Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 5 χρονια εχω λιωσει να αγοραζω αθλητικα κυριως παπουτσια με τα περισσοτερα να ειναι Nike. Δυστυχως η ευτυχως επειδη εχω πολλα δεν φοραω το ιδιο παπουτσι πολλες φορες και γιαυτο εχω μεινει λιγο παγωτο με αυτο που εγινε.
Ειχα παρει τα KD10 της Nike τελη του 16 (ειναι για μπασκετ αλλα μου αρεσαν και τα πηρα να τα εχω τον χειμωνα σαν απλα αθλητικα) και ενω ζητημα να τα εχω φορεσει 15 φορες απο τοτε πηγα πριν κανα μηνα να τα φορεσω και το δεξι παπουτσι καθοταν κατω. Εκανε και εναν θορυβο σαν να χανει αερα οποτε αμεσως καταλαβα πως εσπασε ο πατος.
Το αστειο ειναι πως δεν εχουν μεγαλο πατο που να ειναι και πιο ευκολο να σπασει (οπως τα Max που ειχαν αυτο το θεμα) οποτε σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω τι και πως και δεν. Εντωμεταξυ απο κατω δεν υπαρχει προκα, η κατι εστω που να εχει τρυπησει τον πατο.
Οπως και να εχει μηπως καποιος εδω γνωριζει αν μπορει να φτιαχτει καπως ενα τετοιο θεμα; Λυπαμαι να πεταξω ενα σχετικα ακριβο ζευγαρι παπουτσιων αν μπορω καπως να τα σωσω.

Δημοσ.

Δεν πάει ο νους σου μήπως είναι μαιμού Nike φτηνιάρικη Κινέζικη απομίμηση και απλά η σόλα τα έπαιξε αν όπως λες τα φόρεσες μόλις 15 φορές;;;;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν πάει ο νους σου μήπως είναι μαιμού Nike φτηνιάρικη Κινέζικη απομίμηση και απλά η σόλα τα έπαιξε αν όπως λες τα φόρεσες μόλις 15 φορές;;;;

Αγοραζω ειτε μεσα απο την Nike ειτε απο τα Cosmos Sport και Zakcret οποτε το μαιμου λιγακι δυσκολο. Εξαλλου η ποιοτητα φαινεται.

Γενικα τα Nike ειχαν παντα θεματα με σκασιμο αλλα συνηθως απο προκες και γενικα μυτερα πραγματα που παταει ο κοσμος. Εδω ομως δεν ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αγοραζω ειτε μεσα απο την Nike ειτε απο τα Cosmos Sport και Zakcret οποτε το μαιμου λιγακι δυσκολο. Εξαλλου η ποιοτητα φαινεται.

Γενικα τα Nike ειχαν παντα θεματα με σκασιμο αλλα συνηθως απο προκες και γενικα μυτερα πραγματα που παταει ο κοσμος. Εδω ομως δεν ισχυει κατι τετοιο.

Μη βάζεις και το χέρι στη φωτιά.:D

Το είπα σκεφτόμενος τις Κινέζικες παντόφλες π.χ. οι οποίες μετά από μερικά φορέματα τρυπάνε τα διαμερίσματα της σόλας η φτέρνα κάθεται κάτω και είναι για πέταμα.

Δημοσ.

Να φλυαρησω λίγο. Έχω να γραψω πολλές ιστορίες με παπούτσια. 

Αγοράζω αθλητικά Nike μόνιμα από τότε που ήμουν στο δημοτικό. 

Ενα ζευγάρι που το είχα κλεισμένο για χρόνια στο κουτί του όταν το φόρεσα μετά από λίγους μήνες προκάλεσε πληγές σε όλα τα δάχτυλα των ποδιών μου μέχρι σε σημείο να αφαιρεθεί το δέρμα και να έχω αιμορραγία ενώ στο πίσω μέρος πάνω από την φτέρνα είχα επίσης γδαρσιμο και πληγή, το περίεργο είναι ότι δεν αντιλαμβανομουν ευκολα-πλήρως την ζημιά μεχρι που  εμφανίστηκαν σοβαρά προβλήματα είτε δεν έπρεπε να βγω έξω είτε έβγαινα με άλλα παπούτσια χωρίς υποχώρηση του προβλήματος που πήρε καιρό να ιαθει. Τα παπούτσια τα έλεγξα άπειρες φορές για να δω που ήταν το πρόβλημα και που με χτυπούσαν αλλά δεν έβλεπα κάτι παράξενο πάρα μόνο στην όλη ποιότητα του παπουτσιού συγκριτικά με άλλα που ήταν μάπα, μετά από συζήτηση που έκανα με γνωστό μου που είχε το ίδιο και χειρότερο θέμα συμπέρανα πως ήταν μαϊμού παπούτσια. Ήταν αγορασμένα από γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. 

Ενα άλλο ζευγάρι παπούτσια επίσης κλεισμένα για χρόνια είχανε λιώσει και ξεκόλλησε η σολα.

Στα υπολοιπα παπούτσια φυσιολογική φθορά μέχρι να φτάσει σε ξεκολλημα η άλλη φθορά. 

Λύσεις για το πρόβλημα του ts. Το πρόβλημα στον πάτο δύσκολα αντιμετωπιζεται, ακομα και μια λύση ενδέχεται να μην είναι οριστική και να υπάρξει επανεμφάνιση, γενικά, απαξ και εμφανιστεί ένα πρόβλημα ή ατέλεια στα αθλητικά μετά αυτή θα μεγενθυνεται ότι και να γίνει. Αν μου έλεγες για άλλον τύπο παπουτσιού πχ δερμάτινο θα σου έλεγα να πας στον τσαγκαρη. 

Γενικά φοράω Nike 6 ετών το οποίο φοριέται ακόμα, ένα άλλο άθικτο και παλαιότερο προκαλεί ένα τσούξιμο στο προτελευταίο δάχτυλο όταν περπατάω πολλά χιλιόμετρα οπότε το έχω μόνο για μέσα στο σπίτι αν χρειαστεί να φορέσω κάτι. 

38 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μη βάζεις και το χέρι στη φωτιά.:D

Το είπα σκεφτόμενος τις Κινέζικες παντόφλες π.χ. οι οποίες μετά από μερικά φορέματα τρυπάνε τα διαμερίσματα της σόλας η φτέρνα κάθεται κάτω και είναι για πέταμα.

Ειχα σαγιονάρες made in Taiwan, έλεγαν επανω οτι αντεχαν και καλά 20.000.000 βήματα, λέω μας δουλεύουν αλλά δεν πειράζει θα τις φορέσω και όποτε διαλυθούν. Άντεξαν 10 χρόνια χωρίς τίποτα, μετά άνοιξε μια τρυπα η σολα επειδή πάτησα ένα καρφί πάλι καλά που δεν με τρυπισε, αλλά η τρύπα που εγινε μεγάλωσε, τις άλλαξα λίγα χρόνια μετά επειδή όσο και να τις έπλενες μετά από λίγη χρήση βρωμαγαν...... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...