The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα πρόσφατα την lifetime προσφορά του fastestVPN. Προς το παρόν όλα καλά φαίνονται, άλλωστε 24άρα σύνδεση έχω, δεν με κόβει καθόλου σε θέμα τα ταχύτητας. Μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν μου φορτώνει το skroutz.gr. Κάπου διάβασα ότι δεν δουλεύει με VPN το skroutz , ισχύει αυτό; Παρόλα αυτά όταν μπαίνω με wifi από το κινητό (με ενεργό vpn) μπαίνω στο σκρουτζ. Το ίδιο και σε android tv. Μόνο στον σταθερό υπολογιστή (windows 10) με μπλοκάρει. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από The_Judas
Tsino Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Το δουλεύεις ακόμα? Είσαι ευχαριστημένος? Το έχουν βγάλει 20$ Lifetime. Αξίζει να το πάρουμε?
Apaleytos80 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Να κάνω ένα "Ressurect" στο ποστ 😃 Χρησιμοποιω το Mullvad εδω και 3 μήνες και ειμαι ευχαριστημένος. Σκεφτομαι να παρω ενα φτηνο Lifetime vpn μιας και δεν θέλω και πολλες λειτουργίες,εχω και χαμηλη ταχυτητα οποτε δεν καίγομαι για port forwarding κτλ. Χρήση καθαρα PC. Ποια ειναι η κατάσταση του FastestVPN εν ετη 2025?. Διάβασα μερικά reviews, σε αλλα λενε "τίμιο" με παραχωρήσεις(λογικό για την τιμή του), σε αλλα το κατηγορούνε για IP/DNS leaks( αυτο μας καίει στην περίπτωση).
ATITHASOS2 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου και εγω για fastevpn σκεφτομουν,ειναι δελεαστικη η τιμη για lifetime 23euros με κουπονι...
manolis940 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου και εμένα με έχει ψήσει καθώς αν θέλεις κάποια στιγμή να ανοίξεις και καμιά πόρτα βλέπω ότι το κόστος είναι τίποτα. Γύρω στα 3€/μήνα αν θυμάμαι καλά; Απ' ότι καταλαβαίνω όμως κανένας δεν το έχει. Έβαλα το chatGPT να μου κάνει μία σύνοψη με διάφορα που βρήκα στο reddit και δεξιά αριστερά. Απ' ότι καταλαβαίνω θέμα στις ταχήτητες δεν έχει. Το FastestVPN δηλώνει ότι ακολουθεί πολιτική μη καταγραφής (no-logs policy), αλλά υπάρχουν ορισμένες επιφυλάξεις σχετικά με την αξιοπιστία αυτής της δήλωσης. ✅ Τι λέει η εταιρεία: Ισχυρίζεται ότι δεν καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών, τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται ή τα δεδομένα που μεταφέρονται μέσω του VPN. Δεν τηρεί logs σύνδεσης, όπως διευθύνσεις IP, χρονικά σήματα (timestamps) ή bandwidth usage. Έχει έδρα στα Κέιμαν Νήσους, εκτός δικαιοδοσίας των συμμαχιών 5/9/14 Eyes (χώρες με συμφωνίες ανταλλαγής πληροφοριών). ❌ Πιθανά προβλήματα: Δεν έχει γίνει ανεξάρτητος έλεγχος (audit) της πολιτικής απορρήτου ή της υποδομής, σε αντίθεση με γνωστές υπηρεσίες όπως NordVPN, ExpressVPN, ProtonVPN. Η πολιτική απορρήτου τους είναι γενική και σύντομη, χωρίς πολλές λεπτομέρειες για το πώς διαχειρίζονται τεχνικά τα δεδομένα. Δεν υπάρχει διαφάνεια ή αναφορές διαφάνειας (transparency reports) που να δείχνουν πόσα αιτήματα δεδομένων έχουν δεχθεί και πώς τα διαχειρίστηκαν. 🔍 Συμπέρασμα: Το FastestVPN πιθανώς σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών, αλλά η έλλειψη ανεξάρτητου ελέγχου και τεχνικής διαφάνειας δημιουργεί ερωτήματα για τους πιο απαιτητικούς χρήστες απορρήτου. Αν η προστασία της ιδιωτικότητας είναι προτεραιότητα για εσένα, θα ήταν πιο ασφαλές να στραφείς σε υπηρεσίες με αποδεδειγμένο ιστορικό και ελεγχόμενες πολιτικές απορρήτου. Θες να σου προτείνω μερικά VPN που είναι κορυφαία σε θέματα απορρήτου και έχουν περάσει audits;
Pansp32 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, manolis940 είπε και εμένα με έχει ψήσει καθώς αν θέλεις κάποια στιγμή να ανοίξεις και καμιά πόρτα βλέπω ότι το κόστος είναι τίποτα. Γύρω στα 3€/μήνα αν θυμάμαι καλά; Απ' ότι καταλαβαίνω όμως κανένας δεν το έχει. Έβαλα το chatGPT να μου κάνει μία σύνοψη με διάφορα που βρήκα στο reddit και δεξιά αριστερά. Απ' ότι καταλαβαίνω θέμα στις ταχήτητες δεν έχει. Το FastestVPN δηλώνει ότι ακολουθεί πολιτική μη καταγραφής (no-logs policy), αλλά υπάρχουν ορισμένες επιφυλάξεις σχετικά με την αξιοπιστία αυτής της δήλωσης. ✅ Τι λέει η εταιρεία: Ισχυρίζεται ότι δεν καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών, τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται ή τα δεδομένα που μεταφέρονται μέσω του VPN. Δεν τηρεί logs σύνδεσης, όπως διευθύνσεις IP, χρονικά σήματα (timestamps) ή bandwidth usage. Έχει έδρα στα Κέιμαν Νήσους, εκτός δικαιοδοσίας των συμμαχιών 5/9/14 Eyes (χώρες με συμφωνίες ανταλλαγής πληροφοριών). ❌ Πιθανά προβλήματα: Δεν έχει γίνει ανεξάρτητος έλεγχος (audit) της πολιτικής απορρήτου ή της υποδομής, σε αντίθεση με γνωστές υπηρεσίες όπως NordVPN, ExpressVPN, ProtonVPN. Η πολιτική απορρήτου τους είναι γενική και σύντομη, χωρίς πολλές λεπτομέρειες για το πώς διαχειρίζονται τεχνικά τα δεδομένα. Δεν υπάρχει διαφάνεια ή αναφορές διαφάνειας (transparency reports) που να δείχνουν πόσα αιτήματα δεδομένων έχουν δεχθεί και πώς τα διαχειρίστηκαν. 🔍 Συμπέρασμα: Το FastestVPN πιθανώς σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών, αλλά η έλλειψη ανεξάρτητου ελέγχου και τεχνικής διαφάνειας δημιουργεί ερωτήματα για τους πιο απαιτητικούς χρήστες απορρήτου. Αν η προστασία της ιδιωτικότητας είναι προτεραιότητα για εσένα, θα ήταν πιο ασφαλές να στραφείς σε υπηρεσίες με αποδεδειγμένο ιστορικό και ελεγχόμενες πολιτικές απορρήτου. Θες να σου προτείνω μερικά VPN που είναι κορυφαία σε θέματα απορρήτου και έχουν περάσει audits; Εχει περάσει μία επιθεώρηση. Τέλος πάντων lifetime 23 ευρώ είναι ή με cashback 0 ευρώ. Δεν αγοράζετε και αυτοκίνητο. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Pansp32
manolis940 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 15 λεπτά πριν, Pansp32 είπε Εχει περάσει μία επιθεώρηση. Τέλος πάντων lifetime 23 ευρώ είναι ή με cashback 0 ευρώ. Δεν αγοράζετε και αυτοκίνητο. Πιο πολύ είναι το ζήτημα να μην βρεθείς στο μέλλον εκτεθιμένος. Δεν νομίζω ότι θα το κατεβάσεις και δεν θα παίζει ή ότι θα έχεις πρόβλημα με τις ταχύτητες αν και νομίζω ότι κάπου είδα ότι από ταχύτητες πιάνει γύρω στα 300Mbps και όχι παραπάνω. Μπορεί και να θυμάμαι λάθος.
Pansp32 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Μόλις τώρα, manolis940 είπε Πιο πολύ είναι το ζήτημα να μην βρεθείς στο μέλλον εκτεθιμένος. Δεν νομίζω ότι θα το κατεβάσεις και δεν θα παίζει ή ότι θα έχεις πρόβλημα με τις ταχύτητες αν και νομίζω ότι κάπου είδα ότι από ταχύτητες πιάνει γύρω στα 300Mbps και όχι παραπάνω. Μπορεί και να θυμάμαι λάθος. Το ξέρω. Δεν διαφωνώ. (ταχύτητες κομπλέ είναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω) Το audit που έχει περάσει είμαι λίγο πολύ σίγουρος ότι το έχουν στο site τους. Φετινό είναι νομίζω. Όποιος ενδιαφέρεται πάει και το βλέπει. Τώρα άμα έχει θέματα ασφαλείας/leaks κλπ υπάρχουν διάφορα reviews-tests που περιλαμβάνουν και αυτό. Οπότε πρακτικά νομίζω κανείς από εμάς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει κάποιον άλλο. 1
ZELOMOTH Δημοσ. Σάββατο στις 01:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:26 μμ Παιδιά μόλις πριν λίγο έβαλα το fastestvpn και ψάχνω τις ρυθμίσεις του κτλ. Δεν μου έδινε το kill switch και τελικά μόλις άλλαξα στο vpn protocol απο auto σε wireguard μου το έδωσε και άνοιξε κανονικά. Τι ακριβώς κάνει το wireguard? Το αφήνω έτσι δηλαδή? Επίσης αφήνω ανοιχτό το split tunneling και βάζω τους browsers και το qbittorrent ας πούμε κάπως ετσι? Τι διαφορά εχει το να είναι ανοιχτό το split tunneling απο το να μην είναι?
sakisgri Δημοσ. Σάββατο στις 06:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:24 μμ 4 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Παιδιά μόλις πριν λίγο έβαλα το fastestvpn και ψάχνω τις ρυθμίσεις του κτλ. Δεν μου έδινε το kill switch και τελικά μόλις άλλαξα στο vpn protocol απο auto σε wireguard μου το έδωσε και άνοιξε κανονικά. Τι ακριβώς κάνει το wireguard? Το αφήνω έτσι δηλαδή? Επίσης αφήνω ανοιχτό το split tunneling και βάζω τους browsers και το qbittorrent ας πούμε κάπως ετσι? Τι διαφορά εχει το να είναι ανοιχτό το split tunneling απο το να μην είναι? Το WireGuard είναι ταχύτερο, ελαφρύτερο και ασφαλέστερο από τα προηγούμενα πρότυπα κρυπτογράφησης (protocol) VPN. Το αποτέλεσμα της ελαφρύτερης και αποδοτικότερης υλοποίησης του WireGuard είναι ότι έχετε τα ίδια ή καλύτερα επίπεδα ασφάλειας με άλλα πρωτόκολλα, αλλά με ταχύτερες ταχύτητες και χαμηλότερο φορτίο συσκευής. Ναι άστο έτσι. Αν θέλεις να έχεις ανοιχτό πάντα το VPN, επειδή κάποια sites δεν δουλεύουν με VPN, μπορείς με το split tunneling να ορίσεις ποιες εφαρμογές θες να δουλεύουν με VPN και ποιες όχι. Εδώ https://youtu.be/h_7u_JsTScs?t=1892 ο TechGuru έχει ένα πολύ ωραίο βίντεο που εξηγεί σχεδόν τα πάντα (και για το split tunneling), ναι μεν το κάνει στο NordVPN αλλά λίγο πολύ οι ρυθμίσεις σε όλα τα VPN είναι παρόμοιες. Το link το έχω βάλει στο λεπτό που εξηγεί τις ρυθμίσεις για το VPN, αλλά πραγματικά αν έχεις χρόνο αξίζει να δεις όλο το βίντεο. 1
ZELOMOTH Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, sakisgri είπε Το WireGuard είναι ταχύτερο, ελαφρύτερο και ασφαλέστερο από τα προηγούμενα πρότυπα κρυπτογράφησης (protocol) VPN. Το αποτέλεσμα της ελαφρύτερης και αποδοτικότερης υλοποίησης του WireGuard είναι ότι έχετε τα ίδια ή καλύτερα επίπεδα ασφάλειας με άλλα πρωτόκολλα, αλλά με ταχύτερες ταχύτητες και χαμηλότερο φορτίο συσκευής. Ναι άστο έτσι. Αν θέλεις να έχεις ανοιχτό πάντα το VPN, επειδή κάποια sites δεν δουλεύουν με VPN, μπορείς με το split tunneling να ορίσεις ποιες εφαρμογές θες να δουλεύουν με VPN και ποιες όχι. Εδώ https://youtu.be/h_7u_JsTScs?t=1892 ο TechGuru έχει ένα πολύ ωραίο βίντεο που εξηγεί σχεδόν τα πάντα (και για το split tunneling), ναι μεν το κάνει στο NordVPN αλλά λίγο πολύ οι ρυθμίσεις σε όλα τα VPN είναι παρόμοιες. Το link το έχω βάλει στο λεπτό που εξηγεί τις ρυθμίσεις για το VPN, αλλά πραγματικά αν έχεις χρόνο αξίζει να δεις όλο το βίντεο. Κατ αρχάς σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Είναι κάπως σπαστικό να σου πω την αλήθεια να εχω βοηθήσει τόσο και τόσο κόσμο εδω μέσα σε πολλά θέματα και όταν σπανίως ρωτήσω κι εγω κάτι, να με γράφουν στα π@π@ράκια τους!🤣 Τυχαίνει εννοείται δεν το συζητάμε αλλά τι να κάνουμε! Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με VPN και τώρα ψάχνομαι αναγκαστικά για αν κάτι χρειαστεί να κατεβάσω... Στο θέμα μας, αφήνω λοιπόν το wireguard ως εχει.. Δεν θέλω να το εχω ανοιχτό συνέχεια το VPN παρα μόνο οταν είναι να κατεβάσω καμια παλιά ταινία που δεν υπάρχει πουθενά... Αρα αφού εχω βάλει στο split tunneling φυλλομετρητές και qbit , το αφήνω όπως είναι! Α!!! Εβαλα και τον bsplayer για όταν μπαίνω στην ταινία και μου βρίσκει υπότιτλους ώστε να πιάνει και το κατέβασμα αυτό το VPN... Σωστό αυτό ή μου διαφεύγει κάτι?🙂 Επεξ/σία Σάββατο στις 06:57 μμ από ZELOMOTH 1
Apaleytos80 Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 μμ https://ipleak.net/ και https://browserleaks.com/dns Δεν πιστεύω να φαίνεται η πραγματική σου IP με VPN ανοιχτό, κανε ενα τσεκ. Απο ταχύτητες πως παει?. Μην ξεχάσεις να το κάνεις bind στο qbittorent 1
sakisgri Δημοσ. Σάββατο στις 08:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:06 μμ 57 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Κατ αρχάς σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Είναι κάπως σπαστικό να σου πω την αλήθεια να εχω βοηθήσει τόσο και τόσο κόσμο εδω μέσα σε πολλά θέματα και όταν σπανίως ρωτήσω κι εγω κάτι, να με γράφουν στα π@π@ράκια τους!🤣 Τυχαίνει εννοείται δεν το συζητάμε αλλά τι να κάνουμε! Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με VPN και τώρα ψάχνομαι αναγκαστικά για αν κάτι χρειαστεί να κατεβάσω... Στο θέμα μας, αφήνω λοιπόν το wireguard ως εχει.. Δεν θέλω να το εχω ανοιχτό συνέχεια το VPN παρα μόνο οταν είναι να κατεβάσω καμια παλιά ταινία που δεν υπάρχει πουθενά... Αρα αφού εχω βάλει στο split tunneling φυλλομετρητές και qbit , το αφήνω όπως είναι! Α!!! Εβαλα και τον bsplayer για όταν μπαίνω στην ταινία και μου βρίσκει υπότιτλους ώστε να πιάνει και το κατέβασμα αυτό το VPN... Σωστό αυτό ή μου διαφεύγει κάτι?🙂 Τπτ να σαι καλά! Κοίτα επειδή βλέπω στο συγκεκριμένο θέμα μόνο 2 άτομα το ακολουθούν, ίσως γιαυτό να μη πήρες απάντηση πιο γρήγορα. Και εγώ τυχαία πάτησα και το είδα, και αφού ήξερα σε απάντησα. Ναι σωστά. Και κάτι ακόμα, έχεις κάνει bind το qbittorent με το fastestvpn ? Αν δεν ξέρεις τι είναι και πως γίνεται, το δείχνει και ο TechGuru, αλλά είχα φτιάξει και έναν οδηγό με εικόνες εδώ για το NordVPN https://www.insomnia.gr/forums/topic/842320-τα-πάντα-για-το-nordvpn/#findComment-60718813 Το ίδιο κάνεις όποιο VPN και να έχεις, απλώς εσύ δεν θα δεις NordLynx αλλά κάτι που να έχει σχέση με το δικό σου VPN π.χ. "fastestvpn" Τι κάνει το binding? Κάνω copy-paste από τον οδηγό εδώ κάτω: Τα VPN killswitches δεν είναι αξιόπιστα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την έκθεση της διεύθυνσης IP σας είναι να συνδέσετε τη διεπαφή δικτύου VPN με το πρόγραμμα-πελάτη torrent (NordLynx). Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε λήψη/ανεβάσετε μόνο όσο το VPN είναι ενεργό, μειώνοντας την πιθανότητα διαρροής σχεδόν στο μηδέν. Επίσης στον οδηγό θα δεις και πως το δοκιμάζουμε.
ZELOMOTH Δημοσ. Σάββατο στις 08:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:15 μμ (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε https://ipleak.net/ και https://browserleaks.com/dns Δεν πιστεύω να φαίνεται η πραγματική σου IP με VPN ανοιχτό, κανε ενα τσεκ. Απο ταχύτητες πως παει?. Μην ξεχάσεις να το κάνεις bind στο qbittorent Ευχαριστώ, την ip την βλέπω οτι είναι όπως πρέπει.. Κοπεγχάγη κτλ. Απο ταχύτητες, μόνο μια ταινία κατέβασα παλιά που μου ήρθε και νομίζω οτι είναι σχεδόν στα ίδια με το ξεβράκωτο downloading στα 1.1-1.2 mb μιας και είμαι επαρχία κι εχω κλασσική μισή 24αρα κτλ κτλ κτλ... 26 λεπτά πριν, sakisgri είπε Τπτ να σαι καλά! Κοίτα επειδή βλέπω στο συγκεκριμένο θέμα μόνο 2 άτομα το ακολουθούν, ίσως γιαυτό να μη πήρες απάντηση πιο γρήγορα. Και εγώ τυχαία πάτησα και το είδα, και αφού ήξερα σε απάντησα. Ναι σωστά. Και κάτι ακόμα, έχεις κάνει bind το qbittorent με το fastestvpn ? Αν δεν ξέρεις τι είναι και πως γίνεται, το δείχνει και ο TechGuru, αλλά είχα φτιάξει και έναν οδηγό με εικόνες εδώ για το NordVPN https://www.insomnia.gr/forums/topic/842320-τα-πάντα-για-το-nordvpn/#findComment-60718813 Το ίδιο κάνεις όποιο VPN και να έχεις, απλώς εσύ δεν θα δεις NordLynx αλλά κάτι που να έχει σχέση με το δικό σου VPN π.χ. "fastestvpn" Τι κάνει το binding? Κάνω copy-paste από τον οδηγό εδώ κάτω: Τα VPN killswitches δεν είναι αξιόπιστα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την έκθεση της διεύθυνσης IP σας είναι να συνδέσετε τη διεπαφή δικτύου VPN με το πρόγραμμα-πελάτη torrent (NordLynx). Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε λήψη/ανεβάσετε μόνο όσο το VPN είναι ενεργό, μειώνοντας την πιθανότητα διαρροής σχεδόν στο μηδέν. Επίσης στον οδηγό θα δεις και πως το δοκιμάζουμε. Δεν εχω ιδεα τι είναι το binding🤣 Επεξ/σία Σάββατο στις 08:32 μμ από ZELOMOTH 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα