DionGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα φορουμ Θελω να αγοραασω κατι απο το amazon.de. Μια φίλη μας εχει business account που πληρωνεις χωρις VAT. Πως μπορω να αγορασω μεσω αυτης με δικα μου στοιχεια; Ειναι δυνατο το shipping να γινει στην δικη μου διευθηνση και τα στοιχεια πληρωμης να ειναι δικα μου η θα εχουμε θεμα; Επισης, πως λειτουργει το SEPA Bank Account pay? Εχω βαλει τα στοιχεια μου αλλα για καποιο λογο δεν περναει το top-up που προσπαθω να κανω. Εαν υπαρχει και καποια εναλλακτικη ενημερωστε με, ευχαριστω!
Axelq Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Τα αγοράζει η φίλη σου και στα δίνει, δεν γίνεται να αλλάξεις τα στοιχεία αποστολής σε Amazon business account. Επίσης η αγορά πρέπει να γίνει με δικά της τραπεζικά στοιχεία. 3
DionGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Axelq είπε Τα αγοράζει η φίλη σου και στα δίνει, δεν γίνεται να αλλάξεις τα στοιχεία αποστολής σε Amazon business account. Επίσης η αγορά πρέπει να γίνει με δικά της τραπεζικά στοιχεία. Tι και εαν κανω top-up το amazon balance με δικια μου καρτα και απλα τα παραγγειλω στην δικια της διευθηνση με το δικο της ονομα;
Axelq Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα αλλά καλύτερα να ρωτήσεις στο Live Chat του Amazon για σιγουριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα