Elysian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια γινεται καποιος να του ερχεται σε καποιο μηνυμα η εμαιλ για να πληρωνει εναν λογαριασμο οτι εχει ερθει? Για διευκόλυνση γνωστου...μεγαλης ηλικιας σας ευχαριστώ
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να έρθει ο λογαριασμός στο email, κάνεις εγγραφή στο e-bill, πρέπει τα στοιχεία που θα βάλεις να είναι ίδια με το όνομα του λογαριασμού. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
Elysian Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Οταν σε ειδοποιεί ομως στι εμαιλ η αριθμο γινεται να το πληρωνεις σε καποιο απο τα καταστηματσ που μππρεις να πληρωνεις η θέλει απο εφερμογη και με καρτα
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Elysian είπε Οταν σε ειδοποιεί ομως στι εμαιλ η αριθμο γινεται να το πληρωνεις σε καποιο απο τα καταστηματσ που μππρεις να πληρωνεις η θέλει απο εφερμογη και με καρτα Από το site της ΔΕΗ πληρώνεις με κάρτα.
Joshua21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Elysian είπε Οταν σε ειδοποιεί ομως στι εμαιλ η αριθμο γινεται να το πληρωνεις σε καποιο απο τα καταστηματσ που μππρεις να πληρωνεις η θέλει απο εφερμογη και με καρτα Μπορείς να το πληρώνεις και σε κάποιο από τα καταστήματα, και με κάρτα χωρίς εφαρμογή από το παρακάτω link: https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Elysian είπε Οταν σε ειδοποιεί ομως στι εμαιλ η αριθμο γινεται να το πληρωνεις σε καποιο απο τα καταστηματσ που μππρεις να πληρωνεις η θέλει απο εφερμογη και με καρτα Υπάρχουν όλοι οι τρόποι πληρωμής εδώ. Η πληρωμή γίνεται, όπως γινόταν και με τον έντυπο λογαριασμό. Το μόνο που αλλάζει είναι πως δεν σου στέλνουν εκτυπωμένο λογαριασμό΄. Τίποτα άλλο https://www.dei.gr/el/eksupiretitheite-amesa/tropoi-eksoflisis/tropoi-eksoflisis-logariasmwn-reumatos Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από sphinxgr
Elysian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Σας ευχαριστω παιδια αρα για να καταλαβω ! εγω θελω να βλεπω πχ για εναν γνωστο μου που δεν μπορει να ανταπεξελθει σε ολο αυτο γιατι ειναι μακρια και παει ο λογαριασμος εκει για το σπιτι του και θελω να τον εξυπερετησω πως μπορω να μαθαινω ποτε του πηγαινει ο λογαριασμος χωρις να πηγαινει χρειαζεται να με ενημερωσει αυτος για κατι να ενημερωνομαι εγω μεσω της δεη πχ σε καποιο εμαιλ σε καποιο τηλεφωνο οτι του πηγε ο λογαριασμος καταλαβατε?..... αυτο θελω μονο με το e-bill γινεται αυτο μονο?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Elysian είπε Σας ευχαριστω παιδια αρα για να καταλαβω ! εγω θελω να βλεπω πχ για εναν γνωστο μου που δεν μπορει να ανταπεξελθει σε ολο αυτο γιατι ειναι μακρια και παει ο λογαριασμος εκει για το σπιτι του και θελω να τον εξυπερετησω πως μπορω να μαθαινω ποτε του πηγαινει ο λογαριασμος χωρις να πηγαινει χρειαζεται να με ενημερωσει αυτος για κατι να ενημερωνομαι εγω μεσω της δεη πχ σε καποιο εμαιλ σε καποιο τηλεφωνο οτι του πηγε ο λογαριασμος καταλαβατε?..... αυτο θελω μονο με το e-bill γινεται αυτο μονο? Βαλε το δικό σου email.
Joshua21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Elysian είπε Σας ευχαριστω παιδια αρα για να καταλαβω ! εγω θελω να βλεπω πχ για εναν γνωστο μου που δεν μπορει να ανταπεξελθει σε ολο αυτο γιατι ειναι μακρια και παει ο λογαριασμος εκει για το σπιτι του και θελω να τον εξυπερετησω πως μπορω να μαθαινω ποτε του πηγαινει ο λογαριασμος χωρις να πηγαινει χρειαζεται να με ενημερωσει αυτος για κατι να ενημερωνομαι εγω μεσω της δεη πχ σε καποιο εμαιλ σε καποιο τηλεφωνο οτι του πηγε ο λογαριασμος καταλαβατε?..... αυτο θελω μονο με το e-bill γινεται αυτο μονο? Αν ο γνωστός σου φτιάξει λογαριασμό e-bill τότε όταν εκδίδεται λογαριασμός θα του έρχεται ειδοποίηση στο δηλωμένο e-mail, και επιπροσθέτως μπορεί να ορίσει να ενημερώνεται ΚΑΙ μέσω sms στο δηλωμένο κινητό.
xristoss1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 ρε παιδια τι παιζει με την παρτη τους??γιατι δεν απανταει κανενας στο τηλ.κεντρο??
Joshua21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xristoss1 είπε ρε παιδια τι παιζει με την παρτη τους??γιατι δεν απανταει κανενας στο τηλ.κεντρο?? Το προφανές παίζει, είναι πάρα πολλοί αυτοί που καλούν και ελάχιστοι αυτοί στην εξυπηρέτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα