Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το τοπικ για να λύσω μια απορία μου, μιας και πολλοί πλέον μου λένε για tv boxes που προμηθεύονται και βλέπουν όπως οι ίδιοι λένε τα πάντα από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και συνδρομητικών..

Θέλω να ρωτήσω, πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο; Κι αν ναι, γίνεται μέσω kodi ας πούμε;

Δημοσ.

Φανταζομαι πως θα πληρωμουν iptv provider για τα συνδρομητικα.. Κ εγω το εκανα μια περιοδο αλλα για τα αθλητικα λογο της καθυστερησης οταν εμπαινε κανα goal το επαιρνα χαμπαρι απο το γειτονα κ λιγο μετα το εβλεπα.. Ξενερωσα κ σταματησα😁.. Βαλε οτι εκανα κ 6μηνη σε ενα provider k τον δεσανε στους δυο.. Απο  τοτε δεν ξανασχοληθηκα. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου λένε για ταινίες, οποία θες τη βρίσκεις και με υπότιτλους.. Και για αθλητικά όπως λες. Όταν λες καθυστέρηση εννοείς μεγάλη, η δέκα δευτερόλεπτα ας πούμε; Ρωτάω γιατί δεν έχω γείτονα 😋😋.

Τέλος, ρώτησα αν είναι πχ τύπου kodi μην τυχόν πληρώσω για κάτι που μπορώ με λίγο ψάξιμο να το κάνω και μόνος μου.

Δημοσ.

Kodi είναι. Εννοούν ότι έχει σεταρισμένο κάποιο build με 30 πρόσθετα για ταινίες και κανά 5-6 για αθλητικά από τα οποία συνήθως δεν παίζει τίποτα καθώς έχουν κλείσει.

Για τα συνδρομητικά εννοούν iptv και μπορεί να έχουν κάποιον free provider από τον οποίο δε θα μπορείς να δεις τίποτα απολύτως.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Kodi είναι. Εννοούν ότι έχει σεταρισμένο κάποιο build με 30 πρόσθετα για ταινίες και κανά 5-6 για αθλητικά από τα οποία συνήθως δεν παίζει τίποτα καθώς έχουν κλείσει.

Για τα συνδρομητικά εννοούν iptv και μπορεί να έχουν κάποιον free provider από τον οποίο δε θα μπορείς να δεις τίποτα απολύτως.

Κι όμως μου έχουν δείξει να παίζει με φοβερή ποιότητα, με μόνο μειονέκτημα την καθυστέρηση περίπου 20 δευτερολέπτων..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, micos000 είπε

Στο iptv μπορεί, αλλά μήπως ήταν πληρωμένη συνδρομή σε σερβερά;

πληρωμένη ναι.. Είναι νόμιμο να ρωτήσω ποιον server θα μου προτείνατε να διαλέξω?

Δημοσ.

ανοίγουν server πχ βουλγαρια και πουλάνε αποκωδικοποιητη και συνδρομή το λένε tv box δεν είναι, απλα εχουν ενα τροπο να σε βαζουν να πληρώνεις συνδρομή με κλειδωμένη ip 

αν τους πιασουν πανε τα λεφτα σου οι ταινιες έχουν χειροποίητους υπότιτλους που είναι so and so

ποιότητα μέτρια στις ταινίες 

αν εχει κίνηση ο server θα εχεις καθυστερήσεις οπως ο φιλος παραπάνω δεν ειναι σταθερές μπορει 5 μπορει και 20 δεύτερα 

Δημοσ.

Nαι γεια σας είμαι πειρατής και μπαίνω στο φόρουμ και ρωτάω δυο απλά πραγματάκια, θέλω ένα boxακι όπου το πολύ πολύ να πληρώσω μια συνδρομή σε κάποιον άλλο κλέφτη, όπου να βλέπω τα πάντα όλα σε καλή ποιότητα χωρίς lag όχι σαν τους άλλους μαλάκες που πληρώνουν συνδρομές.........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς lag ? Καλή ποιότητα?

Δλδ τι θα αναβαθμίζει γραμμή server gpu ανάλογα με το φόρτο πολλά δεν ζητάμε ?

Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα να δίνεις 30ε αντί για 20 άλλα αν μπορούσε να ρυθμίζει τόσο καλά τις ανάγκες του θα έκανε καλύτερη δουλειά από την πειρατεία 

Επεξ/σία από Aris_
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω συνδέσει μέχρι 1 χειριστήριο σε tv box μέσω bluetooth για games, για παραπάνω δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι πως ναι. Αν έχει τις ανάλογες θύρες φαντάζομαι θα παίζουν και τα wireless (2.4ghz) αφού συνήθως στις θύρες τους είναι plug n play τα περισσότερα περιφερειακά...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Έχω συνδέσει μέχρι 1 χειριστήριο σε tv box μέσω bluetooth για games, για παραπάνω δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι πως ναι. Αν έχει τις ανάλογες θύρες φαντάζομαι θα παίζουν και τα wireless (2.4ghz) αφού συνήθως στις θύρες τους είναι plug n play τα περισσότερα περιφερειακά...

Την πρώτη φορά που κάναμε ενσύρματα την σύνδεση δεν δούλεψε μέσω Bluetooth πήγαν όλα καλά.. Θα το δοκιμάσω μια κ έχει ελεύθερη θύρα.. Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...