Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/5/2025 στις 4:00 ΜΜ, Paikths είπε

Καλησπέρα μάγκες μου έχω ενα series S πάνω από δύο χρόνια... μηπως προληπτικά χρειάζεται κάποια συντήρηση ή κανα σύστημα ψύξης καθώς "γερνάει" η κονσόλα;

Ιδανικα,ολες οι κονσολες,Η/Υ και laptop χρειαζονται αλλαγη παστας 1 φορα το χρονο.
Στα 2 ειναι δεδομενο οτι χρειαζονται αλλαγη παστας.
Προφανως με την αλλαγη,ο τεχνικος θα καθαρισει και την ψυκτρα και το εσωτερικο.
Επισης δεδομενο ειναι οτι ΟΛΕΣ οι κονσολες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη,πλην του PS5,χρειαζονται αλλαγη παστας.
Κοινως,αν εχετε σφραγισμενη κονσολα,επιβαλεται να αλλαχθει η παστα.
Αν εχετε παρει μεταχειρισμενη και λειπει το αυτοκολλητο της εγγυησης,υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει αλλαχθει η παστα,οπως κανω εγω σε ΚΑΘΕ κονσολα που πουλαω.
Εγω γραφω κατω απο το καπακι και την ημερομηνια που αλλαξα παστα,ωστε αν το λυσει καποιος , να ξερει αν χρειαζεται αλλαγη.

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ιδανικα,ολες οι κονσολες,Η/Υ και laptop χρειαζονται αλλαγη παστας 1 φορα το χρονο.
Στα 2 ειναι δεδομενο οτι χρειαζονται αλλαγη παστας.
Προφανως με την αλλαγη,ο τεχνικος θα καθαρισει και την ψυκτρα και το εσωτερικο.
Επισης δεδομενο ειναι οτι ΟΛΕΣ οι κονσολες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη,πλην του PS5,χρειαζονται αλλαγη παστας.
Κοινως,αν εχετε σφραγισμενη κονσολα,επιβαλεται να αλλαχθει η παστα.
Αν εχετε παρει μεταχειρισμενη και λειπει το αυτοκολλητο της εγγυησης,υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει αλλαχθει η παστα,οπως κανω εγω σε ΚΑΘΕ κονσολα που πουλαω.
Εγω γραφω κατω απο το καπακι και την ημερομηνια που αλλαξα παστα,ωστε αν το λυσει καποιος , να ξερει αν χρειαζεται αλλαγη.

Δεν έχω αλλάξει πάστα ποτέ. Το xbox το είχα αγορασμένο από day 1 και το πούλησα πριν κάνα δυο μήνες. Δούλευε αθόρυβα και χωρίς θέματα όλα αυτά τα χρόνια. Φαντάζομαι για συντήρηση καλό είναι να την αλλάζεις όπως λες αλλά δεν είναι και επιτακτική ανάγκη σωστά? 

Δημοσ.
21 minutes ago, Tigio13 said:

Δεν έχω αλλάξει πάστα ποτέ. Το xbox το είχα αγορασμένο από day 1 και το πούλησα πριν κάνα δυο μήνες. Δούλευε αθόρυβα και χωρίς θέματα όλα αυτά τα χρόνια. Φαντάζομαι για συντήρηση καλό είναι να την αλλάζεις όπως λες αλλά δεν είναι και επιτακτική ανάγκη σωστά? 

Κι εγώ έχω xbox από το 2020 και δουλεύει μια χαρά χωρίς να έχω αλλάξει ποτέ πάστα. Ούτε σε υπολογιστή έχω αλλάξει ποτέ πάστα, νομίζω πιο γρήγορα θα θέλεις αλλαγή επεξεργαστή λόγω παλαιότητας παρά επειδή δεν άλλαξες πάστα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

δεν είναι και επιτακτική ανάγκη σωστά? 

Επιβαλεται.

53 λεπτά πριν, thagkol είπε

νομίζω πιο γρήγορα θα θέλεις αλλαγή επεξεργαστή λόγω παλαιότητας παρά επειδή δεν άλλαξες πάστα.

Να μη νομιζεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Άνοιξα σήμερα το S και δεν συνδέεται στο δίκτυο. Το έχω με καλώδιο. Δοκίμασα και με wifi αλλά τίποτα πάλι. Όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά. Έκανα και restart το router χωρίς επιτυχία. 

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, broxopios είπε

Καλησπέρα. Άνοιξα σήμερα το S και δεν συνδέεται στο δίκτυο. Το έχω με καλώδιο. Δοκίμασα και με wifi αλλά τίποτα πάλι. Όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά. Έκανα και restart το router χωρίς επιτυχία. 

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα; 

https://unboxholics.com/news/tech/122618-ektos-leitourgias-to-xbox-live-gia-chiliades-paiktes

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα το controller θα το στείλω για service στη microsoft στις οδηγίες μου λέει παράδοση στην ups γνωρίζεται με ποια courier συνεργάζεται;Είμαι επαρχία.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ramshi είπε

Καλησπέρα το controller θα το στείλω για service στη microsoft στις οδηγίες μου λέει παράδοση στην ups γνωρίζεται με ποια courier συνεργάζεται;Είμαι επαρχία.

Γενική 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...