thanasis00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να πάρω την οθόνη του τίτλου: https://www.skroutz.gr/s/25623990/Gigabyte-M27F-27-Gaming-Monitor.html Αυτό που με ενδιαφέρει γενικά είναι να είναι μια οθόνη IPS, με 144Hz για περιστασιακό gaming, freesync και καλές συνδέσεις για να μπορώ να συνδέω εκτός από το desktop και το macbook μου για δουλειά. Βλέπω ότι η παραπάνω με το ενσωματωμένο KVM φαίνεται αρκετά δελεαστική περίπτωση, μιας και πρακτικά θα μου λύσει τα χέρια με τα μπόλικα καλώδια και τυχόν αγορά έξτρα KVM. Σαν οθόνη γενικά πως σας φαίνεται; Βλέπω ότι ίσως έχει χαμηλή φωτεινότητα, αλλά για την ώρα είναι σε δωμάτιο που μόνο τις πρωινές ώρες έχει αρκετό φως, μετά είναι πιο ήρεμα. Και για λεφτά σίγουρα είμαι εκεί γύρω στα 270ε. Για μέγεθος θα ήθελα να μείνω στις 27". μιας και έχω ήδη μια αντίστοιχη, απλά είναι λίγο πιο ογκώδης πάνω στο γραφείο και θέλω να την αλλάξω (και να κερδίσω και το freesync που υποστηρίζει η παραπάνω). Ξέχασα να σημειώσω ότι στο desktop έχω μια RX580, οπότε 1440p και πάνω ανάλυση δε θα τα πάει καλά η κάρτα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από thanasis00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα