glib Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τάμπλετ για διάβασμα ebooks, παρακολούθηση νετφλιξ και κατέβασμα σειρών και παρακολούθηση τους. Δε θέλω να είναι κάτω από 9.5-10 ιντσες και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση. Δε θέλω να βλέπω πίξελ, και θέλω τις σειρές που παρακολουθώ να τις βλέπω ευχαριστα. Δε με ενδιαφέρει τίποτα από κάμερες, 4g κλπ. Ιδανικά θα ήθελα να είναι μέχρι 200€ αλλά μπορώ να διαθεσω και κάτι παραπάνω αν μιλάμε για κάτι αξιόλογο. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: max 230 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ebooks, Netflix, browsing 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 10' με όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Καθόλου 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Καθόλου 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Οχι 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Οχι 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει μια δυο μέρες με χρηση 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αδιάφορο 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Αδιάφορο
tilaverboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Κανένα ipad και να το συνδέσεις με builds io να βλέπεις ταινίες;
tilaverboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, glib είπε iPad με 200€? Μεταχειρισμένο ίσως από το φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα