Boubis1411 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, niato είπε Πάντως με το aliexpress όσες φορές άργησε το δέμα, πήρα τα λεφτά πίσω, γρήγορα κιόλας! Και μετά μπορεί και να σου έρθει και το δέμα! Μια φορά μου έτυχε (αν και ήρθε θήκη για άλλο κινητό τελικά!!!) Αν αργήσει και μια ώρα (από τις 90 μέρες), ανοίγω dispute. Αυτά τα κόλπα δεν τα ξέρω ακόμα....θα μάθω σιγά σιγά.
niato Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μην αγχώνεσαι που δεν έχει paypal, εγώ παράτησα το ebay όταν ανακάλυψα το aliexpress! Με λίγες αγορές θα το μάθεις! 1
Boubis1411 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, niato είπε Μην αγχώνεσαι που δεν έχει paypal, εγώ παράτησα το ebay όταν ανακάλυψα το aliexpress! Με λίγες αγορές θα το μάθεις! Δεν αγχώθηκα είμαι οκ... Ρώτησα εδώ τα παλληκάρια που τα ξέρουν όλα τα κόλπα. Απλώς η κάρτα ειναι μισθοδοσίας γιαυτό ρώτησα, πάνω από 200 δεν αφήνω φυσικά μέσα ποτέ. Μου άρεσε και το geekbuying όμως, στέλνει πολύ γρήγορα και καλές τιμές. Λοιπόν οκ θα κάνω την αγορά, να βάλω ασφάλεια;
Boubis1411 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, The_Judas είπε Δες τότε το A95X F3, ειδικά αν έχεις 5G wifi θα είναι ακόμη καλύτερα. https://el.geekbuying.com/search?keyword=A95X F3 Air Amlogic S905x3 https://androidtvbox.eu/a95x-f3-review-android-tv-box-with-s905x3-soc/ Καλημέρα, το βρήκα στο banggood σε καλύτερη τιμή, μπορώ να το πάρω από εκεί η πάλι υπάρχει το όριο των 22 ευρώ; Μήπως γνωρίζεις;
Boubis1411 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Λοιπόν έκανα παραγγελία από το geekbuying.... Τα χρήματα έφυγαν και είναι στο Pending. Μέσω Τσεχίας θα έρθει σε 2-7 ημέρες. Χρειάζεται να κάνω κατι;
plakalis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Έχει βελτιωθεί καθόλου ο χρόνος παράδοσης;; Πέρσι κάποιες φορές μου έκανε 3 μήνες να έρθουν τα δέματα και το παράτησα.
Stam53 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, plakalis είπε Έχει βελτιωθεί καθόλου ο χρόνος παράδοσης;; Πέρσι κάποιες φορές μου έκανε 3 μήνες να έρθουν τα δέματα και το παράτησα. Είχα κάνα χρόνο να παραγγείλω κάτι, αλλά μέσα στο 2ο 15ημερο του Οκτωβρίου αποφάσισα να κάνω 3 παραγγελίες. Η μία ήρθε κανονικά σε 30 ημέρες. Η δεύτερη ήρθε χθες στο αεροδρόμιο εδώ σε 50 μέρες, θα το παραλάβω υποθέτω στις 60 μέρες. Η τρίτη που έγινε 29/10 αγνοείται από τις 5/11. Όπως τύχει δηλαδή. Για να ΄μαι δίκαιος πάντως, η αλήθεια είναι ότι αργά ή γρήγορα ΟΛΑ έρχονται κάποια στιγμή. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Stam53 1
Boubis1411 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, Stam53 είπε Είχα κάνα χρόνο να παραγγείλω κάτι, αλλά μέσα στο 2ο 15ημερο του Οκτωβρίου αποφάσισα να κάνω 3 παραγγελίες. Η μία ήρθε κανονικά στις 30 ημέρες. Η δεύτερη ήρθε χθες στο αεροδρόμιο εδώ στις 50 μέρες, θα το παραλάβω υποθέτω στις 60 μέρες. Η τρίτη αγνοείται από τις 5/11 Για να ΄μαι δίκαιος πάντως, η αλήθεια είναι ότι αργά ή γρήγορα ΟΛΑ έρχονται κάποια στιγμή. Να σε ρωτήσω.... Wish, gearbest, banggood, geekbuying, έχουν όριο όπως το aliexpress Η αγοράζεις κανονικά χωρίς πρόβλημα;
Stam53 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Να σε ρωτήσω.... Wish, gearbest, banggood, geekbuying, έχουν όριο όπως το aliexpress Η αγοράζεις κανονικά χωρίς πρόβλημα; Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου πω, δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι απ΄αυτά. Πριν 4-5 χρόνια είχα πάρει μόνο 1 κινητό - όταν με EMS-ΕΛΤΑ περνούσαν χωρίς πολλα-πολλα - απο κάποιο Vickmall, αλλά αυτό έχει κλείσει νομίζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα