kormos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Καλά έτσι όπως το θέτεις δεν έχει λογική. Κάποιος εύλογα θα έλεγε εάν ο στρατός έκανε ότι ήθελε τώρα θα είχαμε πραξικόπημα ή άλλος θα έλεγε ότι ο στρατός είναι πάνω από τον νόμο? Όπως και να έχει έριξα μια πρόταση ώστε να κατανεμηθούν ισάριθμα οι δουλειές του κράτους ώστε να μην κάθονται οι μισοί και οι άλλοι μισοί να ξεσκίζονται. Και από την στιγμή που οι περισσότεροι εργάζονται από το σπίτι τα πακέτα πλέον και οι παραγγελίες δεν είναι οι κινεζιές των 2 ευρώ αλλά μπορεί λόγο εργασίας από το σπίτι και εξαρτημάτων που χρειάζονται να φτάνουν και τις 20.000 ευρώ. Μετέφερε τις σκέψεις σου στο υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων... 🙂
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Καλά έτσι όπως το θέτεις δεν έχει λογική. Κάποιος εύλογα θα έλεγε εάν ο στρατός έκανε ότι ήθελε τώρα θα είχαμε πραξικόπημα ή άλλος θα έλεγε ότι ο στρατός είναι πάνω από τον νόμο? Όπως και να έχει έριξα μια πρόταση ώστε να κατανεμηθούν ισάριθμα οι δουλειές του κράτους ώστε να μην κάθονται οι μισοί και οι άλλοι μισοί να ξεσκίζονται. Και από την στιγμή που οι περισσότεροι εργάζονται από το σπίτι τα πακέτα πλέον και οι παραγγελίες δεν είναι οι κινεζιές των 2 ευρώ αλλά μπορεί λόγο εργασίας από το σπίτι και εξαρτημάτων που χρειάζονται να φτάνουν και τις 20.000 ευρώ. Γιατί όχι τα ΕΛΤΑ που είναι και η δουλεία τους;
StamTheMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Για να μην τρελαινεστε,σκατε και απειλειτε μονοι σας,καλο ειναι οταν θα πεσετε πανω στο επομενο item που θα μπει στο καλαθι,να αναρωτηθειτε το εξης: Το ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ αυτο αυτη τη στιγμη; Ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να το αγορασω αυτη τη στιγμη; Η μηπως απλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ; Δε με νοιαζει αν φταινε ή δε φταινε οι κουριερ,αλλα σιγουρα φταιτε και εσεις που πατε και αγοραζετε οτι βλεπετε σε προσφορα,επειδη απλα..βαριεστε στο σπιτι. Σκεφτειτε λιγο οτι συμβαλλετε και εσεις με αυτον τον τροπο,στο να γινεται ακομα πιο χαλια η κατασταση. Και εγω πεφτω πανω σε προσφορες που με κανουν να θελουν να πατησω "add to cart",αλλα αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τις κουριερ μονο για αντικειμενα που εχουν να κανουν με τη δουλεια μου, τα οποια στελνω εγω σε καποιον ιδιωτη ή το αντιστροφο. Οτι αντικειμενα επρεπε να παρω απο eshop,τα πηρα πριν την καραντινα,καθως την ειχα δει να ερχεται απο το καλοκαιρι ακομα. Αυτα φιλικα,food for thought που λενε και στην Αμερικανία,χωρις διαθεση για συζητηση επι του θεματος. Περαστικα μας. 1 1
hercoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πληρώστε μόνο με αντικαταβολή και όχι μπροστά τα λεφτά, και το δεματάκι θα έρχεται στη πόρτα σας στην ώρα του. Τη πατήσαμε την πρώτη φορά με διάφορες δικαιολογίες. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από hercoulis 1
empire21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Εγώ αυτό το διάστημα της καραντίνας μια παραγγελία έκανα επειδή την χρειαζόμουν αλλά είναι κολλημένη στον κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ κουριερ από της 17/11. Ήξερα ότι θα καθυστερήσει αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ από courier.
fever25 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/11/2020 στις 5:29 ΠΜ, StamTheMan είπε Για να μην τρελαινεστε,σκατε και απειλειτε μονοι σας,καλο ειναι οταν θα πεσετε πανω στο επομενο item που θα μπει στο καλαθι,να αναρωτηθειτε το εξης: Το ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ αυτο αυτη τη στιγμη; Ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να το αγορασω αυτη τη στιγμη; Η μηπως απλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ; Δε με νοιαζει αν φταινε ή δε φταινε οι κουριερ,αλλα σιγουρα φταιτε και εσεις που πατε και αγοραζετε οτι βλεπετε σε προσφορα,επειδη απλα..βαριεστε στο σπιτι. Σκεφτειτε λιγο οτι συμβαλλετε και εσεις με αυτον τον τροπο,στο να γινεται ακομα πιο χαλια η κατασταση. Και εγω πεφτω πανω σε προσφορες που με κανουν να θελουν να πατησω "add to cart",αλλα αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τις κουριερ μονο για αντικειμενα που εχουν να κανουν με τη δουλεια μου, τα οποια στελνω εγω σε καποιον ιδιωτη ή το αντιστροφο. Οτι αντικειμενα επρεπε να παρω απο eshop,τα πηρα πριν την καραντινα,καθως την ειχα δει να ερχεται απο το καλοκαιρι ακομα. Αυτα φιλικα,food for thought που λενε και στην Αμερικανία,χωρις διαθεση για συζητηση επι του θεματος. Περαστικα μας. Σοβαρά τώρα; Μήπως να κάνει και έλεγχο η εταιρεία courier στα προϊόντα που αγοράζουμε; Η κάθε εταιρεία ταχυμεταφορών είναι υποχρεωμένη να διεκπεραιώνει με ασφάλεια και σύντομα κάθε παράδοση. Εάν δεν μπορεί, να προσλάβει κόσμο. Εάν δεν μπορεί να προσλάβει κόσμο, να ενημερώσει επίσημα τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί (ώστε και αυτά να ενημερώσουν τους καταναλωτές τους). Αν τώρα πάντως, θεωρείς ότι νομιμοποιείται οποιαδήποτε εταιρεία courier (ή υπάλληλος εταιρείας ή οποιοσδήποτε άλλος) να παραδίδει μαθήματα καταναλωτικής συνείδησης για να καλύψει την ανεπάρκειά της, κάτι σκέφτεσαι λάθος. Υγ. Ξέρεις φαντάζομαι ότι οι προβληματικές υπηρεσίες κούριερ στην Ελλάδα, δεν αποτελούν προϊόν της πανδημίας. Απλά πλέον το κακό "παράγινε"... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από fever25 2 2
spartak1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, fever25 είπε Σοβαρά τώρα; Μήπως να κάνει και έλεγχο η εταιρεία courier στα προϊόντα που αγοράζουμε; Η κάθε εταιρεία ταχυμεταφορών είναι υποχρεωμένη να διεκπεραιώνει με ασφάλεια και σύντομα κάθε παράδοση. Εάν δεν μπορεί, να προσλάβει κόσμο. Εάν δεν μπορεί να προσλάβει κόσμο, να ενημερώσει επίσημα τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί (ώστε και αυτά να ενημερώσουν τους καταναλωτές τους). Αν τώρα πάντως, θεωρείς ότι νομιμοποιείται οποιαδήποτε εταιρεία courier (ή υπάλληλος εταιρείας ή οποιοσδήποτε άλλος) να παραδίδει μαθήματα καταναλωτικής συνείδησης για να καλύψει την ανεπάρκειά της, κάτι σκέφτεσαι λάθος. Υγ. Ξέρεις φαντάζομαι ότι οι προβληματικές υπηρεσίες κούριερ στην Ελλάδα, δεν αποτελούν προϊόν της πανδημίας. Απλά πλέον το κακό "παράγινε"... Θα συμφωνήσω. 1
hercoulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ επίσης, γιατί είναι καπιταλισμός. Θέλουν να αγοράζεις, να καταναλώνεις, να κινείται το χρήμα και προσδοκούν στο κέρδος. Στο τέλος θα μας πούνε, να τα παραλαμβάνουμε μόνοι μας από το κτελ και το αεροδρόμιο. Τι χαρτάκια στη πόρτα, προσωπικό και μηνύματα... έχουν έξοδα και αυτά. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από hercoulis 4
kosutasu22 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Φαινεται πως τα ελτα κουριερ εχουν σοβαρο προβλημα και αν δεν κανουν κατι για να καλυψουν τις αναγκες φορτου εργασιας κανεις δε θα τους πρωτιμα και θα πανε ολοταχως για φουντο. Εστειλα προσφατα απλο ελτα δεμα στην Πατρα και παραδοθηκε σε μια μερα αλλα εντος Αθηνας παει πανω απο μια βδομαδα εστω για να κουνηθει απο ελτα κουριερ. Βλεποντας τις τελευταιες κριτικες στο γουγλ ειναι φανερο πως δεν ειναι μονο τοπικο το προβλημα. Φυσικα δεν απαντανε σε τηλεφωνα. 1
lexotamilf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Αυτό τον καιρό το απλό δέμα ΕΛΤΑ παίζει να φτάνει στον προορισμό του ταχύτερα από όλες τις κουριερ μαζί. 3
vdanasto Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Elta Courier, πακέτο που από 19-11-2020 δεν έχει καμία αλλαγή στο status. Το μόνο που φαίνεται είναι η δημιουργία του voucher και καμία άλλη κίνηση έκτοτε. Το κατάστημα Περιστερίου δεν απαντά ποτέ (έχουν βάλει τηλεφωνητή μόνιμα ο οποίος αναφέρει πως η γραμμή είναι κατειλημμένη), ενώ το τηλεφωνικό κέντρο των ΕΛΤΑ δεν γνωρίζει που βρίσκεται το δέμα ή αν το έχουν στα χέρια τους. Το κατάστημα από το οποίο έγινε η παραγγελία κατηγορεί τα ΕΛΤΑ και ισχυρίζεται πως παρέδωσε το δέμα την ίδια ημέρα. Δυστυχώς έχω προπληρώσει. Εγώ τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από vdanasto
kostasbm Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Στις 13/11/2020 στις 8:39 ΜΜ, Hapatingo είπε Καλά έτσι όπως το θέτεις δεν έχει λογική. Κάποιος εύλογα θα έλεγε εάν ο στρατός έκανε ότι ήθελε τώρα θα είχαμε πραξικόπημα ή άλλος θα έλεγε ότι ο στρατός είναι πάνω από τον νόμο? Όπως και να έχει έριξα μια πρόταση ώστε να κατανεμηθούν ισάριθμα οι δουλειές του κράτους ώστε να μην κάθονται οι μισοί και οι άλλοι μισοί να ξεσκίζονται. Και από την στιγμή που οι περισσότεροι εργάζονται από το σπίτι τα πακέτα πλέον και οι παραγγελίες δεν είναι οι κινεζιές των 2 ευρώ αλλά μπορεί λόγο εργασίας από το σπίτι και εξαρτημάτων που χρειάζονται να φτάνουν και τις 20.000 ευρώ. ασε να δουλεψουν οι κανονικοι υπαλληλοι του κρατους οι οποιοι δεν προσφερουν ολοι .....5 εργαζομενοι ιδιωτικου τομεα για να συντηρηθει ενας δημοσιος υπαλληλος για να μεινουμε στο θεμα.. μεχρι σημερα παραγγελιες μου εντος Ελλαδας 1 με 2 μερες και τις εχω στα χερια μου.....acs,elta courier.... δεν ειμαι σιγουρος αλλα οταν λεει παραλαβη απο τη courier μηπως εχει παραλαβει η εταιρεια μονο ενα νουμερο και στην ουσια η εταιρεια τους ειδοποιει ποτε να πανε να τα παρουν...και δεν ειναι στην πραγματικοτητα καθυστερηση απο τη courier...
kosutasu22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, vdanasto είπε Elta Courier, πακέτο που από 19-11-2020 δεν έχει καμία αλλαγή στο status. Το μόνο που φαίνεται είναι η δημιουργία του voucher και καμία άλλη κίνηση έκτοτε. Το κατάστημα Περιστερίου δεν απαντά ποτέ (έχουν βάλει τηλεφωνητή μόνιμα ο οποίος αναφέρει πως η γραμμή είναι κατειλημμένη), ενώ το τηλεφωνικό κέντρο των ΕΛΤΑ δεν γνωρίζει που βρίσκεται το δέμα ή αν το έχουν στα χέρια τους. Το κατάστημα από το οποίο έγινε η παραγγελία κατηγορεί τα ΕΛΤΑ και ισχυρίζεται πως παρέδωσε το δέμα την ίδια ημέρα. Δυστυχώς έχω προπληρώσει. Εγώ τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Μηπως εχετε μπερδεψει ελτα και ελτα κουριερ? Δεν ειναι η ιδια εταιρια. Επισης, ποιος εφτιαξε το voucher? Μπορεις να το φτιαξεις και μονος σου αλλα μεχρι να παραδωθει στα ελτα κουριερ και να σκαναριστει, δεν υπαρχει πουθενα και φαινεται μονο η "δημιουργια συδετα" Αν το εφτιαξε επιτοπου το πρακτορειο τοτε θα φαινεται στο συστημα τους, δε μπορουν να το αρνηθουν. Αν λοιπον ο διανομεας η το πρακτορειο δεν το σκαναραν, αντε να το βρεις. Τα ελτα κουριερ δεν απαντανε στα τηλεφωνα, και εγω καλουσα ματαια.
vagstef Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έπειδή κάποιοι δικαιολογούν εταιρίες courier όπως την acs, το site τους κάθε 3 και λίγο πέφτει. Είναι το μάθημα που πήραν από όλη αυτή την ιστορία και έχουν επενδύσει πολύ χρήμα στο να προσφέρουν υπηρεσίες, όχι αστεία. Έτσι είναι οι μεγάλες εταιρίες που μπορούν να σταθούν στην αγορά Και το 2020 ο πελάτης ο οποίος πληρώνει και προσπαθεί να ψάξει ένα Tracking number και του βγαίνει η πίστη θα πρέπει να δείξει συμπόνια με αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση και να συμβιβαστεί. Ωραιότατη υπηρεσία η παρακάτω Service Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από vagstef 2
androu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, vagstef είπε Έπειδή κάποιοι δικαιολογούν εταιρίες courier όπως την acs, το site τους κάθε 3 και λίγο πέφτει. Είναι το μάθημα που πήραν από όλη αυτή την ιστορία και έχουν επενδύσει πολύ χρήμα στο να προσφέρουν υπηρεσίες, όχι αστεία. Έτσι είναι οι μεγάλες εταιρίες που μπορούν να σταθούν στην αγορά Και το 2020 ο πελάτης ο οποίος πληρώνει και προσπαθεί να ψάξει ένα Tracking number και του βγαίνει η πίστη θα πρέπει να δείξει συμπόνια με αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση και να συμβιβαστεί. Ωραιότατη υπηρεσία η παρακάτω Service Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Είναι λογικό λόγω του όγκου των παραγγελιών να καθυστερήσει 1-2-3-4 μέρες ένα πακέτο. Όμως να μην έχει ενημερωθεί το σύστημα της acs συγκεκριμένα 7 μέρες για το που βρίσκεται και προφανώς δεν προλαβαίνουν να σηκώσουν τα τηλέφωνα, είναι απαράδεκτο. Ας μην μιλήσω για τις ουρές έξω από το κατάστημα που έχει μέσο χρόνο αναμονής μισή ώρα. . . . Το site της εδώ και κάμποση ώρα είναι εκτός! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις