Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Utopia13 είπε

Συμφωνοι, αλλά 

αυτό απαντούσε στον φίλο που πρότεινε photoshop, εξ ου και το 1/1000000.

Συμφωνώ

Δημοσ.

Δεν γίνεται φίλε μου να πας να την πάρεις δυστυχώς. Βάλτην σε ένα ΤΑΞΙ να έρθει την ίδια μέρα, τα ίδια και λιγότερα θα της έρθει από το να πληρώσει ΚΤΕΛ+ξενοδοχείο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Utopia13 είπε

Το θέμα με αυτό είναι ότι αν 1/1000000 τον πιάσουν, θα έχει αρκετά σοβαρότερο πρόβλημα από το 300αρι.

Δε θα το ρίσκαρα γιατι ειμαι γενικά κότα λυράτη αλλά πολλοί γνωστοι μου το εχουν κάνει και θα το κανουν για τα χριστούγεννα.

Στο τοπικ μας τωρα νομιζω πως ειναι δυσκολο να παρει αδεια εκτος αν ρωτησει την αστυνομία μπας και..

αλλιως κλασικες λυσεις διαμονή 1 μερα (ισως στο αεροδρομιο) ταξί εως ηλεία κτλ αναλογα το budget

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Δεν γίνεται φίλε μου να πας να την πάρεις δυστυχώς. Βάλτην σε ένα ΤΑΞΙ να έρθει την ίδια μέρα, τα ίδια και λιγότερα θα της έρθει από το να πληρώσει ΚΤΕΛ+ξενοδοχείο.

Δεν ξερω κατα πόσο το ταξί μπορεί να αλλάξει νομούς.Θελει διευκρίνηση.Και σιγουρα θα θέλει πολλά  € γιατι θα κατέβει με ενα άτομο.

Εγω που το σκεφτόμουν την τελευταία φορά που κατεβηκα είχα πλάνο να κατέβω κέντρο Αθηνας ,ξενοδοχείο μέχρι το πρωί και μετά Κτελ Κηφισού .Τελικά διανυκτέρευσα στο αεροδρόμιο και πηγα ξημερώματα στο κτελ.

Δημοσ.

Όπως είπαν νόμιμα δε μπορείς. Αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να μιλησεις με το ΑΤ της περιοχής σου μήπως μπορούν να σου δώσουν άδεια με κάποιο τρόπο. 

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με το ΑΤ, να πας και να ρωτήσεις εκεί, ίσως σου δώσουν κάποιο χαρτί για αυτό.

Δες ακόμα μήπως πάρει το ΚΤΕΛ για Καλαμάτα ή για Πάτρα αν δεν υπάρχει άλλη λύση και από εκεί έρχεται με κάποιο άλλο τοπικό λεωφορείο. Είναι μεγάλο το ταξίδι της ούτως ή άλλως.

Εκτός και αν σου δώσουν χαρτί για αυτήν την 'κοντινή' μετακίνηση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε

Όπως είπαν νόμιμα δε μπορείς. Αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να μιλησεις με το ΑΤ της περιοχής σου μήπως μπορούν να σου δώσουν άδεια με κάποιο τρόπο. 

Αυτο εχω σκοπο να κανω.

Αλλα αν δεν τους εχει τυχει ξανα, ή αν δεν εχουν σαφεις οδηγιες για τετοια περίπτωση, δεν νομίζω να ασχοληθούν να βρουν λύση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alfeios είπε

Αυτο εχω σκοπο να κανω.

Αλλα αν δεν τους εχει τυχει ξανα, ή αν δεν εχουν σαφεις οδηγιες για τετοια περίπτωση, δεν νομίζω να ασχοληθούν να βρουν λύση

Καλησπερα.. Φθανει 18.00.. ( μηπως να αλλαξει το εισητηριο της).. Με ενα ταξι παει στο κτελ Κηφισου ... Μετα θα παρει το λεωφορειο για τον Πυργο... Ειναι πολυ απλο... Για σκεψου και τα δικα σου εξοδα πανω κατω 110 ευρω με τα διοδια... Συν αν σε σταματησουν εχεις αλλα 300 ευρω!!!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Απο ποτε ειναι πιο φθηνο το ταξι (~150 χλμ ή οσο ειναι η αποσταση), απο 30 ευρω + 8-20 το κτελ?

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο ποτε ειναι πιο φθηνο το ταξι (~150 χλμ ή οσο ειναι η αποσταση), απο 30 ευρω + 8-20 το κτελ?

300 ειναι τα χιλιόμετρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ταξί θα σου τον πιάσει. φθηνότερο είναι να μείνει σε ξενοδοχείο (50€) και να ταξιδέψει την άλλη μέρα με το κανονικό δρομολόγιο

Στη θέση σου όμως θα ρωτούσα στην αστυνομία. Όχι ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες να πάρεις απάντηση. 

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλησπερα.. Φθανει 18.00.. ( μηπως να αλλαξει το εισητηριο της).. Με ενα ταξι παει στο κτελ Κηφισου ... Μετα θα παρει το λεωφορειο για τον Πυργο... Ειναι πολυ απλο... Για σκεψου και τα δικα σου εξοδα πανω κατω 110 ευρω με τα διοδια... Συν αν σε σταματησουν εχεις αλλα 300 ευρω!!!

Αφου λεει ο άνθρωπος οτι δεν έχει λεωφορείο ,τα δρομολόγια είναι ελάχιστα κάθε μέρα.

Δημοσ.

αναγκαστικα θα μεινει σε ξενοδοχειο στην αθηνα. αν δεν θελει-δεν μπορει μπορει να διανυκτερευσει μεσα στο αεροδρομιο και την αλλη μερα να φυγει εγκαιρα για το λεοφωρειο στον κηφισο. να εχει υπ οψιν σου οτι εαν ερθει στον τοπο της και δεν γινει αρση της απαγορευσης μετακινησης δεν θα μπορεσει να ταξιδεψει πισω στην σχολη της. θα παραμεινει στην ηλεια. η αλλη λυση ειναι να μην ερθει καθολου και θα γλυτωσει ολη αυτην την φασαρια. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xsterg είπε

να εχει υπ οψιν σου οτι εαν ερθει στον τοπο της και δεν γινει αρση της απαγορευσης μετακινησης δεν θα μπορεσει να ταξιδεψει πισω στην σχολη της. θα παραμεινει στην ηλεια. η αλλη λυση ειναι να μην ερθει καθολου και θα γλυτωσει ολη αυτην την φασαρια. 

Περα του οτι δεν ξερεις αν κανει δια ζωσης μαθηματα, οπου οποιοσδηποτε φοιτητης μπορει να επιστρεψει στον τοπο σπουδων του, δεν ξερω αν μπορουν να σου απαγορευσουν την επιστροφη γενικα στο εξωτερικο αν εχεις λογο να πας (δουλεια/σπουδες). Η απαγορευση μετακινησης των φοιτητων που κανουν ηλεκτρονικα μαθηματα, απαγορευεται για σχολες προφανως εντος Ελλαδας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...