα δεν έχω δει ούτε σε ξεχασμένο υγρό χρόνου. Γνώμη μου μη το ατμισεις . Ακόμα και ασφαλες να είναι στην 1 τζούρα η αντίσταση θα είναι για πέταμα. Θα συμφωνησω μαζι σας.. Ελεγα να το πεταξω, αλλα θα παω να του το αφησω. Δε λυπαμαι τα 28ευρω, λυπαμαι που σε μικρες κοινωνιες οπως η Δραμα σκεφτονται τοσο κουτοπονηρα. Πλεον μονο απο ιντερνετ. Σας ευχαριστω παιδες!
xristos152 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Εννοείτε να του το πας φίλε μου. Τα 28 ευρώ πλέον στις μέρες μας είναι τεράστια υπόθεση για να πεις ότι δεν έγινε κάτι. 1
BlueBlade Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Και εγώ τόσα χρόνια ατμίζω, τέτοιο πράγμα δεν έχω δει ποτέ. Σε μερικές γεύσεις, ανάλογα το άρωμα όπως σοκολάτα πχ όντως είναι λογικό να έχει πάρει ένα αρκετά σκούρο χρώμα. Αλλά εδώ μοιάζει λες και έχει αδειάσει κάποιος ένα κουτάκι κοκα κολα... Να το πας πίσω και πέρα από αυτό το γεγονός, όντως να αγοράζεις Online. 28€ για 120ml υγρό είναι υπερβολικά, 20 με 22 τα παίρνω συνήθως (εκτός αν η συγκεκριμένη μάρκα είναι πιο ακριβή, εκεί πάσο). 1
syfiltzo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ενταξει, εκανα το λαθος να δοκιμασω 2-3 τζουρες... Εκτος του οτι οπως ειπε ο Χρηστος κατεστρεψε την αντισταση....η γευση ειναι αθλια. Και επειδη το χρησιμοποιω το Ivg gold, δεν εχει καμια σχεση με το κανονικο που παιρνω συνηθως. Θα του το αφηνα και θα εφευγα, αλλα επειδη εχει γινει και αλλη εξυπναδα σε παλαιοτερες αντιστασεις..θα απαιτησω αντικατασταση. Blue στειλε μου Pm αν εχεις κατι να προτεινεις. Πανω κατω εκει νομιζω παιζουν οι τιμες, αλλα 20-22 ειναι πολυ καλα.
papoys1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Το χρώμα εξαρτάται από τη γεύση αρώματος που θα βάλεις. Ορισμένα είναι όντως τελείως μαύρα σαν κατράμι.Κάτι υγρά με γεύση σοκολάτας είναι τελείως μαύρα όπως το συγκεκριμένο Παλιά που άτμιζα ήταν ένας από τους λόγους που δεν έβαζα αρωματικές ύλες στα υγρά. vg - pg και νικοτίνη πεντακάθαρο και μπορούσες μία αντίσταση να την έχεις μήνες. Επίσης ένας θεός ξέρει τι έχουν μέσα αυτά τα αρώματα τα οποία ατμίζουμε ενώ τα τρία άλλα βασικά υλικά ξέρεις ότι έχουν καθαρά και αγνά συστατικά. 1
Maiya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Nα του το πας και να του ζήτήσεις να το δοκιμάσει μπροστά σου αν έχει τα καμπανέλια να το κάνει. Όπως είπαν και άλλοι μόνο κάποια ελάχιστα υγρά όπως άρωμα καφέ ή σοκολάτας έχουν σκούρο χρώμα και γι'αυτά θέλεις αντιστάσεις από διαστημόπλοιο για να τα καπνίσεις και να μην κλαις μία αντίσταση κάθε 24ωρο. Την είχα πατήσει γιατί σαν την ηλίθια είπα "ωωω σοκολάτα yum yum!" λες και θα έτρωγα το υγρό ξέρω 'γω. 1
syfiltzo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα φίλοι και φίλες, μολις επέστρεψα από το κατάστημα. Εξήγησα πως έχουν τα πράγματα, γεύση χρωμα κτλ και μου έδειξε ότι κ τα σφραγισμένα μπουκάλια της ίδιας γεύσης έχουν μαύρο χρωμα. Επειδή παίρνω το συγκεκριμένο, θυμάμαι το χρωμα των υπολοίπων αρωμάτων που ετοίμασε και κανένα δεν ήταν έτσι. Του έδειξα τις φωτό απο το παλιο που ήταν πορτοκαλι μετά από καιρό, ενώ αυτό πισσα αμεσως. Είδε κ το μήνυμα που είχα στείλει στο τηλ του. Το διάφανο σκουραινει. Το σκούρο δε γίνεται διάφανο με τον χρόνο.. Πιθανόν η έκθεση σε ζέστη να τα αλλοίωσε.. Εν τελει μου ετοίμασε ένα ivg μπισκότο που είχε νορμαλ χρωμα. Τα γλυκα έχει 1-3 τόνους πιο σκούρο άρωμα. Μάγια, δεν το δοκίμασε τελικά. Και του πρότεινα να το πετάξει ή να το στείλει πίσω. Σας ευχαριστώ θερμα που ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Καλα ατμισματα και υγεία σε όλους και όλες. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από syfiltzo 1
xristos152 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ακόμα και σοκολάτες που κάνω κατά καιρούς αυτό το χρώμα δεν δικαιολογείται. Τέλος πάντων αφού βρηκες άκρη όλα καλά. Επίσης τα 29 ευρώ είναι κλοπη... Αν υπάρχει άλλο μαγαζί εκεί στη Δράμα προτίμησε το. Καλα ατμισματα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις