vounisios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. εδω & λιγες μερες ο υπολογιστης μου καθυστερει αρκετα να μπει οταν τον ανοιγω αρχικα. Επισης το ιδιο μου κανει & οταν ειμαι μεσα σε καποιο site & του κανω Restart. Ο χρονος καθυστερησης ειναι γυρω στα 2 λεπτα & 15 δευτερα, τοσο το εχω μετρησει. Επισης, εχω παρατηρησει & το εξης: Ενω εχω τεσσερες δισκους(4) κοιταζοντας στο my computer, βλεπω μονο τους τρεις...δεν ξερω αν αυτο λεει κατι(καποιο προβλημα σε δισκο ?)...Θα ηθελα την βοηθεια σας για τα δυο αυτα προβληματα. σας ευχαριστω πολυ. Υ.Γ Πριν απο αυτο ο H/Y μου ανοιγε σε ενα λεπτο & κατι. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από vounisios
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, vounisios είπε Ενω εχω τεσσερες δισκους(4) κοιταζοντας στο my computer, βλεπω μονο τους τρεις...δεν ξερω αν αυτο λεει κατι(καποιο προβλημα σε δισκο ?) Όχι λέει κάτι. Αυτό είναι το πρόβλημα! Κάποιος δίσκος πέθανε. Βρείτε ποιος λείπει και αποσυνδέστε τον από το ρεύμα. Μετά θα ανοίγει κανονικά το σύστημα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
vounisios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όχι λέει κάτι. Αυτό είναι το πρόβλημα! Κάποιος δίσκος πέθανε. Βρείτε ποιος λείπει και αποσυνδέστε τον από το ρεύμα. Μετά θα ανοίγει κανονικά το σύστημα. Ααααααααα, σε ευχαριστω πολυ φιλε μου....με βοηθησες πολυ. θα το κοιταξω τωρα.καλο βραδυ!
Crybal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Θα διαφωνησω εν μερη με τον Τερη.Μπορει να ειναι κάποιος σκληρος που ή το καλώδιο ή η επαφή του δεν κουμπώνει σωστά.Οποτε θα ελεγα πρωτα βγαλε και ξαναβαλε το καλώδιο απο αυτον τον σκληρο ή αλλαξέ το.Αν δεν γινει τίποτα τοτε ο δικος πέθανε.
vounisios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 9:25 ΠΜ, Crybal είπε Θα διαφωνησω εν μερη με τον Τερη.Μπορει να ειναι κάποιος σκληρος που ή το καλώδιο ή η επαφή του δεν κουμπώνει σωστά.Οποτε θα ελεγα πρωτα βγαλε και ξαναβαλε το καλώδιο απο αυτον τον σκληρο ή αλλαξέ το.Αν δεν γινει τίποτα τοτε ο δικος πέθανε. Ευχαριστω πολυ!
vounisios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Τελικα τα αλλαξαμε ολα....μητρικη, επεξεργαστη κλπ....τωρα μπαινει σφαιρα...τον ειχα μια 10ετια & μαλλον χρειαζοταν σοβαρες επεμβασεις.αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα