Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτη την οθονη και την συνδεω στο MacBook early 2015 με mini Display port για να ανεβασει την 1440 αναλυση της. Με HDMI ανεβαζει 1152 μονο.

Στα νεα MacBooks με USB-C πως θα μπορεσω να την συνδεσω? Το εχει κανει κανενας;

Δημοσ.

Και με HDMI παίζει σε 2560x1440 η συγκεκριμένη οθόνη, την έχω κι εγώ. Τσέκαρε τα καλώδιά σου ή το Mac που συνδέεις τι υποστηρίζει. Π.χ. ένα Mini 2014 παίζει σε αυτή την ανάλυση μέσω HDMI, ενώ ένα Mini 2012 όχι (λόγω εξόδου HDMI στο συγκεκριμένο Mac)

Για σύνδεση με νέο MacBook, USB-C to DisplayPort cable ή μετατροπέα σε HDMI. Αν πάρεις καλώδια/adapters που υποστηρίζουν 4Κ θα είσαι οκ. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι καλωδιο εχεις; Η αληθεια ειναι οτι το καλωδιο HDMI το εχω απο το 2012 αλλα δεν το εχω συνδεσει στο Macbook (επηδη το συνδεω με mini Display port).

Kανενα καλο καλωδιο προτεινεις; Στο ιντερνετ ειδα οτι USB-C to DisplayPort cable  δεν θα ανεβασουν το 1440 αλλα το 1152 αλλα ισως να ειναι το καλωδιο. Εχω κοιταξει στην βαση δεδομενων της Apple Support για λυση και λενε αυτο.

Επεξ/σία από wantone
Δημοσ.

¨Έχω MacBook Pro M1 με 4Κ LG Monitor δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά όχι κανένα High end μην φανταστείς..

με type c Adapter σε HDMI παίζει κανονικά σε 4K 60hz , απλά με παλιό καλώδιο HDMI 2.0 είχα θέματα , αναβόσβηνε η οθόνη και ήταν πολύ ασταθής η σύνδεση , δοκίμασε ένα ποιοτικό 2.1 η έστω 2.0 καλώδιο και έναν σοβαρό αντάπτωρα και θα είσαι οκ λογικά

Δημοσ.

To mbp σου βγαζει λογικα 4κ μετην hdmi (αλλα μεχρι 30 hz) εχω το ιδιο, ενω με dp βγαζει 4κ @ 60 hz.

απο την αλλη τα Μ1 βγαζουν απο την usb c μεχρι 6κ (μονο 1 οθονη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...