Christosst60 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω i5 9400f με ψύξη coolermaster εδώ κι 8 μηνες, μετα από έλεγχο θερμοκρασιών σε idlle είναι από 28 έως 35 και όταν παίζω games από 45 έως 58 εκτός από κάποια παιχνίδια όπως assassin creed ανεβενε από 60 έως και 74 κατά μέσο όρο 67. Πρέπει να ανησυχώ για το 74 η είναι κάτι φυσιολογικό για τέτοιου ιδος παιχνίδια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Christosst60
RigasGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Christosst60 είπε Καλησπέρα σας, έχω i5 9400f με ψύξη coolermaster εδώ κι 8 μηνες, μετα από έλεγχο θερμοκρασιών σε idlle είναι από 28 έως 35 και όταν παίζω games από 45 έως 58 εκτός από κάποια παιχνίδια όπως assassin creed ανεβενε από 60 έως και 74 κατά μέσο όρο 67. Πρέπει να ανησυχώ για το 74 η είναι κάτι φυσιολογικό για τέτοιου ιδος παιχνίδια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων οχι ετσι και αλλιως η Motherboard θα κοψει τον επεξεργαστη στην υπερ θερμανση.
Christosst60 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δλδ φίλε να μην κάνω κάποια ενέργεια όπως αλλαγή πάστα; θυμίζω ότι μόνο στο assassin's έχω αυτες της θερμοκρασίας στα υπόλοιπα Μαξ 58 60
d3v4st4tor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Κάποια παιχνίδια ζορίζουν περισσότερο τον επεξεργαστή γι'αυτό βλέπεις μόνο στο assassin's τέτοιες θερμοκρασίες. Αλλαγή πάστας στους 8 μήνες δεν χρειάζεται, οπότε παίξε άφοβα.
Christosst60 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Κάποια παιχνίδια ζορίζουν περισσότερο τον επεξεργαστή γι'αυτό βλέπεις μόνο στο assassin's τέτοιες θερμοκρασίες. Αλλαγή πάστας στους 8 μήνες δεν χρειάζεται, οπότε παίξε άφοβα. Ευχαριστώ φίλε
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Christosst60 είπε αλλαγή πάστα; Ποια έχετε βάλει;
Christosst60 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποια έχετε βάλει; Δεν έχω βάλει, δεν έχω θέματα με της θερμοκρασίες, μόνο στο assassin ανεβάζει γύρο στους 70c αλλά απ όσο το έχω ψάξει και με έχουν απαντήσει τα παιδια είναι φισιολογικο η θερμοκρασία για αυτό το game
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Christosst60 είπε Δεν έχω βάλει, 😨😱🥶
SOAD1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν δεν εβαλες καθολου οταν εβαλες την ψυκτρα , συνιστωμενο ειναι να βαλεις μια τελιτσα παστα σε μεγεθος μικρου μπιζελιου στη μεση . μονο καλο θα του κανεις . ποιο κουτι εχεις? εχει ανεμιστηρες τοποθετημενους? Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από SOAD1981
Christosst60 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, SOAD1981 είπε αν δεν εβαλες καθολου οταν εβαλες την ψυκτρα , συνιστωμενο ειναι να βαλεις μια τελιτσα παστα σε μεγεθος μικρου μπιζελιου στη μεση . μονο καλο θα του κανεις . ποιο κουτι εχεις? εχει ανεμιστηρες τοποθετημενους? Παιδιά εννοείται πως όταν τον έφτιαξα υπήρχε η πάστα εργοστασιακη, δεν καταλαβαται τι ρωτάω, απλά ρώτησα μήπως χρειάζεται να ξανά την αλλάξω επιδι στο assassin's creed μου ανεβάζει γύρο στους 70 βαθμούς στα άλλα παιχνίδια οι θερμοκρασίες είναι από 45 έως 58 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Christosst60
SOAD1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Christosst60 είπε Παιδιά εννοείται πως όταν τον έφτιαξα είχα βάλει πάστα, δεν καταλαβαται τι ρωτάω, απλά ρώτησα μήπως χρειάζεται να ξανά την αλλάξω επιδι στο assassin's creed μου ανεβάζει γύρο στους 70 βαθμούς στα άλλα παιχνίδια οι θερμοκρασίες είναι από 45 έως 58 τοτε εισαι μια χαρα . κανε καθαρισμα στο κουτι με ενα BLOWER καθε 6 μηνες και ολα καλα
Christosst60 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τον κάνω κάθε 3 μήνες. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 18 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε 😨😱🥶 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Christosst60
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Βασικά ρώτησα για το ενδεχόμενο τοποθέτησης μιας καλύτερης πάστας, αν είναι με την εργοστασιακή. Η θερμοκρασία φτάνει στιγμιαία σ' αυτή τη τιμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή μειώνεται μετά από λίγο;
Christosst60 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Βασικά ρώτησα για το ενδεχόμενο τοποθέτησης μιας καλύτερης πάστας, αν είναι με την εργοστασιακή. Ναι είναι με την εργοστασιακή, αλλά όσο ρώτησα δεν χρειάζεται αλλαγή μου είπαν, μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανεβάζω 70 κατά τα άλλα μια χαρά ειναι η θερμοκρασίες. 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Βασικά ρώτησα για το ενδεχόμενο τοποθέτησης μιας καλύτερης πάστας, αν είναι με την εργοστασιακή. Η θερμοκρασία φτάνει στιγμιαία σ' αυτή τη τιμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή μειώνεται μετά από λίγο; Μειώνεται αμέσως, κάπου στους 65 κατά μέσο όταν παίζω 70 με 74 για πολύ λιγο, εννοώ ότι δεν είναι σταθερή στου 70 πέφτει μετά από λίγο, αλλά απ όσο κατάλαβα μάλλον το παιχνίδι είναι βαρύ Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Christosst60 1
RigasGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Christosst60 είπε Ναι είναι με την εργοστασιακή, αλλά όσο ρώτησα δεν χρειάζεται αλλαγή μου είπαν, μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανεβάζω 70 κατά τα άλλα μια χαρά ειναι η θερμοκρασίες. Μειώνεται αμέσως, κάπου στους 65 κατά μέσο όταν παίζω 70 με 74 για πολύ λιγο, εννοώ ότι δεν είναι σταθερή στου 70 πέφτει μετά από λίγο, αλλά απ όσο κατάλαβα μάλλον το παιχνίδι είναι βαρύ δεν ξερω γιατι προβληματιζεσαι για εναν ι5 τοσο πολυ. Ειναι ενα τσιπ 125 ευρω Αν θες καλητερη λυση βαλε υδροψυξη Αλλα με τα χρηματα που θα δωσεις....... Περνεις αλλον καλητερο. Τωρα για τους 70..... να εισαι σιγουρος οτι και 100 να παει δεν θα παθει κατι , το συστημα θα σε παει throttling και θα κοψει το ρευμα. Αν τα εχεις ON σε θεμα ασφαλειας στο motherboard. Τωρα για παστες , αλλο ενα θεμα με μεγαλη ιστορια...... Ο ενας θα σου πει αυτη ειναι η μαγικη παστα , και και και Βαλε μια , ολες καλες ειναι. (ειχα βαλει καποτε Prolimatech PK3, και ακομα και σημερα μια χαρα ειναι) Μην γραψεις για Liquid metal , γιατι παμε σε αλλα..... μονωση σε πυκνωτες..... Οπωτε παλι στο θεμα σου, μιας και καθεσαι και βλεπεις την θερμοκρασια αντι να παιζεις το παιχνιδι σου. Θελεις καλητερη απαγωγη θερμοτητας , βαλε υδροψυξη Δεν εχεις χρηματα για υδροψυξη , χαμηλωσε το Vcore του επεξεργαστη μεχρι εκει που κραταει την ιδια συχνοτητα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα