XxNefelixX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω ένα gaming pc και βρίσκω κάτι που μου ταιριάζει στο κατάστημα EuStore. Εχει αγοράσει κάποιος κάτι? Το γνωρίζετε είναι αξιόπιστο?
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Ίσως προτίμησε κάποιο άλλο μαγαζί. Από τιμές βλέπω ότι είναι πιο ακριβό από άλλα μαγαζιά που παίζουν στο skroutz. (Για μένα είναι άγνωστο μαγαζί, δεν το έχω δει πουθενά)
leros2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, XxNefelixX είπε Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω ένα gaming pc και βρίσκω κάτι που μου ταιριάζει στο κατάστημα EuStore. Εχει αγοράσει κάποιος κάτι? Το γνωρίζετε είναι αξιόπιστο? 700 μαγαζία στην Ελλάδα και εσυ θες να ψωνίσεις απο τη Βουλγαρία ? ΟΚ θα έχεις τους λόγους σου 1
LaMereda Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 "Hedy Computers" LTD, Bulgaria, Haskovo, bul. Saedinenie 14, VAT BG126689895 Mon-Fri 9 am-6 pm tel.: +359 38 580 534 Από Βουλγαρικό μαγαζί θα χτίσεις ολόκληρο pc; Που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα μαγαζιά ρε παιδιά έλεος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα