alfeios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μια ερώτηση. Η κόρη μου επιστρεφει απο την Κύπρο. Σπουδάζει εκεί και έρχεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων στη μονιμη κατοικια της στην Ηλεία. Φυσικά επιτρέπεται να ταξιδέψει απο το αεροδρόμιο στην Ηλεία. Η ερώτηση ειναι αν μπορω εγω να παω Αθηνα να την παρω σπο το αεροδρόμιο. Και αν ναι, με τη δικαιολογητικο θα κανω το ταξίδι Ηλεια - Αεροδρόμιο - Ηλεία ;😀
alfeios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Νόμιμα δεν μπορείς. Ε φυσικα για νομιμα είναι η ερώτηση. 8 σταθμους διοδιων θα περάσω.
christakos07 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Ε φυσικα για νομιμα είναι η ερώτηση. 8 σταθμους διοδιων θα περάσω. Δεν επιτρέπεται τέτοιου τύπου μετακίνηση. Εφόσον μπορεί να έρθει με ΚΤΕΛ, δεν βλέπω το λόγο να ρισκάρεις. 1 2
takoulou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, alfeios είπε Μια ερώτηση. Η κόρη μου επιστρεφει απο την Κύπρο. Σπουδάζει εκεί και έρχεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων στη μονιμη κατοικια της στην Ηλεία. Φυσικά επιτρέπεται να ταξιδέψει απο το αεροδρόμιο στην Ηλεία. Η ερώτηση ειναι αν μπορω εγω να παω Αθηνα να την παρω σπο το αεροδρόμιο. Και αν ναι, με τη δικαιολογητικο θα κανω το ταξίδι Ηλεια - Αεροδρόμιο - Ηλεία ;😀 Καλησπερα.. Δεν γινεται... Θα κατεβει μονη της στην Ηλεια... Υπαρχουν τα λεωφορεια .. Και φυσικα να εχει καποιο εντυπο μαζι της που να δειχνει την μονιμη κατοικια της..
alfeios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Δεν επιτρέπεται τέτοιου τύπου μετακίνηση. Εφόσον μπορεί να έρθει με ΚΤΕΛ, δεν βλέπω το λόγο να ρισκάρεις. Μπορεί να έρθει με το ΚΤΕΛ αλλα την επομενη μερα. Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ειναι μειωμενα στο ελάχιστο αυτη την εποχη που δεν επιτρεπονται οι μετακινήσεις 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Δεν γινεται... Θα κατεβει μονη της στην Ηλεια... Υπαρχουν τα λεωφορεια .. Και φυσικα να εχει καποιο εντυπο μαζι της που να δειχνει την μονιμη κατοικια της.. Δεν ειναι τοσο ευκολο. Η πτηση φτάνει στις 6 το απόγευμα
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ισως να ρωτήσεις αρμοδια υπηρεσία αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν ορεξη να σου πουν. Δεν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα. Το πιο πιθανον να σου πουν δε γινεται. Αλλιως μπορεις να το ρισκάρεις με οτι χαρτιά έχεις... εναλλακτικά κατι που καναν παρα πολυ γνωστοι μου που πηγαν σε χωριο και θα πανε παλι για χριστουγεννα με photoshop το χαρτι μονιμης κατοικίας Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από ΠάρηςΓ 1
alfeios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Ισως να ρωτήσεις αρμοδια υπηρεσία αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν ορεξη να σου πουν. Δεν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα. Το πιο πιθανον να σου πουν δε γινεται. Αλλιως μπορεις να το ρισκάρεις με οτι χαρτιά έχεις... εναλλακτικά κατι που καναν παρα πολυ γνωστοι μου που πηγαν σε χωριο και θα πανε παλι για χριστουγεννα με photoshop το χαρτι μονιμης κατοικίας Η μονιμη κατοικια στην Ηλεία ειναι. Δεν εχω θεμα για να χρειαστεί photoshop. Το προβλημα εινσι πώς παω Αθηνα, κυριως στο πηγαινε. Σιγα μην ξέρει ο αστυνομικός να μου πει αν επιτρέπεται. Όχι θα πει για να εχει το κεφάλι του ήσυχο
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, alfeios είπε Η μονιμη κατοικια στην Ηλεία ειναι. Δεν εχω θεμα για να χρειαστεί photoshop. Το προβλημα εινσι πώς παω Αθηνα, κυριως στο πηγαινε. Σιγα μην ξέρει ο αστυνομικός να μου πει αν επιτρέπεται. Όχι θα πει για να εχει το κεφάλι του ήσυχο Αυτο εννοω να βαλεις photoshop κατοικια στην Αθηνα να πας. Η αλλη λυση ειναι να πας και αν τυχον πεσεις σε μπλοκο λες την αληθεια και οτι γινει 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δεν μπορείς. Αλλά δεν έχει άλλο κτελ για Καλαμάτα ή Πάτρα ωστε να κατέβει εκεί και μετά με άλλο λεωφορείο να έρθει Πύργο;Ας μείνει το βράδυ σε ξενοδοχείο και το πρωί παίρνει το Κτελ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Αυτο εννοω να βαλεις photoshop κατοικια στην Αθηνα να πας. Η αλλη λυση ειναι να πας και αν τυχον πεσεις σε μπλοκο λες την αληθεια και οτι γινει Το θέμα με αυτό είναι ότι αν 1/1000000 τον πιάσουν, θα έχει αρκετά σοβαρότερο πρόβλημα από το 300αρι.
alfeios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Utopia13 είπε Το θέμα με αυτό είναι ότι αν 1/1000000 τον πιάσουν, θα έχει αρκετά σοβαρότερο πρόβλημα από το 300αρι. Νομιζω οτι οι πιθανότητες να με σταματησουν στα 8 διοδια που θα περασω να παω ειναι πολυ περισσοτερες απο 1/1000000 Δεν νομιζω οτι θα παω αν δεν εξασφαλισω καποια αδεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, alfeios είπε Νομιζω οτι οι πιθανότητες να με σταματησουν στα 8 διοδια που θα περασω να παω ειναι πολυ περισσοτερες απο 1/1000000 Δεν νομιζω οτι θα παω αν δεν εξασφαλισω καποια αδεια. Δε λέω για τις πιθανότητες να σε σταματήσουν. Πρεπει να σε σταματήσουν + ο αστυνομικός κάπως να καταλάβει ότι έχει γίνει photoshop. Συνήθως, ο αστυνομικός βλέπει τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και την ταυτότητα και σε αφήνει να φύγεις, χωρίς να κάτσει να ασχοληθεί περαιτέρω. Τωρα αν με κάποιον τρόπο καταλάβει το photoshop είτε από δικό σου λάθος στην επεξεργασία είτε επειδή κάτσει να το ψάξει, πράγμα που δεν ξέρω κατά ποσο μπορεί να κάνει, θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αλλά εγώ δε θα το ρίσκαρα, καθότι υπάρχει η λύση της διανυκτέρευσης στην Αθήνα που είναι πιο απλή.
alfeios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Utopia13 είπε Δε λέω για τις πιθανότητες να σε σταματήσουν. Πρεπει να σε σταματήσουν + ο αστυνομικός κάπως να καταλάβει ότι έχει γίνει photoshop. Συνήθως, ο αστυνομικός βλέπει τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και την ταυτότητα και σε αφήνει να φύγεις, χωρίς να κάτσει να ασχοληθεί περαιτέρω. Τωρα αν με κάποιον τρόπο καταλάβει το photoshop είτε από δικό σου λάθος στην επεξεργασία είτε επειδή κάτσει να το ψάξει, πράγμα που δεν ξέρω κατά ποσο μπορεί να κάνει, θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αλλά εγώ δε θα το ρίσκαρα, καθότι υπάρχει η λύση της διανυκτέρευσης στην Αθήνα που είναι πιο απλή. Δεν μιλησα εγω για photoshop
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Δεν μιλησα εγω για photoshop Συμφωνοι, αλλά 17 λεπτά πριν, Utopia13 είπε Το θέμα με αυτό είναι ότι αν 1/1000000 τον πιάσουν, θα έχει αρκετά σοβαρότερο πρόβλημα από το 300αρι. αυτό απαντούσε στον φίλο που πρότεινε photoshop, εξ ου και το 1/1000000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις