The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι βλέπω πολλές ειδοποιήσεις για αιτήματα φιλίας και μόλις πάω να δω στα αιτήματα έχουν ακυρωθεί. Κατανοητό ότι μπορεί να γίνει από λάθος κάποιο αίτημα, αλλά έχω γύρω στα 20 τέτοια αιτήματα το μήνα (περιέργως μόνο από γυναίκες). Υπάρχει κάποια άλλη λογική εξήγηση ή πρόκειται για λάθη; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από The_Judas
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, The_Judas είπε Εγώ πάλι βλέπω πολλές ειδοποιήσεις για αιτήματα φιλίας και μόλις πάω να δω στα αιτήματα έχουν ακυρωθεί. Κατανοητό ότι μπορεί να γίνει από λάθος κάποιο αίτημα, αλλά έχω γύρω στα 20 τέτοια αιτήματα το μήνα (περιέργως μόνο από γυναίκες). Υπάρχει κάποια άλλη λογική εξήγηση ή πρόκειται για λάθη; Ψευτικα προφιλ που τα σβηνουν?
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 κανονικά προφιλ είναι όλα. εννοείται θα είχα καταλάβει τι παίζει αν ήταν αιτήματα φιλίας από τίποτα πορνοσταρ χαχα
costacurta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Ότι σου είπαν μαν, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι πιθανοί φίλοι-γνωστοί που θα εμφανιστούν στις προτάσεις είναι αλγόριθμος που σχετίζεται με ότι έχεις στο smartphone/tablet ακόμα και ένα random τηλ που έχεις αποθηκευμένο στις επαφές μπορεί να εμφανιστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις