aXer 146 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To CrystalDiskMark σαν πιο "αισιόδοξο" Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από aXer 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
andreaspA 239 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Κανονικοτατες ναι, ρωτησε [σ]το λογιστη σου σχετικα: γιατι δεν γινονται εννοειται "στο ασχετο" ετουτα. Απόκρυψη περιεχομένων Δεν συζηταμε καν για ΙΚΕ & ΑΜΚΕ: που εκει και αν τα χρειαζονται! Αλλα και παλι προφανως χρειαζεται να υπαρξει (προ)συννενοηση. Ωραια. Δωσε μου τα στοιχεια του φιλου σου να κοβω και εγω να μου εχει υποχρεωση. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gerokost 88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aXer είπε Έχεις κάνει κάποιο partition και σου εμφανίζει 175Gb? Αναφορά σε κείμενο To CrystalDiskMark σαν πιο "αισιόδοξο" Οι δικές μου μετρήσεις είναι οι παρακάτω (Lenovo ) Με βάση το σταθερό μου , που έχω ένα Samsung Evo Plus M2 500άρη, δέν ανησυχώ... Δέ ξέρω τι ssd φοράει το Huawei , και δε ξέρω γιατί τα συγκρίνουμε βασικά. ps: @andreas1gr τί ssd φοράει το Hua ? Επίσης κατέβασε το latest (8.0.0) του software να έχουμε ίδιο version. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από gerokost Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις