LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ άραζα στον υπολογιστή ξαφνικά σβήνει η οθόνη και δεν είχε σήμα. Κάνω επανεκκίνηση πάλι τα ίδια. Βάζω το hdmi από την κάρτα γραφικών και συνδέω την οθόνη στην έξοδο της μητρικής πάλι τίποτα. Βγάζω την κάρτα γραφικών από την μητρική και συνδέω την οθόνη στην μητρική δείχνει μια χαρά. Όταν ξανά συνδέω την κάρτα πάλι off η οθόνη. Εσείς τι πιστεύετε φταίει γιατί αλήθεια δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Λογικο ειναι οταν βαζεις καρτα πανω σε μητρικη να απενεργοποιει την onboard Μονο οι σχετικα καινουριες μητρικες εχουν την δυνατοτητα να δουλευουν και οι δυο. Γραψε καλυτερα τι συνθεση εχεις λογικα χαλασε η καρτα γραφικων σου. Ακυρο λογικα ειναι της υπογραφης σου σωστα;
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Ναι φίλε μου η σύνθεση είναι αυτή ακριβώς της υπογραφής μου. Το θέμα είναι ότι παλιότερα αν καμιά φορά κολλούσε και δεν άνοιγε η οθόνη ενώ είχα κουμπωμένη την κάρτα μου πάνω στην μητρική αν σύνδεα την οθόνη στην έξοδο της μητρικής δούλευε μια χαρά με τα γραφικά της μητρικής όμως. Τώρα δεν δουλεύει ούτε αυτό. Σκέψου έχω μία χαλασμένη παλιότερη κάρτα γραφικών και την έβαλα στην μητρική και η οθόνη άνοιξε κανονικά από την έξοδο της μητρικής. Μόνο με αυτή που έχω στην υπογραφή μου το κάνει αυτό. Τώρα για να λειτουργήσει ο υπολογιστής την έχω βγάλει τελείως την κάρτα .
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Ναι φίλε μου η σύνθεση είναι αυτή ακριβώς της υπογραφής μου. Το θέμα είναι ότι παλιότερα αν καμιά φορά κολλούσε και δεν άνοιγε η οθόνη ενώ είχα κουμπωμένη την κάρτα μου πάνω στην μητρική αν σύνδεα την οθόνη στην έξοδο της μητρικής δούλευε μια χαρά με τα γραφικά της μητρικής όμως. Τώρα δεν δουλεύει ούτε αυτό. Σκέψου έχω μία χαλασμένη παλιότερη κάρτα γραφικών και την έβαλα στην μητρική και η οθόνη άνοιξε κανονικά από την έξοδο της μητρικής. Μόνο με αυτή που έχω στην υπογραφή μου το κάνει αυτό. Τώρα για να λειτουργήσει ο υπολογιστής την έχω βγάλει τελείως την κάρτα . Κανε κατι δεν χανεις τιποτα αν εχεις μια γομα απο αυτες τις μπλε κοκκινες απο την μερια την μπλε τριψε λιγο τις επαφες της καρτας και απο τις δυο μεριες μπας και απο τον καιρο εχει πιασει μακα και δεν κανει επαφη.
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Πριν κάτι βδομάδες είχα καθαρίσει τον υπολογιστή και τις είχα περάσει με ένα χαρτί και τις ραμ.
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, LOVExVOTKA είπε ξαφνικά σβήνει η οθόνη και δεν είχε σήμα. Το LPG9-43 550W τι ρεύματα δίνει; Κατεβάστε το HWinfo, επιλέγξτε το ''Sensors-only'' και ανεβάστε το screenshot με τα ρεύματα της μητρικής σας.
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το LPG9-43 550W τι ρεύματα δίνει; Κατεβάστε το HWinfo, επιλέγξτε το ''Sensors-only'' και ανεβάστε το screenshot με τα ρεύματα της μητρικής σας. Για αυτό φίλε μου πρέπει να είναι κουμπωμένη η κάρτα γραφικών πάνω ;
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Για αυτό φίλε μου πρέπει να είναι κουμπωμένη η κάρτα γραφικών πάνω ; 🥶 Κάτι δεν πάει καθόλου καλά! Τα 5 και τα 3,3v εμφανίζονται σχεδόν μηδενικά, όχι ότι κάνουν και κάποια σοβαρή δουλειά σήμερα. Αν μπορείτε να δανιστείτε κάποιο τροφοδοτικό από φίλο σας θα ήταν το καλύτερο.
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε 🥶 Κάτι δεν πάει καθόλου καλά! Τα 5 και τα 3,3v εμφανίζονται σχεδόν μηδενικά, όχι ότι κάνουν και κάποια σοβαρή δουλειά σήμερα. Αν μπορείτε να δανιστείτε κάποιο τροφοδοτικό από φίλο σας θα ήταν το καλύτερο. Άρα πιστεύετε να φταίει το τροφοδοτικό ε;
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, LOVExVOTKA είπε παλιότερα αν καμιά φορά κολλούσε και δεν άνοιγε η οθόνη ενώ είχα κουμπωμένη την κάρτα μου πάνω στην μητρική αν σύνδεα την οθόνη στην έξοδο της μητρικής δούλευε μια χαρά με τα γραφικά της μητρικής όμως. Αν δεν είχε θέμα θα δούλευαν και τώρα τα γραφικά της μητρικής. Τώρα όμως που δεν επαρκεί το ρεύμα δεν ξεκινά καν το σύστημα, απλά γυρίζουν τα φανάκια.
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν δεν είχε θέμα θα δούλευαν και τώρα τα γραφικά της μητρικής. Τώρα όμως που δεν επαρκεί το ρεύμα δεν ξεκινά καν το σύστημα, απλά γυρίζουν τα φανάκια. Ναι όμως είχα βάλει και μια άλλη παλιότερη κάρτα γραφικών που έχω χαλασμένη μεν αλλά την έβαλα πάνω και δούλευαν τα γραφικά της μητρικής με την παλιά την χαλασμένη κουμπωμένη. Τα φανάκια της δούλευαν και σε αυτήν κανονικά.
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποιο μοντέλο ήταν; Radeon Sapphire HD 6790 η παλιά η χαλασμένη.. Επίσης και ένα άλλο περίεργο είναι το εξής. Έχω έναν αντάπτορα από dvi σε hdmi. Όταν συνδέω την οθόνη στην μητρική με αυτό δεν ανοίγει και πάλι. Είτε με την κάρτα κουμπωμένη είτε χωρίς. Τώρα ουσιαστικά ο υπολογιστής δουλεύει μόνο με VGA βύσμα στην μητρική χωρίς την κάρτα κουμπωμένη Τώρα δηλαδή δεν χρησιμοποιώ την οθόνη που έχω στην περιγραφή γιατί αυτή έχει μόνο hdmi είσοδο και όπως είπα δεν δουλεύει με καμία περίπτωση. Τώρα χρησιμοποιώ μια παλιά μόνο με vga μικρή (Samsung - SyncMaster 743N) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από LOVExVOTKA
BeatriceSmith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι η κάρτα γραφικών σας είναι κατεστραμμένη. Omegle Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από BeatriceSmith
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα