Chris_Takos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα ήρθε ο εκκαθαριστικος λογαριασμος της ΔΕΗ όπου το χρέος είναι 478€ (79€ είναι ο σημερινός λογαριασμός και τα υπολοιπα χρωστουμενα). Είχε ειδοποίηση στο τέλος οτι έχει γίνει εντολή διακοπής ρεύματος απο τον προηγούμενο λογαριασμό δλδ τον έναντι οπου δεν το είχα προσέξει. Βρήκα τον ενάντι και λέει κι αυτός οτι έχει γίνει εντολή διακοπής απο τον προηγούμενο. Τεσπα επειδή το ρεύμα δεν είναι στο όνομα μου, πριν κάτι μέρες πήραν αυτόν που είναι στο όνομα του το ρεύμα οι εισπρακτικές και του ειπαν πως μετα τις 13 του μηνα θα κόψουν το ρεύμα. Θέλω να ρωτησω. Αν βάλω ενα 50αρικο αυτές τις μέρες γιατί τοσα θα έχω θα μου το κόψουν παλι; Μπορω κάθε μηνά να βάζω απο κάτι για να μην μου το κοψουν;; Η οτι και να βάλω αν δεν το βάλω όλο το ποσο θα κοπεί; Εχετε παρόμοιες εμπειρίες; Ευχαριστώ.
turbat0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Chris_Takos είπε λογαριασμος της ΔΕΗ όπου το χρέος είναι 478€ τελικά κόβει η ΔΕΗ για 500€?
Chris_Takos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε τελικά κόβει η ΔΕΗ για 500€? Ναι κόβει. Της ξαδέρφης μου στα 500 κάτι, της το κοψανε και πήγε και έβαλε ενα 80αρι να της το επανασυνδεσουν και της ειπαν να βάζει κάθε μηνα απο 50€
turbat0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Είχα την εντύπωση ότι έχουν επιβάλλει στη ΔΕΗ να ανέχεται τα φέσια, ώστε να της μείνουν μόνο οι κακοπληρωτές και να βουλιάξει μια ώρα αρχύτερα.
Chris_Takos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Είχα την εντύπωση ότι έχουν επιβάλλει στη ΔΕΗ να ανέχεται τα φέσια, ώστε να της μείνουν μόνο οι κακοπληρωτές και να βουλιάξει μια ώρα αρχύτερα. Εδώ κοβουν ρεύμα σε απορους ρε φίλε. Και υπάρχουν άλλοι που χρωστάνε χιλιαδες ευρώ και δεν έχει ανοίξει μύτη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Φυσικα και υπαρχει μεγαλος κινδυνος διακοπης .Παρε την παροχη στο ονομα σου και δοκιμασε για διακανονισμο .Κακως δεν την ειχες παρει . 1
GREGORYMO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Chris_Takos είπε Καλημέρα παιδιά. Σήμερα ήρθε ο εκκαθαριστικος λογαριασμος της ΔΕΗ όπου το χρέος είναι 478€ (79€ είναι ο σημερινός λογαριασμός και τα υπολοιπα χρωστουμενα). Είχε ειδοποίηση στο τέλος οτι έχει γίνει εντολή διακοπής ρεύματος απο τον προηγούμενο λογαριασμό δλδ τον έναντι οπου δεν το είχα προσέξει. Βρήκα τον ενάντι και λέει κι αυτός οτι έχει γίνει εντολή διακοπής απο τον προηγούμενο. Τεσπα επειδή το ρεύμα δεν είναι στο όνομα μου, πριν κάτι μέρες πήραν αυτόν που είναι στο όνομα του το ρεύμα οι εισπρακτικές και του ειπαν πως μετα τις 13 του μηνα θα κόψουν το ρεύμα. Θέλω να ρωτησω. Αν βάλω ενα 50αρικο αυτές τις μέρες γιατί τοσα θα έχω θα μου το κόψουν παλι; Μπορω κάθε μηνά να βάζω απο κάτι για να μην μου το κοψουν;; Η οτι και να βάλω αν δεν το βάλω όλο το ποσο θα κοπεί; Εχετε παρόμοιες εμπειρίες; Ευχαριστώ. Μιλάμε για χρέος 1 έτους ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Νομιζω αν υπαρχουν δυο εκκαθαριστικοι ανεξοφλητοι ανεξαρτητα με το ποσο γινεται διακοπη .
Chris_Takos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και υπαρχει μεγαλος κινδυνος διακοπης .Παρε την παροχη στο ονομα σου και δοκιμασε για διακανονισμο .Κακως δεν την ειχες παρει . Δεν γίνεται να την Πάρω στο όνομα μου. Αυτό που ρωταω είναι αν βάζω καθέ μηνα απο λίγο μπορω να γλιτωσω την διακοπή; 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μιλάμε για χρέος 1 έτους ? Οχι δεν είναι ένας χρονος. Απο τον περασμένο ιουνη είναι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Chris_Takos είπε Δεν γίνεται να την Πάρω στο όνομα μου. Αυτό που ρωταω είναι αν βάζω καθέ μηνα απο λίγο μπορω να γλιτωσω την διακοπή; Οχι δεν λειπει ο κινδυνος δικοπης . Γιατι ομως δεν γινεται να την παρεις στο ονομα σου ? Δεν εχεις συμβολαιο ?
Chris_Takos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι δεν λειπει ο κινδυνος δικοπης . Γιατι ομως δεν γινεται να την παρεις στο ονομα σου ? Δεν εχεις συμβολαιο ? Μεγάλη ιστορία. Αλλά δεν γίνεται. Θα το είχα κανει διαφορετικά. Οποτε βάζω δεν βάζω παλι θα μου το κόψουν; Νόμιζα πως αν φαίνεται κίνηση στον λογαριασμό τοτε δεν το κόβουν. Τεσπα εγώ θα βάλω 50€ και οτι γίνει. Αυτά μπορω...
Vasileios-gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μπορει να πάρει τηλέφωνο την ΔΕΗ ο ιδιοκτήτης και να κάνει ρύθμιση οφειλών , οπότε θα πληρώνεις ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα. Είναι το μόνο που μπορεί να γίνει. Αλλά θα πρέπει να πληρώνεις τακτικά και την ώρα σου την τρέχουσα κατανάλωση + την ρύθμιση. 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Αφου πηγε σε εισπρακτική πρεπει να εξοφληθεί ολόκληρος ή να κανεις διακανονισμό στην δεη. Αν δεν κανεις κατι απο τα δυο παραπανω θα στο κόψουν 1
takoulou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Chris_Takos είπε Καλημέρα παιδιά. Σήμερα ήρθε ο εκκαθαριστικος λογαριασμος της ΔΕΗ όπου το χρέος είναι 478€ (79€ είναι ο σημερινός λογαριασμός και τα υπολοιπα χρωστουμενα). Είχε ειδοποίηση στο τέλος οτι έχει γίνει εντολή διακοπής ρεύματος απο τον προηγούμενο λογαριασμό δλδ τον έναντι οπου δεν το είχα προσέξει. Βρήκα τον ενάντι και λέει κι αυτός οτι έχει γίνει εντολή διακοπής απο τον προηγούμενο. Τεσπα επειδή το ρεύμα δεν είναι στο όνομα μου, πριν κάτι μέρες πήραν αυτόν που είναι στο όνομα του το ρεύμα οι εισπρακτικές και του ειπαν πως μετα τις 13 του μηνα θα κόψουν το ρεύμα. Θέλω να ρωτησω. Αν βάλω ενα 50αρικο αυτές τις μέρες γιατί τοσα θα έχω θα μου το κόψουν παλι; Μπορω κάθε μηνά να βάζω απο κάτι για να μην μου το κοψουν;; Η οτι και να βάλω αν δεν το βάλω όλο το ποσο θα κοπεί; Εχετε παρόμοιες εμπειρίες; Ευχαριστώ. Καλησπερα.. Το καλυτερο ειναι να παρεις τηλεφωνο να κανεις διακανονισμο... Ο ιδιοκτητης που το εχει στο ονομα του.. Γινεται και απο το τηλεφωνο τωρα.. Δεν ξερω αν βαλεις ενα 50ευρω οτι δεν θα στο κοψουν... Μαλλον θα γινει η διακοπη.. Εκτος και καταθεσεις ενα ποσο τουλαχιστον 200 ευρω..Και να το κανεις εγκαιρα γιατι μεσω τραπεζης φαινονται στην ΔΕΗ μετα απο 3-4 μερες.. 800 900 1000 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Το καλυτερο ειναι να παρεις τηλεφωνο να κανεις διακανονισμο... Ο ιδιοκτητης που το εχει στο ονομα του.. Γινεται και απο το τηλεφωνο τωρα.. Δεν ξερω αν βαλεις ενα 50ευρω οτι δεν θα στο κοψουν... Μαλλον θα γινει η διακοπη.. Και θα πληρωσεις και εξοδα της επανσυνδεσης μετα.. Και τοτε θα ζητησουν μια προκαταβολη και τα αλλα με δοσεις.. Εκτος και καταθεσεις ενα ποσο τουλαχιστον 200 ευρω..Και να το κανεις εγκαιρα γιατι μεσω τραπεζης φαινονται στην ΔΕΗ μετα απο 3-4 μερες.. 800 900 1000 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Chris_Takos είπε Δεν γίνεται να την Πάρω στο όνομα μου. Αυτό που ρωταω είναι αν βάζω καθέ μηνα απο λίγο μπορω να γλιτωσω την διακοπή; Οχι δεν είναι ένας χρονος. Απο τον περασμένο ιουνη είναι. Πες στην εισπρακτική ή αυτός που έχει στο ονομα του τηνσύνδεση να κάνεις διακανονισμό,γίνεται και απο αυτούς η αιτηση .Μην το αφήνεις ,θα στο κόψουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα