Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να κάνω μια κίνηση η οποία δεν είναι και πολύ έξυπνη. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω ένα καλοκαιρινό (δεν είχα ποτέ) μπουφαν μηχανής άμεσα λόγω των προσφορών που τρέχουν

Δε θέλω κάτι ιδιαίτερο, κάτι φθηνό. Από το τίποτα που έχω τώρα σίγουρα θα είναι καλύτερο.

Ξέρω είναι βλακεία να το πάρω χωρίς να το δοκιμάσω αλλά επιστροφές δέχονται όλοι οπότε πιστεύω θα βγάλω άκρη.

Έχω σταμπάρει 2 φθηνά αλλά έχω απορίες:

1ο αυτό

2ο αυτό

1. όταν λέμε καλοκαιρινό μέχρι πότε μπορεί να φορεθεί; πχ τέτοια περίοδο (γύρω στους 12 -15 βαθμούς) με μια νορμαλ μπλούζα είσαι άνετα ή παγώνεις;
  2. βλέπω για το 2ο αναφέρουν ότι παίρνει προαιρετική χειμερινή επένδυση (την έχω βρει ~40€), για το 1ο δεν αναφέρεται πουθενά. Αλλά η συγκεκριμένη επενδυση γράφουν ότι ταιριάζει με όλα της συγκεκριμένης μάρκας. Τι ισχύει; Επίσης αν εμένα το νούμερο μου είναι πχ medium και πάρω επένδυση πάλι medium θα είμαι οκ ή δε θα μου χωράει πλεον; αφού με την επένδυση λογικά το medium θα γίνει small. Ενημερωτικά μιας και δε σκοπεύω να το κάνω, απλά να ξέρω.
  3. φαντάζομαι δε θα αντέχουν σε βροχή παρα σε ψιλόβροχο
  4. στα χρήματα που τα βρήκα τα θεωρείτε καλή επιλογή; ποιο είναι καλύτερο;
  5. άλλης μάρκας (δε θυμάμαι ποια) που δοκίμασα μου έκανε το medium, λέω να δοκιμάσω medium κι εδώ

αν έχει κάποιος ένα από τα 2 θα βοηθούσε πολύ να γράψει την άποψη του

Δημοσ.

Το μέχρι πότε μπορείς να τα φοράς είναι σχετικό για τον καθένα. 

Παίζει ρόλο πόσο κρύο αντέχεις και πόση διαδρομή θα κάνεις. 

Το δικό μου το φορούσα άνετα μέχρι προχθές για κοντινές διαδρομές και με κοντομάνικο από μέσα. Όμως εγώ είμαι περίεργος και με ρωτάνε άγνωστοι στο δρόμο αν κρυώνω. 

Σε Rev'it που έχω με έξτρα επένδυση κάνει αρκετή διαφορά. Αν όχι ένα νούμερο σίγουρα μισό. 

Αν εννοείς να αντέχουν σε βροχή το να μείνεις στεγνός προφανώς όχι. Αν εννοείς αν θα χαλάσουν δεν έχουν κανένα θέμα. :P

Από Nordcap έχω πάρει το Citizen II. Για αυτό που είναι και τα λεφτά του μια χαρά μου φάνηκε οπότε θεωρώ αντίστοιχα θα είναι και αυτά που κοιτάς. 

Δες επίσης στη σελίδα τους αν έχουν οδηγό μεγεθών. 

Δημοσ.

τελικά άκυρη η αγορά διότι τα 2 καταστήματα που είχα σταμπάρει χθες το βράδυ με προσφορά, ανεβάσανε το πρωί την τιμή (και τα 2). και είχα σκοπό να κάνω την παραγγελία.

Οπότε αφού έχασα την προσφορά θα περιμένω να ανοίξουν κανονικά τα καταστήματα και θα πάω να τα δοκιμάσω για να μην έχω ιστορίες με νούμερα και αλλαγές.

αυτά τα 2 που έδειξα πάντως τα έχω βάλει στο μάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...