s2117 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχετε εμπειρίες από το epapoutsia.gr? Παρήγγειλα το Σάββατο και μου ήρθε σήμερα μήνυμα της γενικής ταχυδρομικής, ότι ξεκίνησε το δέμα μου από ένα χωριό της Βουλγαρίας, οπότε με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις κατά πόσο θα είναι αυθεντικό ή μαϊμού το προϊόν που παρήγγειλα...
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, s2117 είπε Καλησπέρα, έχετε εμπειρίες από το epapoutsia.gr? Παρήγγειλα το Σάββατο και μου ήρθε σήμερα μήνυμα της γενικής ταχυδρομικής, ότι ξεκίνησε το δέμα μου από ένα χωριό της Βουλγαρίας, οπότε με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις κατά πόσο θα είναι αυθεντικό ή μαϊμού το προϊόν που παρήγγειλα... Αν η τιμή ήταν υπερβολικά χαμηλή .............
andreas1gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, s2117 είπε Καλησπέρα, έχετε εμπειρίες από το epapoutsia.gr? Παρήγγειλα το Σάββατο και μου ήρθε σήμερα μήνυμα της γενικής ταχυδρομικής, ότι ξεκίνησε το δέμα μου από ένα χωριό της Βουλγαρίας, οπότε με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις κατά πόσο θα είναι αυθεντικό ή μαϊμού το προϊόν που παρήγγειλα... Πολλές Ελληνικές εταιρίες έχουν τις αποθήκες και την έδρα τους στην Βουλγαρία για τους μικρότερους φόρους… και στέλνουν με τις Ελληνικές εταιρίες κουριερ που έχουν καταστήματα και στην Βουλγαρία.
s2117 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν η τιμή ήταν υπερβολικά χαμηλή ............. Υπερβολικά χαμηλή δεν ήταν, αλλά ήταν ελαφρώς χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό
george1807 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, s2117 είπε Καλησπέρα, έχετε εμπειρίες από το epapoutsia.gr? Παρήγγειλα το Σάββατο και μου ήρθε σήμερα μήνυμα της γενικής ταχυδρομικής, ότι ξεκίνησε το δέμα μου από ένα χωριό της Βουλγαρίας, οπότε με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις κατά πόσο θα είναι αυθεντικό ή μαϊμού το προϊόν που παρήγγειλα... Μια χαρά αξιόπιστο είναι. Δεν είναι ελληνικό κατάστημα. Εϊναι προσαρμοσμένο για την ελληνική αγορά. Βάση έχει τη Βουλγαρία και δραστηροποιείται σε πολλές χώρες όπως η Ελλάδα. Έχει και άλλα site με ξένα url. Λογικό είναι να είναι πιο φθνό έχοντας βάση τη Βουλγαρία. 1
skiabox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/11/2020 στις 11:17 ΠΜ, george1807 είπε Μια χαρά αξιόπιστο είναι. Δεν είναι ελληνικό κατάστημα. Εϊναι προσαρμοσμένο για την ελληνική αγορά. Βάση έχει τη Βουλγαρία και δραστηροποιείται σε πολλές χώρες όπως η Ελλάδα. Έχει και άλλα site με ξένα url. Λογικό είναι να είναι πιο φθνό έχοντας βάση τη Βουλγαρία. Φίλε περνούσα μια φορά έξω από μία κουριερ και τα καλάθια είναι κατά 90% από αυτήν την εταιρία. Νομίζω έχει δωρεάν μεταφορικά για αλλαγή για αυτό έπιασε τόσο πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα