Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα αγορασει το συγκεκριμενο πληκυτρολογιο απο e-shop. μετα απο καποιους μηνες αρχισαν να ξεβαφουν καποια πληκτρα συχνοτερης χρησης, οπως W-A-S  κ.α. εστειλα μειλ στο  καταστημα  και δυο μηνες τωρα δεν εχω απαντηση.  Επικοινωνησα τηλεφωνικα με το τμημα σερβις του καταστηματος, αφου περιμενα 10-15 λεπτα αναμονη απαντησε καποιος υπαλληλος.

Του εξηγισα το προβλημα, ρωτησα αν μπορει να  αντικατασταθει το πληκτρολογιο, η απαντηση του οχι δεν γινεται. Αν μπορει να επισκευαστει?  Να στειλω μειλ στο σερβις η απαντηση. Μα το σερβις πηρα, του λεω, δεν μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω?  Οχι, εμεις ειμαστε λογιστηριο και εξυπηρετουμε προσορινα. Κριμα να βλεπεις Ελληνικη επιχειριση σε αυτη την καταντια. Κριμα ειληκρινα.

Τι να συστησω τωρα? Μακρυα απο e-shop?  Μακρυα απο genesis?  Bγαλτε συμπερασμα μονοι σας.  Σημειοταιον, ειμαι χρονια πελατης στο συγκεκριμενο καταστημα και πριν κανα δυμηνο εσκασα περι τα 800-900 ευροπουλα για αγορα διαφορων εξαρτηματων. Και καλα ενα πληκτρολογιο 15-20 Ε λες ας παει στα κοματια. Αν ειταν καποια καρτα γραφικων 300Ε καποιο cpu 200E η καποιο αλλο ακριβοτερο εξαρτημα?  Και δεν μπορω να βρω, αντιπροσωπεια Genesis, μηπως (να πληροσω κι ολας) μου αλλαξουν τα πληκτρα να μην φαινεται αυτη η αηδεια.

Πρεπει να πω, οτι κατα τα αλλα το πληκτρολογιο λειτουργει κανονικα και πριν αρχισει να ξεβαφει, εδειχνε και οπτικα καλαισθητο

PA270232.JPG

• Confused 6
  • Sad 5
Δημοσ.

Δηλαδή θες επειδή ξεβαψαν πλήκτρα σε ένα πληκτρολόγιο των 20€ να στο αντικαταστήσουν η να στο επισκευάσουν? 

Δημοσ.

1ον είναι πληκτρολόγιο των 20€, τι περιμένεις!!

2ον Σε ενδιαφέρει η καλαισθησία και δε μπαίνεις καν στο κόπο να το καθαρίσεις πριν μας το βάλεις στις οθόνες και μας γεμίσεις αηδία. Προφανώς δε ξέρεις τι είναι σταχτοδοχείο, σαπούνι, βετεξ κτλ. Αν θες καλαισθησία κάνε μια γενική καθαριότητα στο γραφείο! (και θα με θυμηθείς ;) )

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφέ, έχω και γω πληκτρολόγιο της Genesis και 2 χρόνια μετά με καθημερινή χρήση είναι ακόμα άριστο δίχως κανέναν αποχρωματισμό!
Το δικό σου φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο και βρώμικο, εννοείται με δική σου υπαιτιότητα. Διακρίνω γαριδάκια, πατατάκια, λάδι, σοκολάτα, ψίχουλα από ψωμιά, σουσάμια, γύρο και παχύρρευστο υγρό που έχει εκκριθεί από άνθρωπο! Καθάρισε το, απολύμανε το και ψάξε για ειδικά αυτοκόλλητα για τα γράμματα που σβήστηκαν.

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.

Για τα γεγονότα, να πω ότι είχα πάει στο σέρβις τους στο Μενίδι για κάτι καινούριες ραμ που η μία δε λειτουργούσε και μου τις αντικαταστήσανε εκείνη τη στιγμή αφού την τεστάραν. Και ήταν όλοι εξυπηρετικότατοι και εκεί και την προηγούμενη στο τηλέφωνο. Τώρα για του θέματος ο καθένας μπορεί να κρίνει, είμαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτή την κατάσταση που το έχεις το πληκτρολόγιο θα σου έλεγα να μην το πας και ζητήσεις αντικατάσταση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια (και πληκτρολόγια)

g610.jpg.e69f5679a95cf8f65a4be24deb635788.jpg

LG G610, πληκτρολόγιο των 100+ € στο χρόνο περίπου (και χωρίς τυροκούλουρα, τσίτος, μπαρ μπεε κιου πάνω)

Το συγκεκριμένο εκ των υστέρων είδα ότι το είχαν πάθει και άλλοι γιατί ήταν βαμμένο το πλαστικό από πάνω, οπότε με τον ιδρώτα...

It happens

(για την ιστορία, αντικαταστάθηκε, αλλά άλλο Logitech και άλλο Genesis)

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, saxos55 είπε

αλλά άλλο LG και άλλο Genesis

Επίσης άλλο LG και άλλο Logitech :P

Έχω το ίδιο πληκτρολόγιο 2 χρόνια τώρα και δεν μου το εμφάνισε αυτό το πρόβλημα πάντως.. Βέβαια δεν θα με χαρακτήριζα και hardcore χρήστη του πληκτρολογίου..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran91 είπε

Επίσης άλλο LG και άλλο Logitech :P

Έχω το ίδιο πληκτρολόγιο 2 χρόνια τώρα και δεν μου το εμφάνισε αυτό το πρόβλημα πάντως.. Βέβαια δεν θα με χαρακτήριζα και hardcore χρήστη του πληκτρολογίου..

Χαχα, από βιασύνη, διορθώθηκε.

Ναι οκ, είναι η νόσος των fps. 😂😂

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια (και πληκτρολόγια)

g610.jpg.e69f5679a95cf8f65a4be24deb635788.jpg

LG G610, πληκτρολόγιο των 100+ € στο χρόνο περίπου (και χωρίς τυροκούλουρα, τσίτος, μπαρ μπεε κιου πάνω)

Το συγκεκριμένο εκ των υστέρων είδα ότι το είχαν πάθει και άλλοι γιατί ήταν βαμμένο το πλαστικό από πάνω, οπότε με τον ιδρώτα...

It happens

(για την ιστορία, αντικαταστάθηκε, αλλά άλλο Logitech και άλλο Genesis)

Στο δικο μου g610  απλα εχει σπασει ενα πληκτρο αλλα δεν εχει ξεβαψει κανενα . Μαλλον ειμαι απο τους τυχερους

Δημοσ.

Μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν οτι καποια προιοντα χρειαζεται να τα καθαριζουν σε τακτα χρονικα διαστηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε φίλε TS. Alien είσαι και βγάζεις οξύ από τα χέρια, σορρυ αλλά μιλάμε για απίστευτη φθορά.

33 λεπτά πριν, maarinos είπε

Motospeed Inflictor CK104 σκυλί αγορασμένο Αύγουστο 2018 κάθε βδομάδα με απλό καθαρισμό με καθαρό οινόπνευμα

IMG-20201111-170123.jpg

Μη καθαρίζεις τα keycap με καθαρό οινόπνευμα γιατί θα λερώνονται πιο γρήγορα έπειτα. Αν είναι ABS που είναι συχνά στα περισσότερα πληκτρολόγια, στα πολύ μπακαλιστικα φθείρεται η επιφάνεια του πλαστικού από πάνω. Καλύτερα να τα βγάλεις όλα και καθάρισμα σε μια λεκάνη με λίγο σαπουνακι. Πιο φασαρία σαν διαδικασία αλλά έτσι κάνω στα δικά μου στο HyperX alloy fps pro εδώ και 2 χρόνια είναι μια χαρά.

Μπορείς να βρεις όμως και να αγοράσεις ενα νέο σετ PBT keycaps σε περίπτωση που δεις ότι έχουν γίνει με τον καιρό χάλια.(πχ από AliExpress )

Σαν keycaps είναι πιο ανθεκτικά, πιο χοντρό, σκληρό, ανθεκτικό πλαστικό από τα ABS, δεν φθείρονται τα γράμματα τόσο εύκολα και έχουν και πιο textured επιφάνεια πάνω. Κάτι ακόμη: στη πληκτρολόγηση ακούγονται και διαφορετικά

*Βέβαια υπάρχουν και διαφορές στη ποιότητα. Κάποια ABS είναι πιο ποιοτικά και συγκρίνονται με PBT, αλλά και πάλι δε γλυτώνουν τη γυαλαδα μετά απο εκτενή χρήση

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην αναφερθώ στο δικό μου το Microsoft του 2003. Σκιλί, παρ' όλο που η γειτόνισσα που μου το χάρισε είχε γάτες και πάνω στο πληκτρολόγιο ένα πέπλο από τρίχες. Το έλυσα, το έβαλα σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό και απολυμαντικό (προ Κορονοϊού, από τότε εξασκούμουν στα απολυμαντικά 😋) και το έτριψα με πινελάκι. Αφού το ξέβγαλα, πήρα ένα σφουγγάρι γόμα και έτριψα τα πλήκτρα (άφησα κάτι ανεπαίσθητα μη ξεβάψουν και τα πλήκτρα). Αυτά από εμένα!

IMG-20201111-175223105.jpg

IMG-20201111-175233392.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Πρωτη φορα, χρησιμοποιω πληκτρολογιο των 20 Ε. Εχουν περασει καμια 30αρια απο τα χερια μου, αξιας 8-12 Ε , αλλα Logiteck και m/s, Οκ χαλανε μετα απο 2-3 χρονια και τα αλλαζω, αλλα δεν εχω δει καποιο να ξεβαψει. Το συγκεκριμενο επιδη ειναι σε χωρο, που φτιαχνουμε μοντελακια ιστιοφορων, ενταξει λερονονται με σκονη, πριονιδια, ρινισματα καπνο ( το τι λενε καποιοι, εξυπνακιδες το ακουω βερεσε). Περιμενα να χαλασει, οχι να ξεβαψει. Εκεινο που με ενοχλησε ειναι η αντιμετωπιση του καταστηματος σε πελατη που ψωνιζει 15 χρονια απο αυτους. Ξαναλεω οτι κατα τα αλλα το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα. Οταν ομως λες εγκυηση 2 χρονια πρεπει και να την υποστηριζεις.

Τελος ευχαριστω πολυ, τον φιλο, με την ιδεα του για τα αυτοκολλητα. Συγνωμη που του εθιξα την μαρκα, καταλαβαινω την αναγκη του να πιστευει οτι εχει τα καλιτερα εξαρτηματα. Μια επισκεψη, σε οφθαλμιατρο, για γυαλια, δεν θα εβλαπτε, ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...