Vortalhe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα εχω εναν υπολογιστη με 4gb ram ddr2 ,inte core 2 quad και θελω να κανω φορματ να βαλω windows 10 64 bit ή 32bit ή windows 7 Και τα αντιστοιχα. Προσπαθω να βαλω windows 7 64bit και μου βγαζει μια ασπρη γραμμη πανω αριστερα που αναβωσβηνει οταν παω να bootarw απο στικακι...το στικακι το δοκιμασω σε αλλον υπολογιστη και δουλευει κανονικα!
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Βάλτε τα Windows 10 εξ' αρχής. Έχετε επιλέξει το στικάκι ως προεπιλεγμένη συσκευή για boot; Πώς γράψατε το ISO στο στικάκι;
Vortalhe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 bit ή 64? και να βαλω τα Home ή τα 64 σε windows 10 bootarei kanonika . windows 7 με rufus . windows 10 με media creation tool Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από Vortalhe
hp8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Vortalhe είπε 32 bit ή 64? και να βαλω τα Home ή τα 64 σε windows 10 bootarei kanonika . windows 7 με rufus . windows 10 με media creation tool κλειδί ενεργοποιησης για ποια έχεις ? Ανάλογα με το κλειδί βάζεις
Vortalhe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) asus p5kpl-cm Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από Vortalhe
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δοκίμασε με άλλο usb και δημιούργησε το με το rufus και το iso των 10. Στο rufus άλλαξε το gpt σε mbr γιατί θα στο κάνει σε gpt για νέες μητρικής. Επίσης, μην βιάζεσαι. Όταν έφτασε στην παύλα το άφησες καθόλου ή το σταμάτησες γρήγορα; Μου έχει τύχει να περιμένω και παραπάνω από 3 λεπτά αλλά μετά να προχωράει κανονικά.
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2020 στις 2:54 ΜΜ, Vortalhe είπε asus p5kpl-cm Παρόμοια με τη δικιά μου είναι (P5KPL-AM SE). Ακολουθήστε αυτό που σας είπε από πάνω. Για να επιλέξετε σίγουρα το USB flash, μόλις εμφανιστεί η σελίδα του post πατήστε επαναλαμβανόμενα το F8 μέχρι να εμφανιστεί το πλαίσιο για να επιλέξετε συσκευή για boot. Όσο για το χρόνο θέλει τουλάχιστον 4 λεπτά. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
Vortalhe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δοκίμασε με άλλο usb και δημιούργησε το με το rufus και το iso των 10. Στο rufus άλλαξε το gpt σε mbr γιατί θα στο κάνει σε gpt για νέες μητρικής. Επίσης, μην βιάζεσαι. Όταν έφτασε στην παύλα το άφησες καθόλου ή το σταμάτησες γρήγορα; Μου έχει τύχει να περιμένω και παραπάνω από 3 λεπτά αλλά μετά να προχωράει κανονικά. το εβαλα σε gpt και το bootare κατευθειαν... 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Παρόμοια με τη δικιά μου είναι (P5KPL-AM SE). Ακολουθήστε αυτό που σας είπε από πάνω. Για να επιλέξετε σίγουρα το στικ, μόλις εμφανιστεί η σελίδα του post πατήστε επαναλαμβανόμενα το F8 μέχρι να εμφανιστεί το πλαίσιο για να επιλέξετε συσκευή για boot. Όσο για το χρόνο θέλει τουλάχιστον 4 λεπτά. στα windows 10 δεν εχει θεμα μονο για τα 7 εχει θεμα...θα δοκιμασω να περιμενω μηπως και γινει οντως! Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Vortalhe είπε το εβαλα σε gpt και το bootare κατευθειαν... 😱🤔
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Vortalhe είπε το εβαλα σε gpt και το bootare κατευθειαν... Σε 775 μπούταρε gpt ??? 😩
Vortalhe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Σε 775 μπούταρε gpt ??? 😩 ναι κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα