tobindax Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Είναι "συνηθισμένο" να κολλήσει τόσες μέρες αυτές τις μέρες; Στα τηλ δεν απαντάνε (κεντρικά).
spartak1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tobindax είπε Είναι "συνηθισμένο" να κολλήσει τόσες μέρες αυτές τις μέρες; Στα τηλ δεν απαντάνε (κεντρικά). Σχεδόν ολες οι εταιρίες έχουν σοβαρό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. οχι δεν είναι φυσιολογικο. Εχω ενα δικό μου που περιμένει 13 μέρες...Αγνωστο πότε θα το παραλάβω. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από spartak1
cumulus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δεμα απο αμαζον εφτασε 20/11 Ελλαδα και παραδοθηκε χθες .19 ημερες καθοτανε σε καποια αποθηκη.
kormos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, tobindax είπε Είναι "συνηθισμένο" να κολλήσει τόσες μέρες αυτές τις μέρες; Στα τηλ δεν απαντάνε (κεντρικά). Αυτή την περίοδο ναι...
stial Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δέμα απο Αυστρία έχει μπει Ελλάδα απο 28/11 και απο τότε είναι στο κέντρο διαλογής στην Αθήνα. Στα κεντρικά δεν ξέρουν και στο κέντρο διαλογής η απαράδεκτη τύπισσα που απάντησε μου είπε με πολύ άσχημο τρόπο ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να το παραλάβω εγώ απο εκεί (πράγμα που κανονικα δεν θα έπρεπε ουτε καν να τους το προτείνω σαν λύση) και ότι δεν μπορεί να μου πει τίποτα. Ομορφιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις