papoys1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αυτά συμβαίνουν από την αρχή της καραντίνας. Από αρχαιοτάτων χρόνων θα έλεγα εγώ..🙂 1
SilentVoice Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, marinax1 είπε Καλησπέρα σας, δε θα κάνω μεγάλη εισαγωγή και θα μπω στο ψητο. Δουλεύω σε επιχείρηση που έχει μπει σε αναστολή. Κομμάτι της δουλειάς μπορεί να γίνει από το σπίτι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στην ουσία δε μπορούμε να κλείσουμε διότι τρέχουν πράγματα. Το αφεντικό μας έβγαλε σε αναστολή εδώ και μια εβδομάδα, εγώ προσωπικά κάνω κάποια πράγματα από το σπίτι. Δεν είμαι η μόνη. Έμαθα όμως από συναδέλφους ότι έχει σκοπό να ζητήσει να δουλεύουμε κανονικά με το επιχείρημα ότι θα πληρωθούμε από το κράτος. Σε κάποιους συναδέλφους το έχει πει ήδη και μάλιστα με πολύ χύμα τρόπο του στυλ, εγώ δε σε πληρώνω αφού θα πληρωθείς και αν σου αρέσει. έχει πει και άλλες γελοιότητες που αν τις γράψω θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Περιμένω να δω τι θα πει και σε εμένα, δεν έχουμε μιλήσει αλλά προφανώς θα ακούσω τα ίδια. Μιλάμε για λαμόγιο με προϊστορία..... Εγώ δε ζητάω κάτι. Ή θα είμαι σε αναστολή και θα κάθομαι σπιτάκι μου ή θα με δηλώσει σε τηλε εργασία και θα δουλεύω κανονικά. Δεν έχω πρόβλημα και να πηγαίνω στη δουλειά. Επίσης δεν έχω πρόβλημα να μου πει να μείνω σε αναστολή και να με πληρώνει μαύρα αν δε θέλει νόμιμα. Βασικά άνοιξα αυτό το θέμα όχι για συμβουλές στο τι να κάνω μιας και ξέρω τι θα κάνω. Το άνοιξα περισότερο να μαθαίνει ο κόσμος τι γίνεται και να δω αν όντως συμβαίνει και αλλού. Το εξοργιστικό είναι ότι με αυτή την ιστορία δεν αποκλείεται η επιχείρηση να έχει μεγαλύτερο κέρδος απ ότι σε κανονικές συνθήκες. Δηλαδή δε πρόκειται για επιχειρήση που η καραντίνα της δημιούργησε πρόβλημα. Ναι μεν δημιουργήθηκε θέμα αλλά αν βάλουμε την έκπτωση σε ενοίκιο, τη μη πληρωμή μισθών (αν δουλέψουν τζάμπα οι υπάλληλοι) και όποια άλλη ευκολία.. η επιχείρηση τρίβει τα χέρια της Δευτέρα πρωί μιλάς με επιθεώρηση εργασίας , αναφέρεις το πρόβλημα και μετά είναι στην κρίση σου αν θα δώσεις τα στοιχεία της επιχείρησης για έλεγχο. Αν είστε πολλοί που δουλεύετε έτσι, τον δίνεις άφοβα. Αν είστε λίγοι, ζήτησε συμβουλές μόνο. Φυσικά δεν το αναφέρεις σε κανέναν σου συνάδελφο.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, papoys1 είπε Από αρχαιοτάτων χρόνων θα έλεγα εγώ..🙂 ΝΑΙ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις