archimidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέχρι τώρα είχα εμπειρία μόνο με Xiaomi και ξέρω τι παίζει με καταστήματα από sktoutz και την infoquest. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα και με Huawei. Από τα μικρά και πιο οικονομικά καταστήματα δεν έχουμε εγγύηση αντιπροσωπείας; ( Κοιτάω για το nova 5T που ξεκινάει περίπου στα 230€ ) Ευχαριστώ
SeNNinhA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, archimidis είπε Μέχρι τώρα είχα εμπειρία μόνο με Xiaomi και ξέρω τι παίζει με καταστήματα από sktoutz και την infoquest. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα και με Huawei. Από τα μικρά και πιο οικονομικά καταστήματα δεν έχουμε εγγύηση αντιπροσωπείας; ( Κοιτάω για το nova 5T που ξεκινάει περίπου στα 230€ ) Ευχαριστώ Ή Huawei καλύπτει επίσημα κάθε συσκευή ανεξάρτητα από που αγοράστηκε 1
kp1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, archimidis είπε Μέχρι τώρα είχα εμπειρία μόνο με Xiaomi και ξέρω τι παίζει με καταστήματα από sktoutz και την infoquest. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα και με Huawei. Από τα μικρά και πιο οικονομικά καταστήματα δεν έχουμε εγγύηση αντιπροσωπείας; ( Κοιτάω για το nova 5T που ξεκινάει περίπου στα 230€ ) Ευχαριστώ Δν έχεις θέμα με την εγγύηση και επειδή έχει τύχει να την χρειαστώ σε ακριβό κινητό της και με καλυψαν και ας ήταν από ράγισμα δικό μου.
Neural_handshake Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ή Huawei καλύπτει επίσημα κάθε συσκευή ανεξάρτητα από που αγοράστηκε οταν η συσκευη προοριζεται για πωληση στην ευρωπαικη ενωση ,υπαρχει ενδειξη eu στο κουτι μεσα στο serial number αν θυμαμαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα