Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω σιγουρα αν ειναι το σωστο σημειο, αλλα μου φανηκε Ok.

Εχω 3 lexmark Μηχανηματα που ειναι cloud print ready, καθως και δυο απλους εκτυπωτες συνδεμενους σε ανοιχτους υπολογιστες.

Σε ολα εκτυπωνω απομακρυσμενα απο windows και απο android με Google Cloud Print.

Η Google ανακοίνωσε ότι σταματάει την υπηρεσία στις 31-12-2020 (δεν ξερω τι διαολο τους ενοχλει!).

Τι κάνουμε τωρα???

Εγω ψώνισα Lexmark 317 Μηχανηματα για να υποστηριζουν Google Cloud Print !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εναλλακτικη δινει δηλαδη εδω, που μπορω να εκτυπωση αυτη την στιγμη απο το λαπτοπ στο σπιτι, στον Lexmark στο γραφειο?

Απορω πραγματικα τι τους ενοχλουσε οπως ηταν! απορω!

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Τι εναλλακτικη δινει δηλαδη εδω, που μπορω να εκτυπωση αυτη την στιγμη απο το λαπτοπ στο σπιτι, στον Lexmark στο γραφειο?

Απορω πραγματικα τι τους ενοχλουσε οπως ηταν! απορω!

Για αυτό και προσωπικά προσπαθώ να μη χρησιμοποιώ υπηρεσίες της google που δεν μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα. 

Δεν υπάρχει καμία σταθερότητα, 500 εφαρμογές για το ίδιο πράγμα, rebranding, ξαφνικοί θάνατοι και χίλια άλλα δύο.

Δες εδώ

https://killedbygoogle.com/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το google cloud print ηταν μονοπωλειο. Υπαρχει οποιαδηποτε εναλλακτική?

Το οποιο αν το διαφημιζε η Google θα εσπερνε. Απιστευτα βολικό!

Επεξ/σία από andreaspA
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εμένα παιδιά μου έχει κόψει τα χέρια... Το χρησιμοποιουσα πάρα πολύ συχνά ειδικά από κινητό τα έστελνα όλα έτσι για εκτύπωση... 

Δημοσ.
Στις 6/1/2021 στις 10:31 ΜΜ, redcom7 είπε

Και εμένα παιδιά μου έχει κόψει τα χέρια... Το χρησιμοποιουσα πάρα πολύ συχνά ειδικά από κινητό τα έστελνα όλα έτσι για εκτύπωση... 

Παντως συνεχιζει και δουλευει ακομα. Ελπιζω να εκοψαν μονο το support και να συνεχίσει να δουλευει οπως δουλευε.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreaspA είπε

Παντως συνεχιζει και δουλευει ακομα. Ελπιζω να εκοψαν μονο το support και να συνεχίσει να δουλευει οπως δουλευε.

Από κινητό δεν δουλεύει... Είδα και εγώ ότι από pc εκτυπώνει.. 

Δημοσ.
Στις 10/1/2021 στις 7:37 ΜΜ, redcom7 είπε

Από κινητό δεν δουλεύει... Είδα και εγώ ότι από pc εκτυπώνει.. 

Εμενα μια χαρα εκτυπωνει απο κινητο. Απλα εχω παλια εκδοση της εφαρμογης, διοτι παντα οι τελευταια τραβαγε ζορι σε xiaomi Κινητα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν υπαρχει εναλλακτικη εφαρμογη. Εκτος και αν μιλας για περιπτωσεις που εισαι διαθεσιμος να εχεις ανοιχτο υπολογιστη μονιμα στο ιδιο δυκτιο. Τα μηχανηματα παντως Google Cloud print υποστηριζαν, και η Lexmark πχ δεν εκανε καμια προσπαθεια να τα υποστηριξει με καποια αναβαθμιση firmware και μια νεα υπηρεσια.

Το θεμα ειναι οτι η google το εχει κρατησει μια χαρα το Cloud print οπως εμαθα, αλλα μονο μεσα απο το G-Suite.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...