Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τον μετρητή (που μετράει το νερό για τα καλοριφέρ-κεντρικη θέρμανση φυσικό αεριο) KUNDO G01 3015

Τελείωσε λοιπόν η μπαταρία και πρέπει να το αλλάξω. Μου ζήτησαν 50 ευρώ που δεν θέλω να δώσω.

Θέλω κάποιος να μου πει τι μπαταρία παίρνει και αν είναι εύκολη η αλλαγή από έναν ηλεκτρολόγο.

20201125-174617.jpg

Επεξ/σία από DimosthenisG
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε

Θέλω κάποιος να μου πει τι μπαταρία παίρνει και αν είναι εύκολη η αλλαγή από έναν ηλεκτρολόγο.

Αυτά παίρνουν μπαταρίες λιθίου, μή επαναφοτιζόμενες, ειδικής χημείας για να κρατάνε χρόνια

Κατα 99% είναι custom κατασκευή και δέν υπάρχει στο εμπόριο. Και αν κάνεις πατέντα και ταιριάξεις κάποια άλλη μπαταρία, το πιό πιθανό είναι οτι θα βγεί off σε ελάχιστο χρόνο.

Φοβάμαι οτι το 50αρι δέν το γλιτώνεις

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν βλέπω αρκετές αναφορές στο google για το συγκεκριμένο. Μόνο μια στα γερμανικά.

Μπορεί κάποιος να που ξέρει γερμανικά να μου πει κάτι παραπάνω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Δυστυχώς δεν βλέπω αρκετές αναφορές στο google για το συγκεκριμένο. Μόνο μια στα γερμανικά.

Μπορεί κάποιος να που ξέρει γερμανικά να μου πει κάτι παραπάνω?

The battery replacement on a heat meter. The lithium battery on most devices is only designed for a service life of 5 years. After this time the "batt" message appears automatically.

The manufacturer does not provide for a simple battery change

Nevertheless, further operation is possible by simply changing the battery. See the pictures of the battery replacement here.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

The biggest hurdle is that the voltage must not drop during the change process. Otherwise the heat meter loses its "operating system" and can no longer be used.

A very annoying construction. A new purchase is deliberately forced, although the device can technically function longer.

https://www.solaranlagen-online.de/batterietausch_waermemengenzaehler.html κάνε το μεταφραση στα αγγλικα όπως εγώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

The battery replacement on a heat meter. The lithium battery on most devices is only designed for a service life of 5 years. After this time the "batt" message appears automatically.

The manufacturer does not provide for a simple battery change

Nevertheless, further operation is possible by simply changing the battery. See the pictures of the battery replacement here.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

The biggest hurdle is that the voltage must not drop during the change process. Otherwise the heat meter loses its "operating system" and can no longer be used.

A very annoying construction. A new purchase is deliberately forced, although the device can technically function longer.

https://www.solaranlagen-online.de/batterietausch_waermemengenzaehler.html κάνε το μεταφραση στα αγγλικα όπως εγώ.

Δεν σου κάνει εντύπωση που μόνο αυτό το σαιτ γράφει για αυτό το μοντέλο? Δε βρίσκω η αναφορά στο google

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε

Δεν σου κάνει εντύπωση που μόνο αυτό το σαιτ γράφει για αυτό το μοντέλο? Δε βρίσκω η αναφορά στο google

Δεν εντυπωσιάζομαι τόσο ευκολα.Κάνε ότι καταλαβαίνεις,εγω να βοηθήσω ήθελα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Τι ακριβώς μετράει αυτό; 

Το νερό που πάει στα καλοριφέρ νομίζω 

Άρα υπολογίζει τι θα πληρώσετε στο φυσικό αέριο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε

Το νερό που πάει στα καλοριφέρ νομίζω 

Άρα υπολογίζει τι θα πληρώσετε στο φυσικό αέριο

Δηλαδη έχεις τόσους μετρητές όσα και τα διαμερίσματα; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Δηλαδη έχεις τόσους μετρητές όσα και τα διαμερίσματα; 

Ναι κάθε διαμέρισμα έχει άλλο

Και έρχεται κάθε μήνα υπάλληλος να του πούμε την μέτρηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...