Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να πουμε! η κατασταση ειναι μπαχαλο! παντως για να ειναι εγκυρη η κληση πρεπει να ισχυουν τρια πραγματα. αρ κυκλοφοριας, μαρκα οχηματος, χρωμα οχηματος. αν κατι απο αυτα ειναι λαθος τοτε η κληση ειναι ακυρη!

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε ένα χαρτί από το Δήμο Αθηναίων να πληρώσω μια παράβαση από το 2016 !  

Από ότι θυμάμαι όταν ήμουν στο σημείο είχα δει την δημοτική να γράφει αλλά εμένα δεν πρόλαβε να μου αφήσει κάποιο χαρτί.

Το αυτοκίνητο έχει πουληθεί σε άλλον άνθρωπο από το 2018.

Καμιά ιδέα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα είπαμε;

Ε τι να την κάνω...

Μου ήρθαν 2 κλήσεις (στο ίδιο ειδοποιητήριο πληρωμής)

Η μία είναι από ένα ιδιωτικό πάρκινγκ όπου άφηνε τα αυτοκίνητα στο δρόμο και έτρωγαν κλήσεις και έκρυβαν τα χαρτάκια. Όταν το έμαθα δεν ξαναπήγα.

Η άλλη κλήση δεν λέει καν οδό. Λέει ανώνυμη οδό έναντι μιας άλλης που υπάρχει σε 15 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Υπάρχει τρόπος αμφισβήτηση κτλ;

Δεν γουστάρω να πληρώνω κλήσεις τους 2016. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση. Χαρτάκι δεν είχε! Τι έγινε; Το πήρε ο αέρας; Το έκλεψε κάποιο παιδάκι;

Αλλά προβλήματα και έξοδα δεν είχαμε να πληρώνουμε κλήσεις του 2016.  Το αμάξι εν τω μεταξύ έχει πουληθεί. Πέρυσι.

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος
Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Χαρτάκι δεν είχε! Τι έγινε; Το πήρε ο αέρας; Το έκλεψε κάποιο παιδάκι;

Κι' όμως, υπάρχουν κακόβουλοι που το κάνουν ώστε να σου έρθει μετά από χρόνια χωρίς να μπορείς να το αποφύγεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Κι' όμως, υπάρχουν κακόβουλοι που το κάνουν ώστε να σου έρθει μετά από χρόνια χωρίς να μπορείς να το αποφύγεις.

Γιατί;

Για πλάκα; Χαχα γελάσαμε πάλι στην Ελλάδα. Γιατί δε μπορεί να έρχεται ηλεκτρονικά μαζί με φωτό του σημείου... Πολύ δύσκολο.

Δεν κερδίζουν κάτι. Συνήθως κάποιος κάνει κάτι κακό στον άλλον, για να δει και το αποτέλεσμα. 

Αν σου ρίξω τρικλοποδιά και κλείσω τα μάτια μέχρι να σηκωθείς, είναι σαν να μη το έκανα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κληση απο το 2016, απο τον Δημο Αθηναιων. Μου ηρθε ειδοποιητηριο πληρωμης, γραφει το χρωμα του οχηματος μου σωστα.

κληση δεν ειδα ποτε. Ειτε με φωτοφραφισαν ειτε την πηρε ο αερας.

αν δεν την πληρωσω τι θα γινει;

Επεξ/σία από pascalia2
Δημοσ.

Γ@μω το ελληνικο δημοσιο.

Και εμενα μου ηρθε καποτε τετοια  κληση για παρανομο παρκαρισμα.

Εγινε αιτια να σκοτωθω με εναν καλο φιλο, ο οποιος ηταν ο μονος που επαιρνε το αμαξι ( και εγω κυριολεκτικα δεν παρκαρω ποτε παρανομα ) ,ο οποιος ειχε υπηρεσια σε αλλη πολη εκεινη την ημερα,οποτε και ηταν αδυνατον να εχει μπει στο κεντρο εκεινη την ημερα.

Ποτε δε βγηκε ακρη,εχουν περασει 6-7 χρονια απο τοτε,ουτε ηρθε ποτε καποια αλλη ειδοποιηση γραπτως,η στο taxis.

Την καταρα μου,και να τα φατε σε φαρμακα.

Στις 1/12/2020 στις 12:37 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

Για πλάκα; Χαχα γελάσαμε πάλι στην Ελλάδα. Γιατί δε μπορεί να έρχεται ηλεκτρονικά μαζί με φωτό του σημείου... Πολύ δύσκολο.

Μπορει να παρκαρες καπου που οχι απλα ησουν παρανομος,αλλα πραγματικα  ενοχλουσες,οποτε καποιος σε εκδικηθηκε.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μπορει να παρκαρες καπου που οχι απλα ησουν παρανομος,αλλα πραγματικα  ενοχλουσες,οποτε καποιος σε εκδικηθηκε.

Δεν παίζει να ενοχλούσε. Ξέρω πολύ καλά που είχα παρκάρει. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε λιγες μερες ληγει η κληση απο το 2016 απο τον Δημο Αθηναιων. Και θα παει μεσω εφοριας, και καλα. Πρεπει να αποφασισω τι θα κανω. 20€ ζητανε

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pascalia2 είπε

Σε λιγες μερες ληγει η κληση απο το 2016 απο τον Δημο Αθηναιων. Και θα παει μεσω εφοριας, και καλα. Πρεπει να αποφασισω τι θα κανω. 20€ ζητανε

Θέλει σκέψη ......

Δημοσ.

Πώς γίνεται να είναι τόσος πολύς κόσμος που δεν τις βρήκε στο όχημά του; Ακόμα και οι μισές να είναι τέτοιες περιπτώσεις. Εν τω μεταξύ, έτσι χάνεις το δικαίωμα της έκπτωσης του 50% της εμπρόθεσμης πληρωμής, εφόσον είσαι νομοταγής και σκόπευες να το πληρώσεις άμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...